Silkroad online

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Bilmem ki hiç öyle bir şey yapmam gerekmedi :D
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

Setsuna,

ben guild ile konusurum ama 30 olmadan alacaklarını pek sanmıyorum bana karakterinin adını yazarsan sana oyunda ulasmaya calısırım

sorulara cevaplar...

evet nukeler str bakımından gucsuz ama bir yolu var nihahaha :evillaugh: heuksalın pasivi hp gelmesinin arttırıyor ayrıca kendi levelindeki yaratıkları bir nukede alabiliyorsun dolayısıyla senin ustundeki level yaratıklara dalabiliyorsun onlar da en fazla 300 vursun level 30 bir pure int in gucu 1100-1300 cvarında degisiyor ki bu da fena diil bir de str kıyafet giydigini dusunursek o zaman daha da artıyor valla 35 level adamla 39 level canavar kesebiliyorsun super oluyo :evil:

lucky nedir dteady nedir diye meak ediyorsanız size cevabımı bir sonraki reply da verecegim bir copy aste yapayım:D

----------------------------------------
Setsuna wrote:İtemlerin sayısı nasıl ikiye bölünüyor? Mesela 50 tane potionu 25-25 ayırmak istersem ne yapmalıyım?
shiift tusuna basarak tıkla ve ayırcagın parca sayısnı yaz

http://forum.donanimhaber.com/m_8108914/tm.htm linke bakarsanız butun terimlerin anlamları yazıyor...

//Efla: Mesajlar birleştirildi
Auré Entuluva...Outa i lomé
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Ben guild buldum. Pek iyi bi guild diil ama guild içinde en yüksek lvli olanlardan biri olmak çok hoş oluyor :) . Lvl 30'u geçince sizin guildde şansımı denerim olur mu? (Karakterin adı SetSunax (ne kadar değişik di mi :D )
Sözlük de ilaç gibi geldi, saol.
Hazır seni yakalamışken bi iki şey daha sorayım :D
- Kurtlara res çekmenin (pot kullanmak dışında) bir yolu var mı?
- Pelerin takıp yapılan savaşlarda kurtlar ölebiliyo mu? Ölürse canlandırmak bedava mı yoksa klasik yolla mı?
- Kurtların HGPsini doldurmanın bir yolu var mı?
- Thiefken merchantlara ve konvoylara dalmak için %'de kaç thief olmak lazım?
- Silkleri takas etmenin bir yolu var mı? Birinden silk satın almak istersem nası olacak?
- BRB ne demek :)
- Karakterim lvl 27, 171 str - 193 küsür inti var, protector giyiyor, spear kullanıyor, heuksal (Soul spear ve chain tiger) ve coldda (İce force ve ice shield) ilerliyor. İyi bir karakter olmuş mu? Olmamışsa 0'dan başlıycam :cry:
Not: Bunlardan başka soru soracağımı sanmıyorum, aklıma başka pek bişi gelmiyor. Kurtuluyosunuz benden :)
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

orulara yanıtlar....
- Kurtlara res çekmenin (pot kullanmak dışında) bir yolu var mı?
hayır 50k bayılmak zorundasın

Pelerin takıp yapılan savaşlarda kurtlar ölebiliyo mu? Ölürse canlandırmak bedava mı yoksa klasik yolla mı?

valla ben atını indirmiştim adamın sanıtım oluyor...kopege de dalabiliyorsun

- Pelerin takıp yapılan savaşlarda kurtlar ölebiliyo mu? Ölürse canlandırmak bedava mı yoksa klasik yolla mı?
tam olarak bilemiyorum ama olunce klasik yolla dirilecegini sanmıyorum8sen pvp de kopegi cıkarma bence)

Kurtların HGPsini doldurmanın bir yolu var mı?
var maması var atcıda

Thiefken merchantlara ve konvoylara dalmak için %'de kaç thief olmak lazım?
onun thief leveliyle alakası yok eger konvoy 2*ve üstü mal taşıyorsa dalabilirsin ama 1*taşıyorsa dalamazsın

- Silkleri takas etmenin bir yolu var mı? Birinden silk satın almak istersem nası olacak?
bu dediğin maymun falan almaya yarayan ve gerçek parayla alınan silk ise satıldıklarını duydum ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama eger ticarette alınan silk ise takası yapılmıyor

BRB ne demek ?
be right back-hemen döneceğim

Karakterim lvl 27, 171 str - 193 küsür inti var, protector giyiyor, spear kullanıyor, heuksal (Soul spear ve chain tiger) ve coldda (İce force ve ice shield) ilerliyor. İyi bir karakter olmuş mu? Olmamışsa 0'dan başlıycam
şimdi vuruşlarını bilmiyorum ama hybrid karaktersin sanırım yenidn başlamana hiç gerek yok boyle devam et ama spearı da glavie i de dene hangisi daha cok vuruyor bilmiyorum ama force olarak once bir yoldan gelliş yani coldsa cold ac fire ve electry acma nuke acmanı da onermiyorum...

sorularını cevaplamaktan memnun olurum ...yine sor yine cevaplarız

beni bul CELEBNOR ok? guild de 30 dan sonra konusurum alınırsın herhalde kuralları anlatırım bizim guild de lvl 3 ouyo:D uye kapasitesi artacak
Auré Entuluva...Outa i lomé
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Setsuna wrote: Hazır seni yakalamışken bi iki şey daha sorayım :D
1- Kurtlara res çekmenin (pot kullanmak dışında) bir yolu var mı?
2-Pelerin takıp yapılan savaşlarda kurtlar ölebiliyo mu? Ölürse canlandırmak bedava mı yoksa klasik yolla mı?
3- Kurtların HGPsini doldurmanın bir yolu var mı?
4-Thiefken merchantlara ve konvoylara dalmak için %'de kaç thief olmak lazım?
5-Silkleri takas etmenin bir yolu var mı? Birinden silk satın almak istersem nası olacak?
6- BRB ne demek :)
7-Karakterim lvl 27, 171 str - 193 küsür inti var, protector giyiyor, spear kullanıyor, heuksal (Soul spear ve chain tiger) ve coldda (İce force ve ice shield) ilerliyor. İyi bir karakter olmuş mu? Olmamışsa 0'dan başlıycam :cry:
Not: Bunlardan başka soru soracağımı sanmıyorum, aklıma başka pek bişi gelmiyor. Kurtuluyosunuz benden :)
1-Kurt'a res çekmenin yolu var onuda stableden bulabilirsin.Palmiye ağacına benzer bişi var onu al ve daha sonra o şeye sağ tuşla tıkla .Ardından sol tuşlada kurta tıkla.

2-Pelerin takıp kurt'u çıkaramssın zaten izin verilmiyor.Ama bir hunter,theif yada trader lik yapıyorsan çıkarabilirsin

3-Evet kurtların hgp si doluyor o da stablede var 2.000 bayılırsın ve sadece 10 hgp doldurursun.Adı HGP potion.

4-O öle değil bildiğim kadarıyla.Sen bir theif isen ve kervana saldırmak istiyorsan kervanın 2 tane yıldızı olması lazım.

5-6-Bir fikrim yok.

7-Level 27 yken nsl 171 str 193 int yaptın bilmiyorum.Karakter güzel ama protectoru bırak Armora geç ve str yi biraz arttır.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Skill sıfırlatmak için ne yapıyorduk.Jangana gidip görev mi alıyorduk.Bne o görevi aldım ama hiçbir yaratıktan curs heart çıkmıyor ne yapacağım????
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

BRB= Be Right Back demek yani "Hemen Döneceğim"
And i still wonder if you ever wonder the same!...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Galathiniol wrote:Skill sıfırlatmak için ne yapıyorduk.Jangana gidip görev mi alıyorduk.Bne o görevi aldım ama hiçbir yaratıktan curs heart çıkmıyor ne yapacağım????
Görevi herhangi bir şifacıdan (yaşlı adamlar var ya adını unuttum :) ) alabilirsin. Skillleri her sıfırlayışından sonra görevi tekrar tekrar alman gerek.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Yaptım sonunda düzelttim.Yanlışlıkla abonded quest yapmışım :)
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Guildden ayrılınca bazı cezalar oluyomuş?
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Hayır ölyle bir şeyle karşılaşmadım lwl 33 üm en az 15 Guild değiştirdim.Ne oluyormuş ceza bir bilgin varmı?...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

15 gün başka guilde girilmiyomuş diye okumuştum sanki. Belki de okuduğumu sandım :???:
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Olabilir çünkü bende ne sıklıkta Guildde bulunup bulunmadığımı bilemiyecem.

1-Yaa skilleri sıfırlatınca eski skill puanları geri dönüyormu?
2-Tablet için element biriktiren varmı?(Düşünceleriniz???)=bence saçmalık.
3-Ben protectorum Garmente geçiş yapamam mı?
4-Elixir weaponu bir defa yaptım diyelim silaha ve silahın gücü +1 oldu.İkinciye yaptımmı +2 olacağına tekrardan normale dönüyor.Neden?
5-Elixirleri kullandımmı bazen hiç bir şey olmuyor.Neden?(benmi yapamıyorum)
6-Xian'da karakteri olan varmı???
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

1- %80i dönüyor.
2- Bence de.
3- Yaparsın niye yapamayasın ki?
4- Emin değilim.
5- Celebnor immortalla ilgili bişi demişti. Sanırım işlem başarısız olmuş ve item yanacağına immortalı sayesinde kurtulmuş.
6- Sadece greecedeyim
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Setsuna wrote:
3- Yaparsın niye yapamayasın ki?
Yaoparımda nasıl yaparım Garment kıyafet alşıyorum olmuyorrrr....
Post Reply