NeverWinter Nights
SAnırım bilgisayarın kaldırmamsıyla ilgili bi proglem ayarlaı özellikle grafik ayarlarını bi düşürmeyi deneyin. TExture size özellikle düşürülürse baya hızlanabilir. luskan büyük bi yer olduğundan sistem yetersiz kalmış sanırım.
Mummy lord ölmüyo derken hiç mi canı gitmiyo yoksa silah mı etki etmiyo. o önemli.
Mummy lord ölmüyo derken hiç mi canı gitmiyo yoksa silah mı etki etmiyo. o önemli.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
-
friggofodin
- Kullanıcı

luskana gitmemi söylediler kapıda anahtar soruo bash olayıyla veya spell lerle acılmıo kapı doal olarak .mummy lord için de two bladed sword ve great axe de dahil olmak üzere her silah ta weapon ineffective dio ve tabi canı da gitmio bu arada henchmenim de great axe kullanıo onunki de işe yaramıo oyunu rogue olarak oynuyorum 
To live is to love the pain..
-
friggofodin
- Kullanıcı

şimdi bi kere bu mummy lord dediğin hangi mummy lord, nerede karşılaşıyosun bu canavarla. onu bi izah et, sorunu çözeyim.
luskana girmek için ise port llast'ın çevresinde faaliyet gösteren cult agentlarına ait çeşitli dökümanları toplayıp aribethe götürmen lazım. aribeth ancak tarikatın merkezinin luskanda olduğuna inandığı takdirde (yeterli sayıda kanıt götürünce) luskana gidebileceğini söylüyo ve bunun üzerine de aarin gend, luskandaki bir tanıdığını devreye sokup seni içeriye aldırıyor.
luskana girmek için ise port llast'ın çevresinde faaliyet gösteren cult agentlarına ait çeşitli dökümanları toplayıp aribethe götürmen lazım. aribeth ancak tarikatın merkezinin luskanda olduğuna inandığı takdirde (yeterli sayıda kanıt götürünce) luskana gidebileceğini söylüyo ve bunun üzerine de aarin gend, luskandaki bir tanıdığını devreye sokup seni içeriye aldırıyor.
War, war never changes...
-
friggofodin
- Kullanıcı

hmm anladım nereyi dediğini. sen nether harabelerinden bahsediyosun. öncelikle şunu söyliyim ki o mummy lordun ana questle bir alakası yok yani öldürmesen de olur. şimdi, oyunun mekaniğine fazlaca girmeden anlatmam gerekirse, mummy türü canavarlar fire bazlı saldırılardan daha yüksek zarar alma potansiyeline sahiptir. bu nedenle eğer mümkünse fire bazlı saldırılar kullan. fire dmg veren silah, ok olabilir. hatta madem roguesin, use magic device skillinden de aldığını düşünerekten bitakım scroll ve wandları bile kullanabilirsin. Sıradan silahlar ise mummy lorda karşı işe yaramaz. zarar verebilmek için silahının enchanted (+x olarak tabir edilen) bir silah olması gerekir. mummy lord için en az +kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama.friggofodin wrote:mummy lordun yanına böle bi portalla gidiosun charwood daydı sanırım orda bi mezar var bi sürü skeleton falan var
luskan için de aribeth e götürdüm o da dediğin gibi bana luskana git dedi
ama aarinle konuşmadım o nerde ki acaba aribeth in yanındamı ki??
aarin gend, aribethin yanında duran çukulata renkli abidir. o sana yardımcı olur.
iyi eğlenceler.
sanırım silahın +1 olması işini baya kolaylaştıracaktır.
Damage reduction olayının üstesinden gelmek lazım zira +1 silah işi çözer. Tabii ben mummy lordu bilmiyorum mummye göre konuşayım. ama ben +2 silahım olduğunu hatırlamıyorum yine de kesmiştim zorlanmadan. Bira vakit almıştı sanırm. Bir tavsiye. Yanındaki hencmeni büyücü al bi tane sorcerer vardı sanırım buddyknock mıydı... damage reduction büyülere işlemediğinden yardımcı olabilir sana.
Hiçbişey bulamıyosan da ateş oku al/bul. onla salla mumya amcaya.yakınsan savaşmak da pek akıl karı değil zaten
madem o kadar yavaş hareket ediyo yararlanmalı bundan
Damage reduction olayının üstesinden gelmek lazım zira +1 silah işi çözer. Tabii ben mummy lordu bilmiyorum mummye göre konuşayım. ama ben +2 silahım olduğunu hatırlamıyorum yine de kesmiştim zorlanmadan. Bira vakit almıştı sanırm. Bir tavsiye. Yanındaki hencmeni büyücü al bi tane sorcerer vardı sanırım buddyknock mıydı... damage reduction büyülere işlemediğinden yardımcı olabilir sana.
Hiçbişey bulamıyosan da ateş oku al/bul. onla salla mumya amcaya.yakınsan savaşmak da pek akıl karı değil zaten
madem o kadar yavaş hareket ediyo yararlanmalı bundan
Chaos is the law of nature,
-
friggofodin
- Kullanıcı

-
friggofodin
- Kullanıcı

şimdi de baska bi yerde takıldım su yeraltında yesil suların oldugu bi yer war adını unuttum luskanın içinde acılmaya bi kapı ve 3 ünü öldürdüğüm 4 tane yuan-ti war öl ekafama göre de saldıramıorum onlar saldırınca saldırabiliorum cıkamıyorum portallara giremiorum anca spiritler kullanıo onları ve içinden zombie mummy vs.cıkıo napcam ben ?
To live is to love the pain..
ah güzel kardeşim benim hiç sewdiğim bişiy diildir bööle walkthrough wermek; çünkü nette ararsan bin tane bulacaksın. Neyse,friggofodin wrote:şimdi de baska bi yerde takıldım su yeraltında yesil suların oldugu bi yer war adını unuttum luskanın içinde acılmaya bi kapı ve 3 ünü öldürdüğüm 4 tane yuan-ti war öl ekafama göre de saldıramıorum onlar saldırınca saldırabiliorum cıkamıyorum portallara giremiorum anca spiritler kullanıo onları ve içinden zombie mummy vs.cıkıo napcam ben ?
şimdi senin dediğin yer, luskanda terör estiren iki high captainden biri olan berem'in ini. o iki yuan-ti, onnara zarar vermeni engelleyecek bariyerlerin içinde duruyor. onlara zarar verebilmek için yapman gereken, önce, iskeletlerin koruduğu, iskelet üreten altarın oraya gitmek. ordaki düşmanları ve altarı parçaladıktan sonra, yuan-tilerden biri sana saldıracak. onu temize havale ettikten sonra, diğer yuan-tinin arkasında kalan, düşmanca görünmeyen iskeletlere doğru gitmelisin. yeteri kadar yaklaştığında sana saldıracaklar. onları temizlemek kolay da, onların önünde secdeye yattıkları böyle janjanlı bir alan var. işte oraya adım atınca -sıkı dur- bir mummy lord belirecek. maalesef bu kez onu öldürmek zorundasın. omummy lord'u öldürdükten sonra diğer yuan-ti'nin bariyerleri de yok olacak ve sana saldıracak. onu öldürünce üzerinden çıkacak anahtarla, berem'in özel odasına giden kilitli kapıyı açabilirsin.
eğer mummy lord'u öldürmek zor gelirse vazgeçebilirsin. neticede senin amacın, arcane brotherhoodun kulesine girmek. bunun için de ya berem'in ya da kurth'un (diğer high captain) mührüne ihtiyacın war. bu nedenle, zora gelemezsen, berem'i sağ bırakıp kurth'u avlamaya gidebilir ve onun mührünü elde edip arcane brotherhood'a girebilirsin.
ben ne mi yaptım? hepsini kestim tabe...
-
friggofodin
- Kullanıcı

arkadaşım kusura bakma ama çok dangıl-dungul oynuyosun sen bu oyunu. yaw quest log diye bişiy war. bas q tuşuna amacını öğren, sonra gene kes kimi kesçeksen.friggofodin wrote:saol ben orayı gectim sooradan da beremin kafasını kurth e vardim mühür derken??valla 1250 altın da aldım ama mühür mü alsaydım?
arkasında berem'in olduğu kilitli kapıyı açıp berem'i ve yanındaki auril priestess'ini öldürdükten sonra, o odadaki sandıkların en ortadakinin içinde berem'in mührünü bulacaksın. arcane brotherhood tarafından efsunlanmış bu mühür, temple of tyr'de bulunan aarin gend'in, seni mulhorand elçisi olarak arcane brotherhood'un içine sokmasını sağlayacak sahte dökümanlar için gerekmekte yoksa -aynı luskan'a giremediğin gibi- arcane brotherhood'a da giremezsin, oyunda da ilerleyemezsin.
berem'in kellesini kurth'a vermende ise sakınca yok, oyun o şekilde de ilerler.
-
friggofodin
- Kullanıcı

zaman yolculuğu yapmanın amacı, orada o golemleri inşa eden insan kölelerle konuşup, onları golemlerde bir zayıflık yaratmalarına ikna etmektir. toplam 3 golem var ve her biri için bir insan köle ile konuşup, onun inşa ettiği golemin zayıflığını seçiyorsun. şimdiki zamana dönünce de seçtiğin zayıflıklara abanıp golemleri perişan ediyosun.
chapter 3teki golemlerden kastının ne olduğunu anlamadım. sorarken daha spesifik sorarsan daha kolay yanıtlarım.
chapter 3teki golemlerden kastının ne olduğunu anlamadım. sorarken daha spesifik sorarsan daha kolay yanıtlarım.