site içi savaş
Korkunun ve yalanların ecelinize faydası yok umutsuz inanci yarim olanlar...
Tiranlik degil, korku degil, adalet ve duzen 10 Towns'a hakim olacak. Insanlar Tanrılara borclu olduklari inanclarini kazanacaklar.
Karanlik Kraliceyi one surmeye devam et, baska saldirabilecegin Tanri kalmadi anladigim kadariyla... Her Tanri benim gozumde birdir, iyi kotu ya da notr...
Tiranlik degil, korku degil, adalet ve duzen 10 Towns'a hakim olacak. Insanlar Tanrılara borclu olduklari inanclarini kazanacaklar.
Karanlik Kraliceyi one surmeye devam et, baska saldirabilecegin Tanri kalmadi anladigim kadariyla... Her Tanri benim gozumde birdir, iyi kotu ya da notr...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
10 kadar tanrıyı görüp 5ini seçebildiğini söyleyen birisi için iddalı laflar.. Özellikle diyarlarda bulunan 300 tanrıyı düşünürsek.... Bu arada yeterince güçlü bir tanrının insanları başka tanrıları gördüğüne inandırabileceğini bilmiyorsun muhtemelen.. Kargaşalar zamanında Adonu Sune görüdğüne iandıran Bane i nerden bileceksin???? Karanlık kraliçe işbirliği yaptığın tanrıçaların en karanlık olanı gerçi ben arkada tüm bunları yöneten daha karanlık bir tanrı olduğuna inanıyorum... Adalet ve düzenin savaşla geleceğine hiçbir zaman inanmadım... Sen kendini neye inandırırsan inandır kazanırsanız onkasabaya gelen tiranlık olacak...
bırakın insanlar kendilerini yönetsin. hiçkimse bataklıkları yadırgayamaz. onlar olmasaydı toplum çok daha yaşanmaz olurdu.
(bataklık=kötü yola düşmüş kadınların hizmet verdiği yerler)
(hizmet=hertürlü hizmet)
(hertürlü=anlamışsınızdır artık)
(bataklık=kötü yola düşmüş kadınların hizmet verdiği yerler)
(hizmet=hertürlü hizmet)
(hertürlü=anlamışsınızdır artık)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
"gerçi ben arkada tüm bunları yöneten daha karanlık bir tanrı olduğuna inanıyorum..."
Sen inandığın için doğru olan bu mu? Benim inandığım yanlış seninki mi doğru? Nasıl bu kadar kibirli olabilirsin. Mielikki ruhunu kurtarsın...
"Adalet ve düzenin savaşla geleceğine hiçbir zaman inanmadım...
Sen kendini neye inandırırsan inandır kazanırsanız onkasabaya gelen tiranlık olacak..."
NEREDEN BİLİYORSUN YEORDA DELİRTME BENİ! HİÖ BİR HALT BİLMİYOR SADECE YALANLARINLA İNSANLARI ZEHİRLİYORSUN! LANET OLSUN SANA VE SENİN GİBİ AHMAKLARA! BOşU BOşUNA İNSANLAR ÖLECEK! ONLARA DEğER VERDİğİMİ HALA GÖREMİYORSAN şURAYA YAZDIğIM YAZILARA BİR BAK! NEDEN BOşUNA NEFES TÖKETEYİM? GÖCÖM YETMEDİğİ İÖİN Mİ SANIYORSUN AMA YETİYOR SANA TEMİN EDERİM.
Senin inandığın şeyler yok, kendine fısıldadığın yalanlar var... Tanrılar şahidim olsun her yalanın her kötülüğün için cehennemde yanmanı sağlayacağım yeorda...
Sen inandığın için doğru olan bu mu? Benim inandığım yanlış seninki mi doğru? Nasıl bu kadar kibirli olabilirsin. Mielikki ruhunu kurtarsın...
"Adalet ve düzenin savaşla geleceğine hiçbir zaman inanmadım...
Sen kendini neye inandırırsan inandır kazanırsanız onkasabaya gelen tiranlık olacak..."
NEREDEN BİLİYORSUN YEORDA DELİRTME BENİ! HİÖ BİR HALT BİLMİYOR SADECE YALANLARINLA İNSANLARI ZEHİRLİYORSUN! LANET OLSUN SANA VE SENİN GİBİ AHMAKLARA! BOşU BOşUNA İNSANLAR ÖLECEK! ONLARA DEğER VERDİğİMİ HALA GÖREMİYORSAN şURAYA YAZDIğIM YAZILARA BİR BAK! NEDEN BOşUNA NEFES TÖKETEYİM? GÖCÖM YETMEDİğİ İÖİN Mİ SANIYORSUN AMA YETİYOR SANA TEMİN EDERİM.
Senin inandığın şeyler yok, kendine fısıldadığın yalanlar var... Tanrılar şahidim olsun her yalanın her kötülüğün için cehennemde yanmanı sağlayacağım yeorda...
Elinden geldiğince sözlerini yumuşatarak diplomatik görünmeye çalışıyorsun barbar ama satır aralarında nefretin hala canlı.... Onlara verdiğin değeri onların kasabasına saldırarak gösteremezsin veya sözlerle ... Madem o kadar değer veriyorsun onlar şu anda serbest istersen bizzat kasabaya gel ve onları çağır kaçı seninle gelecek ve onların kararına saygı duyacak mısın??? Eğer yeteri kadar insanı çekersen onlarla yeni bir kasaba kurmana yardım edeceğime söz veririm.. Hatta sayı yeterli ise mevcud kasabalardan birini bile alabilirsin... Tabii bilmiyorum Kordun seçilmişi bununla tatmin olur mu???
Senin gibi yalancılara ve provokatörlere, senin gibi körlere öfkem asla dinmeyecek Yeorda...
Ben kendime bir kasaba kurup yönetmek istemiyorum ama sen bunu algılayamazsın sana yüzlerce kez söylediğim gibi. Basitçe senin anlama kabiliyetinin ötesinde bir şey yapmak istiyorum ve senin tek yapabildiğin şeyi bunu anlayamadığın için kötülemek...
Artık neden bana karşı olduğunu biliyorum... İnsanlar anlayamadıkları şeylerden korkarlar ve sen hiç bir şeyden anlamıyorsun ne yazık...
Ben kendime bir kasaba kurup yönetmek istemiyorum ama sen bunu algılayamazsın sana yüzlerce kez söylediğim gibi. Basitçe senin anlama kabiliyetinin ötesinde bir şey yapmak istiyorum ve senin tek yapabildiğin şeyi bunu anlayamadığın için kötülemek...
Artık neden bana karşı olduğunu biliyorum... İnsanlar anlayamadıkları şeylerden korkarlar ve sen hiç bir şeyden anlamıyorsun ne yazık...
Demek benim anlama kabiliyetimin ötesinde bir şey yapmak istiyorsun.. Ancak çok iyi anladığım bir şey var Bu acı getirecek ve Mielliki de buna karşı kaldı ki sen bunun aksini ispatlama şansını değerlendirmedin bile... Üstelik de bir imparatorluktan bahsedip bir imparatorun olmamasından dine inanmayanların kendilerini yönetme haklarını alıp sonra onların kararlarına saygı duymaktan bahsediyorsun...
Barış görüşmeleri başladı...
Dünyada zaten her yerde acı var onu ben getirmedim ama onu Ten Towns'tan ben götüreceğim...
(Rp dışı: FRP'de imparatorluk ya da Krallıktan başka bir terim yok ne yazıkki demokrasi de diyemeyeceğime göre terimler yetersiz kalıyor üzgünüm)
Evet bir imparatorluk olacak ama imparatorsuz, krallıklar olacak ama kralsız... İnsanlar dine inanmak zorunda değiller ama temsilcilerini seçecekler... Benim hiç bir zorlamam söz konusu değil...
Dünyada zaten her yerde acı var onu ben getirmedim ama onu Ten Towns'tan ben götüreceğim...
(Rp dışı: FRP'de imparatorluk ya da Krallıktan başka bir terim yok ne yazıkki demokrasi de diyemeyeceğime göre terimler yetersiz kalıyor üzgünüm)
Evet bir imparatorluk olacak ama imparatorsuz, krallıklar olacak ama kralsız... İnsanlar dine inanmak zorunda değiller ama temsilcilerini seçecekler... Benim hiç bir zorlamam söz konusu değil...
Neyi getireceğini değerlendireceğiz Corax..
rp dışı:
frpde genelde halk idaresi de yoktur bazı şehirlerde sadece bir konsul şehri yönetir... halkı temsil eden bir konsül ki... Sen yeni bir şey getireceğini savunuyorsun o halde bunu monarşinin en üst noktası olan kavramla açıklaman bence yanlış bunun için yeni bir kavram bulmalısın..
rp dışı:
frpde genelde halk idaresi de yoktur bazı şehirlerde sadece bir konsul şehri yönetir... halkı temsil eden bir konsül ki... Sen yeni bir şey getireceğini savunuyorsun o halde bunu monarşinin en üst noktası olan kavramla açıklaman bence yanlış bunun için yeni bir kavram bulmalısın..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
evet bu konuda haklısınız. demokrasinin kaostan pek farkıolmaz bazı yerlerde ama tiranlık çok daha kötüdür. 10 kasaba konusunda anlaşacağımızı umuyorum. halktan ve yüksek tabakadan bir guruptan oluşacak bir temsil heyetinin ve bunların başında bilge arkadaşlarımızın birinin yönetimi iyi olabilir
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Karanlık ve kasvetli odasında otururken, zalim büyücü artık bunları görmek istemediğini farketti.
Başka bir yerde aramalıydı daha fazla gücü.
Bu kadar iyilikten midesi bulanmıştı. Bir tarafın komutanı öldürülmüş, dier tarafın ki ise kendi içinde mücadele ediyordu. O komutan da ya sabredip savaşını kazanacak, ya da diyarların içinde gözden kaybolacaktı. İki halde işine gelmiyordu. Ona büyük bir savaş, bir kıyım lazımdı. Zaten her taraf rahip kaynıyordu. Olaylar kazançtan çok risk vadediyordu.
3000 yılın birikimini tehlikeye atmaya değmez diye düşündü. Masasının üstündeki savaş planlarını dikkatlice topladı, ve binlerce kitabının arasına, bir rafa yerleştirdi. Acaba ölümsüzlüğü seçmiş olsaydım nasıl olurdu diye düşündü. Yaşayan bir beden belkide onu duygusallaştırıyordu.
Sessizce yerine oturdu. Düşüncelere daldı. Söylenmemiş bir komut ile kimsenin görmediği kalesi, kimsenin bilmediği bir mekana doğru yola koyuldu.
Başka bir yerde aramalıydı daha fazla gücü.
Bu kadar iyilikten midesi bulanmıştı. Bir tarafın komutanı öldürülmüş, dier tarafın ki ise kendi içinde mücadele ediyordu. O komutan da ya sabredip savaşını kazanacak, ya da diyarların içinde gözden kaybolacaktı. İki halde işine gelmiyordu. Ona büyük bir savaş, bir kıyım lazımdı. Zaten her taraf rahip kaynıyordu. Olaylar kazançtan çok risk vadediyordu.
3000 yılın birikimini tehlikeye atmaya değmez diye düşündü. Masasının üstündeki savaş planlarını dikkatlice topladı, ve binlerce kitabının arasına, bir rafa yerleştirdi. Acaba ölümsüzlüğü seçmiş olsaydım nasıl olurdu diye düşündü. Yaşayan bir beden belkide onu duygusallaştırıyordu.
Sessizce yerine oturdu. Düşüncelere daldı. Söylenmemiş bir komut ile kimsenin görmediği kalesi, kimsenin bilmediği bir mekana doğru yola koyuldu.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...