selam arkadaşlar...9 eylül öğrencileri olarak yaklaşık 3 aydır bi topluluk kurmak için uğraş veriyoruz...ve sonunda da başardık...topluluğumuz kuruluyor...çok geniş etkinlik planlarımız var...şu an tüzük aşamasındayız ancak yeni döneme hazır olacağız...tek ihtiyacımız destek...buradan frpworld te bulunan ilk olarak 9 eylül öğrencilerine ve frp ile ilgili tüm insanlara sesleniyorum:destek istiyoruz...topluluğumuzun sizlere ihtiyacı var...frpworld le birlikte de güzel organizasyonlara imza atabiliriz...çok ciddi ve çok aktif bir topluluk olucaz ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...bize ulaşmak ve bilgi almak isteyenler:
feanor_hk@hotmail.com tel:0543 439 80 38
http://groups.yahoo.com/group/deuFBK
Dokuz Eylül Öniversitesi Fantazi ve Bilim Kurgu Toplulu
- the_curse_of_feanor
- Kullanıcı

-
Eldarin
- the_curse_of_feanor
- Kullanıcı

Abi ağlamak istiyorum yaa ben 4 senedir böyle bir klüp kurulsa da üye olsam diye bekliyodum aman tanrıım !
Neyse DEÃ? deki son seneme kısmetmiş artık! Bu tarz bi grup kurmayı bizim de bi ara ciddi ciddi aklımızdan geçmişti ama DEU de sayımız o kadar az ki...
Ã?yelik olaylarını nasıl yapacaksınız ya da Yahoo group a üye kabul ediyo musunuz??
bi mailleşelim konuşalım
tanyer_cenk@yahoo.com
bu hem msn hemde mailim bana grup hakkında biraz extra bilgi verebilirsen inan çok mutlu olurum ...
Teşekkürler...
Ã?yelik olaylarını nasıl yapacaksınız ya da Yahoo group a üye kabul ediyo musunuz??
bi mailleşelim konuşalım
tanyer_cenk@yahoo.com
bu hem msn hemde mailim bana grup hakkında biraz extra bilgi verebilirsen inan çok mutlu olurum ...
Teşekkürler...
To Live is To Die!
- the_curse_of_feanor
- Kullanıcı

cumartesi akşamı saat 20:00 da uğrak barda bir toplantı (içme ve eğlenme amaçlı) bi toplantımız olacak...uzun zamandır ara vermeden uğraştığımız tüzük işlemini kutlamak amaçlı...9 eylüllü olan ve bu işle ilgilenmek isteyenler eğer uygunsanız sizleride bekleriz...orada 5 kişilik bi grup göreceksiniz bulmanız zor olmayacaktır...
Gelmeyi çok isterdim ama staj işleri için ista gitmek zorundayım bir ay falan ordayım. Malum son sınıf oldum bi geleceğim ile ilgili bişey yapayım dedim bu zamana kısmetmiş
Artık benim içinde bi iki atarsınız 
Size Tebrikler tüzük olayı için ve iyi eğlenceler...
Görüşmek üzere
Teşekkürler...
Size Tebrikler tüzük olayı için ve iyi eğlenceler...
Görüşmek üzere
Teşekkürler...
To Live is To Die!