Dokuz Eylül Öniversitesi Fantazi ve Bilim Kurgu Toplulu

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
the_curse_of_feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Dokuz Eylül Öniversitesi Fantazi ve Bilim Kurgu Toplulu

Post by the_curse_of_feanor »

selam arkadaşlar...9 eylül öğrencileri olarak yaklaşık 3 aydır bi topluluk kurmak için uğraş veriyoruz...ve sonunda da başardık...topluluğumuz kuruluyor...çok geniş etkinlik planlarımız var...şu an tüzük aşamasındayız ancak yeni döneme hazır olacağız...tek ihtiyacımız destek...buradan frpworld te bulunan ilk olarak 9 eylül öğrencilerine ve frp ile ilgili tüm insanlara sesleniyorum:destek istiyoruz...topluluğumuzun sizlere ihtiyacı var...frpworld le birlikte de güzel organizasyonlara imza atabiliriz...çok ciddi ve çok aktif bir topluluk olucaz ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...bize ulaşmak ve bilgi almak isteyenler:

feanor_hk@hotmail.com tel:0543 439 80 38

http://groups.yahoo.com/group/deuFBK
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

hayırlı olsun.

izmirliyim, izmirdeyim.

organizasyonlarınızı bekliyoruz.
War, war never changes...
Eldarin

Post by Eldarin »

Süper haber!

Elimden geldiğince sizlere destek vermeye çalışırım. FRPWorld İzmir Tayfasının tamamından aynı desteği göreceğinize sizi temenni ederim. İzmir deyin, yeter bizim için zaten :) .

Hayırlısı olsun...
the_curse_of_feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

çok seviniriz arkadaşlar...çok sağolun hem bizim hemde tüm 9 eylül ve izmir için önemli bi topluluk olmak amacımız..yok mu aranızda 9 eylül'lü?:)
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Tebrik ediyorum arkadaşlar.

Etkinlikliklerinizi bekliyorum.

Her zaman destek vermeye hazırız
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Abi ağlamak istiyorum yaa ben 4 senedir böyle bir klüp kurulsa da üye olsam diye bekliyodum aman tanrıım ! :P Neyse DEÃ? deki son seneme kısmetmiş artık! Bu tarz bi grup kurmayı bizim de bi ara ciddi ciddi aklımızdan geçmişti ama DEU de sayımız o kadar az ki...

Ã?yelik olaylarını nasıl yapacaksınız ya da Yahoo group a üye kabul ediyo musunuz??
bi mailleşelim konuşalım
tanyer_cenk@yahoo.com

bu hem msn hemde mailim bana grup hakkında biraz extra bilgi verebilirsen inan çok mutlu olurum ...

Teşekkürler...
To Live is To Die!
the_curse_of_feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

cumartesi akşamı saat 20:00 da uğrak barda bir toplantı (içme ve eğlenme amaçlı) bi toplantımız olacak...uzun zamandır ara vermeden uğraştığımız tüzük işlemini kutlamak amaçlı...9 eylüllü olan ve bu işle ilgilenmek isteyenler eğer uygunsanız sizleride bekleriz...orada 5 kişilik bi grup göreceksiniz bulmanız zor olmayacaktır...
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Gelmeyi çok isterdim ama staj işleri için ista gitmek zorundayım bir ay falan ordayım. Malum son sınıf oldum bi geleceğim ile ilgili bişey yapayım dedim bu zamana kısmetmiş :( Artık benim içinde bi iki atarsınız :P

Size Tebrikler tüzük olayı için ve iyi eğlenceler...

Görüşmek üzere

Teşekkürler...
To Live is To Die!
Post Reply