En Kral Tanrıların Tanrısı (Fantazi dünyasÄÂ
kaos ta law da kendi çıkarları doğrultusunda inananlarını bazı savaşlara sürer kaosun farkı ölümleri göze alması ama law da çekişmede yerini korumak için bazen inanlarını yanlız bırakmıyormu sadece kurallara uymak adına zaten tüm alemlerde tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi her tanrının bir üstü var ama bunu öğrenemiyoruz tıpkı öldükten sonra ne olucağını bilmediğimiz gibi sonuçta bunları yaratanlarda insan
ben kaos dedim .tabi hepsi buundukları konumda en güçlüler arasındalar fakat kas bana daha bi karizma geliyor.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
necroyunus
- Kullanıcı

Ben kendi fikrimce Eru diyorum. Ã?ünkü kendisine karşı koyanların gücünü bile kendi gücüne dokumuştur (bkz : silmarillon - maiarın ilk müziği).
Aşağıdaki metni daha önce tartışma konusu olan Zeus'un tarhiçesine açıklık getirmesi bakımından koyuyorum.
"Yunan mitolojisine göre başlangıçta, yani dünya oluşmadan önce Khaos (sonsuz boşluk) vardı. Sonra Khaos'tan Gaia, yani toprak ve daha da sonra çekici gücün sembolü Eros çıktı. Eros'un sayesinde Khaos ve Gaia'dan Erebos (yeraltı karanlığı) ve Nyks (gece), onlardan ise Arther (göğün üst tabakalarının ışığı) ve Hemere (gündüz) doğdu. Daha sonra Uranos (gök) ve Pontos'u (deniz) dünyaya getiren Gaia Uranos'la birleşerek erkek ve dişi titanları, tek gözlü devler olan Kyklop'ları ve Hekatonkheires adlı yüz kollu devleri doğurdu. En son doğan erkek titan olan Kronos babasını yenerek tüm evrenin kralı oldu. Krallığını kaybetmemek için kendisi gibi titan olan karısı Rhea'dan doğan çocuklarını yiyen Kronos , kendisinden kaçırılan oğlu Zeus tarafından yenilince mitolojide tanrılar devri başladı."
Aşağıdaki metni daha önce tartışma konusu olan Zeus'un tarhiçesine açıklık getirmesi bakımından koyuyorum.
"Yunan mitolojisine göre başlangıçta, yani dünya oluşmadan önce Khaos (sonsuz boşluk) vardı. Sonra Khaos'tan Gaia, yani toprak ve daha da sonra çekici gücün sembolü Eros çıktı. Eros'un sayesinde Khaos ve Gaia'dan Erebos (yeraltı karanlığı) ve Nyks (gece), onlardan ise Arther (göğün üst tabakalarının ışığı) ve Hemere (gündüz) doğdu. Daha sonra Uranos (gök) ve Pontos'u (deniz) dünyaya getiren Gaia Uranos'la birleşerek erkek ve dişi titanları, tek gözlü devler olan Kyklop'ları ve Hekatonkheires adlı yüz kollu devleri doğurdu. En son doğan erkek titan olan Kronos babasını yenerek tüm evrenin kralı oldu. Krallığını kaybetmemek için kendisi gibi titan olan karısı Rhea'dan doğan çocuklarını yiyen Kronos , kendisinden kaçırılan oğlu Zeus tarafından yenilince mitolojide tanrılar devri başladı."
lil'grin'brin'
-
dragonlancer
- Kullanıcı

Bu "Time of Troubles" kitaplarından birinin sonunda AO gidiyor, "Efendim emrettiğinizi yaptım" tarzı bir şey diyor. O amca veya teyze en paşa bence. İsmi bile yok. Heh.
Birde bence listede Acıların Kadını gibi inanılmaz bir ismi olan "Lady of Pains" de olabilirdi. Bütün planelere bir nebze hükmediyor falan, ve bütün tanrılarla bir olayı var.
Birde bence listede Acıların Kadını gibi inanılmaz bir ismi olan "Lady of Pains" de olabilirdi. Bütün planelere bir nebze hükmediyor falan, ve bütün tanrılarla bir olayı var.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
-
Lord Necros
- Başbüyücü
AO ve Chaos'tan daha büyük güçler de var. (Bazı yerlerde AO ve Chaos'ın aynı kişiler olduklarından söz edilir ama bu konuda emin değilim) Ama Lady of Pain konusuna kesinlikle katılmıyorum. Her şeyden öcne bu başlık tanrılarla ilgili, ama Lady of Pain bir tanrıça değil. Ayrıca planelere hükmettiği filan da yok, sadece Multiverse'da stratejik bir yer olan Sigil'i kontrolünde tutuyor. Diğer tanrılarla ile bir olayı ise sadece Sigil'e giren portallara tanrıların girmesini engelleyen wardlar koyması. Tabi bir de Aoskar'ı öldürmesi var.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Bencede Eru diğer ikisinin çok çok üstündedir.Ao nun üstü olduğunu Derinsu kitabının son kısmında görüyoruz Kaos bence tanrıların babası pozisyonuna hiç yakışmamıs bi Overgod düşünün kü binyıllardır bi taşın içinde hapis ne baba tanrı demi
.Eru ise herşeyi yaratandır Tek bir düşüncesiyle tanrıları evrenleri yaratmıştır bu yüzden benim tercihim kesinlikle Ao
Bu konuya bir değinmem gerektiğini hissettim çünkü;"Yunan mitolojisine göre başlangıçta, yani dünya oluşmadan önce Khaos (sonsuz boşluk) vardı. Sonra Khaos'tan Gaia, yani toprak ve daha da sonra çekici gücün sembolü Eros çıktı. Eros'un sayesinde Khaos ve Gaia'dan Erebos (yeraltı karanlığı) ve Nyks (gece), onlardan ise Arther (göğün üst tabakalarının ışığı) ve Hemere (gündüz) doğdu. Daha sonra Uranos (gök) ve Pontos'u (deniz) dünyaya getiren Gaia Uranos'la birleşerek erkek ve dişi titanları, tek gözlü devler olan Kyklop'ları ve Hekatonkheires adlı yüz kollu devleri doğurdu. En son doğan erkek titan olan Kronos babasını yenerek tüm evrenin kralı oldu. Krallığını kaybetmemek için kendisi gibi titan olan karısı Rhea'dan doğan çocuklarını yiyen Kronos , kendisinden kaçırılan oğlu Zeus tarafından yenilince mitolojide tanrılar devri başladı."
1)Kaos'un anlamı sonsuz boşluk değil düzensizliktir.
2)Gaia'dan Eros değil Uranos ve Pontos'u doğmuştur.
3)Eros'la ilgili üç söylence vardır;
a)Kaos'tan meydana gelmiştir.
b)Aphrodite'le Hermes'in oğuludur.
c)Eros Aphrodite'den önce vardı sonradan tanrıçanın yanında yer aldığı.
4)Gaia Uranos'u doğurduktan sonra onunla birleşir ve Titanlar'ı doğurur.
Not:Aphrodite'de Zeus'un Kronos'la dövüşü esnasında Kronos'un yarasından çıkar.
Bilgilerinize.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı