Savaşçı
- BlackDeath
- Kullanıcı

-
ussiyiness
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Doğru zamanlama ve geometri bilgisi. Aslında böyle karakterlere rogue de deniyor ama neyse 
Savaşta taktiksel düşünmek diğer açıklarınızı kapatmak için çok önemli. Prince of Persia: Warrior Within'de ne der? "The World is your weapon.."
Dövüşte çevrenizi kullanmak büyük bir avantajdır. Avizeyi düşürmeli, masaya çıkmalı, kapıyı adamın suratına vurmalı, tabak çanak fırlatmalısınız. Bence..
Savaşta taktiksel düşünmek diğer açıklarınızı kapatmak için çok önemli. Prince of Persia: Warrior Within'de ne der? "The World is your weapon.."
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Cesaret, öfke, az biraz delilik, bolca inanç ve adanmışlık ve her şeyden öte hiç bir şeyin sizi durduramayacağı yönündeki nerden geldiği belli olmayan garip ve muhtemelen sizi ölüme götürebilecek (ama pekte umurunuzda olmayan) bir ego.
bence bir savaşçının sahip olması gereken en temel şeyler bunlardır
bence bir savaşçının sahip olması gereken en temel şeyler bunlardır
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Hmm Üç Ker iki,ona oradan vursam ağaçtan seken ötekine toslarsa....Engin bir geometri ve zamanlama becerisi...
Hmm buna Zeyna'yi sayabiliriz galiba cünkü oda elindeki o garip diski 20 kisiden sektirip yeniden eline alabiliyordu.
Yanımda gezdirdiğim taş bir hatun(Kızıl Sonya...) (Bol Bol Erkeklik hormonu gazı)
Aslinda buda zeyna olabilir. Nede olsa yaninda bir hatun olmadan yol alamiyor hatun.
Gölgelerin gücü adına GÃ?Ã?Ã? BEN DE ARTIIKK!!! (Kılınç)
Heman iyi bir karakter asiri iyi.
HnrnGAAA!!! (Çalışma effekti) (Damarlı kasları.)
Conan. Bu siklar arasinda benim sevdigim karakterde bu. :ayyyy!:
Hmm buna Zeyna'yi sayabiliriz galiba cünkü oda elindeki o garip diski 20 kisiden sektirip yeniden eline alabiliyordu.
Yanımda gezdirdiğim taş bir hatun(Kızıl Sonya...) (Bol Bol Erkeklik hormonu gazı)
Aslinda buda zeyna olabilir. Nede olsa yaninda bir hatun olmadan yol alamiyor hatun.
Gölgelerin gücü adına GÃ?Ã?Ã? BEN DE ARTIIKK!!! (Kılınç)
Heman iyi bir karakter asiri iyi.
HnrnGAAA!!! (Çalışma effekti) (Damarlı kasları.)
Conan. Bu siklar arasinda benim sevdigim karakterde bu. :ayyyy!:
- lord thalion sano_26
- Kullanıcı