Fantastik kitaplardaki en iyi replikler
---''majesteleri çok cömertler.ben böylesi bir ilgiye layık değilim..''
---''şimdi de benle alay mı ediyorsun?hala gülümseyebiliyorken,o çarpık gülümseyişini dudaklarından eksik etme büyücü çünkü kayıp da düştüğün zaman,o tek hatayı yaptığın zaman....ellerim üzerinde olacak.tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın ama ölüm bir türlü gelmeyecek.burda bir gün asılrlar sürer raistlin majere.ben de hergün,seni aklının zindanında ziyaret edeceğim...her günün sonunda acıdan öleceksin ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim.uuyuyamayacaksın onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık kalacaksın.
ne oldu?sarardın büyücü...nazik bedenin,ellerin titriyor.gözlerin korkudan faltaşı gibi açıldı.önümde diz çök,affını dilen!''
---''kraliçem.....''
---''hala dizlerinin üztünde değil misin sen?''
---''kraliçem.....hamle sırası sizin''
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
caramon hayata gözlerini kaparken..
''where is raistlin? he promised me that he would be here''
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
arka arkaya fazla yazmış olucam kusura bakmayın artık da aklıma takıldığıiçn soruyorum......
raistlin'in crysani hakkında ''ona onu bazen rüyalarımda gördüğümü söylemek isterdim.''yada ona benzer bişey söylemişti onun hangi kitapta yer aldığını hatırlayan var mı acaba? baya etkilenmiştim o an
mod==>mesajlar birleştirilmiştir.
---''şimdi de benle alay mı ediyorsun?hala gülümseyebiliyorken,o çarpık gülümseyişini dudaklarından eksik etme büyücü çünkü kayıp da düştüğün zaman,o tek hatayı yaptığın zaman....ellerim üzerinde olacak.tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın ama ölüm bir türlü gelmeyecek.burda bir gün asılrlar sürer raistlin majere.ben de hergün,seni aklının zindanında ziyaret edeceğim...her günün sonunda acıdan öleceksin ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim.uuyuyamayacaksın onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık kalacaksın.
ne oldu?sarardın büyücü...nazik bedenin,ellerin titriyor.gözlerin korkudan faltaşı gibi açıldı.önümde diz çök,affını dilen!''
---''kraliçem.....''
---''hala dizlerinin üztünde değil misin sen?''
---''kraliçem.....hamle sırası sizin''
caramon hayata gözlerini kaparken..
''where is raistlin? he promised me that he would be here''
arka arkaya fazla yazmış olucam kusura bakmayın artık da aklıma takıldığıiçn soruyorum......
raistlin'in crysani hakkında ''ona onu bazen rüyalarımda gördüğümü söylemek isterdim.''yada ona benzer bişey söylemişti onun hangi kitapta yer aldığını hatırlayan var mı acaba? baya etkilenmiştim o an
mod==>mesajlar birleştirilmiştir.
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Drizzt ve grubu gümüş damarlarını ararken trolkırlarına girmeden önce bir grup atlı gruba ve özellikle Drizzte kabadayılık yapar ve aşağılayıcı sözler söyler. Grup tam ayrılırken drizzt gözünün ucuyla atlılardan birinin elini ok sadağına doğru giderken görür. Drow inanılmaz bir hızla yayını çeker ve okuna uzanmaya tenezzül eden atlının kaskını okla arkadaki ağaca çiviler ve şöyle der:
"Haksız hakaretlerinizi kabul ediyorum ve hatta bekliyordum da, ama dostlarıma zarar verme girişimlerinize göz yummayacağım ve kendimi koruyacağım. Sizi uyarıyorum ve sadece bir kez uyarırım: Eğer bize karşı tek bir hareket daha yapacak olursanız öleceksiniz."
"Haksız hakaretlerinizi kabul ediyorum ve hatta bekliyordum da, ama dostlarıma zarar verme girişimlerinize göz yummayacağım ve kendimi koruyacağım. Sizi uyarıyorum ve sadece bir kez uyarırım: Eğer bize karşı tek bir hareket daha yapacak olursanız öleceksiniz."
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

tam olarak repliğinin tamamına hatırlamıyorum ama okuduğumda çık hoşuma gitmişti...
Kitap ... Ã?rümcek Kraliçe savaşları --- Dağılma
Başbüyücü Gromph un Draegloth Jeggred'e söylediği cümle....
"Bak Yeğenim, Normalde canı sıkılmış ve hayal kırıklığına uğramış bir yapım vardır ve şu an senin ilahi bir varlık olmana bir çuval sıçan gübresinden daha fazla önem veriyor değilim. O yüzden dediklerimi dikkate alsan iyi olur yoksa seni oturduğun yerde kavururum!"
Seri boyunca Jeggred i bu kadar açıkça tehdit eden başka karakter yok
Saygılar...
Kitap ... Ã?rümcek Kraliçe savaşları --- Dağılma
Başbüyücü Gromph un Draegloth Jeggred'e söylediği cümle....
"Bak Yeğenim, Normalde canı sıkılmış ve hayal kırıklığına uğramış bir yapım vardır ve şu an senin ilahi bir varlık olmana bir çuval sıçan gübresinden daha fazla önem veriyor değilim. O yüzden dediklerimi dikkate alsan iyi olur yoksa seni oturduğun yerde kavururum!"
Seri boyunca Jeggred i bu kadar açıkça tehdit eden başka karakter yok
Saygılar...
To Live is To Die!
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

Jarlaxle'ın kristalin hizmetkarı'nda Artemis Entreri ile birlikte bir bara geldiklerinde olan muhabbet:
BE FENDİ BRİAR'IN şAH NE Dİ LENME Y Rİ
"Dilenme" diye okudu Jarlaxle, başını kaşırken uzun ve dramatik bir şekilde iç çekti. "Burası dilencilerin toplanma yerimi?"
"Dilenme değil" diye karşılık verdi Entreri, Jarlaxle'a baktı, homurdandı ve atından indi. "Dinlenme, belki de diplenme. Dilenme değil."
"Dinlenme o zaman, ya da diplenme" diye ilan etti Jarlaxle ve sağ bacağını atın üzerinden geçirip havada ters bir parendeyle yere kondu. "Belki de ikisi birden. Ha!" şovunu geniş, ışıldayan bir tebessümle bitirdi.
İşte ben burada koptum. Süper ya dilenme yeri. zuahaha.
BE FENDİ BRİAR'IN şAH NE Dİ LENME Y Rİ
"Dilenme" diye okudu Jarlaxle, başını kaşırken uzun ve dramatik bir şekilde iç çekti. "Burası dilencilerin toplanma yerimi?"
"Dilenme değil" diye karşılık verdi Entreri, Jarlaxle'a baktı, homurdandı ve atından indi. "Dinlenme, belki de diplenme. Dilenme değil."
"Dinlenme o zaman, ya da diplenme" diye ilan etti Jarlaxle ve sağ bacağını atın üzerinden geçirip havada ters bir parendeyle yere kondu. "Belki de ikisi birden. Ha!" şovunu geniş, ışıldayan bir tebessümle bitirdi.
İşte ben burada koptum. Süper ya dilenme yeri. zuahaha.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

"Tehlike varmı Raist hissedebiliyor musun?" diye sordu Tanis.
"Evet hemde çok tehlikeli" diye soğuk bir cevap gelir Raistlin'den.
" Ne görüyorsun Raist,nasıl bilebiliyorsun? bize sölemelisin ona göre hazır olalım."
" Bilgimi ya da kaynağını hiçbir şekilde sana açıklamak zorunda değilim yarım-elf"
Tam olarak böyle değil galiba kitabı okuyalı uzun süre geçti ama buna yakın bişeydi.
"Evet hemde çok tehlikeli" diye soğuk bir cevap gelir Raistlin'den.
" Ne görüyorsun Raist,nasıl bilebiliyorsun? bize sölemelisin ona göre hazır olalım."
" Bilgimi ya da kaynağını hiçbir şekilde sana açıklamak zorunda değilim yarım-elf"
Tam olarak böyle değil galiba kitabı okuyalı uzun süre geçti ama buna yakın bişeydi.
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-if so powerfull you are,why leave???
(yoda'nın hoşuma giden milyonlarca sözünden bir baskası...)
-dark side of the force si a path way to many abilities some considered to be unnatural
-is it possible to learn this power?
-not from a jedi...
(palpatine ve anakin arasında geçe ve ilk cümleyi ezberlemek içins saatlerimi harcadığım diyalog...)
(yoda'nın hoşuma giden milyonlarca sözünden bir baskası...)
-dark side of the force si a path way to many abilities some considered to be unnatural
-not from a jedi...
(palpatine ve anakin arasında geçe ve ilk cümleyi ezberlemek içins saatlerimi harcadığım diyalog...)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
ombuspider
- Kullanıcı

Tam olarak hatırlayamıyorum fakat Takhisis ile Raistlin arasında geçen diyalog.. İkizler üçlemesinin son kitabının sonlarına doğru.. Bİlenler kesinlikle hatırlar.. Takhisis dır dır dır konuşur ve sonunda Raistlin, sus da işine bak gibisinden bişeyler söyler
Tam olarak yazarsam spoiler olabilir falan.. Bilene yeterli olacaktır bu .
Tam olarak yazarsam spoiler olabilir falan.. Bilene yeterli olacaktır bu .
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
ombuspider
- Kullanıcı

Bu filmin fragmanında da vardı. Benimde çok hoşuma giden bir repliktir-dark side of the force si a path way to many abilities some considered to be unnatural
-not from a jedi...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
ombuspider
- Kullanıcı