Sizce hangi kitabın oyunu yapılsın?
-
Elegost_Strider
- Kullanıcı

evet filmi yapılsa iyi olur aslında ama kitabın serisi baya fazla olduğu için yüzüklerin efendisindende daha çok kesilmiş bölümleri olur.
İSİM: Elegost (lakabı Yolgezer)
IRK: İnsan (Dunedain)
NEREDEN: Numenor
SINIFI: Korucu
SİLAHI: Yolgezer Kolcu Kılıcı
- Kullanıcı

-
Elegost_Strider
- Kullanıcı

evet raistlin dediğin gibi olursa filmi yapılabilir belki ama konuyu değiştirmeyelim bence başlıkta hangi kitabın oyunu yapılsın denmiş

Mesajınız düzeltilmiştir.// Editör.
Mesajınız düzeltilmiştir.// Editör.
İSİM: Elegost (lakabı Yolgezer)
IRK: İnsan (Dunedain)
NEREDEN: Numenor
- Kullanıcı

-
_raistlin_
- Kullanıcı

sana ayneen katılıyorum celebnor tamamen benim istediğim bir oyun dragonlance online düşünsenize çok güçlü solamniya şövalyeleri siz oynarken arada sırada yukarınızda ejderhayla geziyorlar çoook güzel olurdu ben büyücü olurdum öle ırk ve sınıf seçersek başta güçsüz olursun ama sınavı verince gittikçe güçlü olursun hatta ben böle bir oyun kafamda tasarladım sadece uygulamak lazım onu da yapamam
bi firma olsa yapsa öff ne güze lolurdu bide Lord Necros(alt admin) dedi ki ben karşıyım öle bişi yapılmasına zaten kitabı war diyor ama düşünsene en sevdiğin kitap kahramanı yerine geçiyosun çok güzel olurdu dragonlance online ahh ah 
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
arkadaşlar böyle knouşunca insanın içi gidiyo,ejderha mızrağı damarı kabarıyo,kafamı dağlara taşlara vurasım geliyo.....bu kadar büyük ve milyonlarca müdavimi olan serinin oyunu,filmi yapılmaz diye
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Tüm evrendeki (FR,DL,Ravenloft vb) kahramanlar (Raistlin, Drizzt, Lord Soth vb) aynı dünya üstünde inanılmaz bir senaryo akışı ve tesadüfler zinciriyle buluşsa ve bir şey onları birlikte seyahat etmeye zorluyo olsa güzel olmaz mıydı arkadaşlar?
Yani mesela oyuna bir settingde başlanır (farketmez hangisi olcağı) 6 kişilik grubumuza istediğimiz kahramanları alırız. (böylece herkes aynı grupla değil sevdiği kahramanlarla oynamış olur, yani biri grubuna elminster'ı alırken diğeri raistlin'i alır)
Çok powerplay olur diyenler için de seviyeleri herhangi bir şeyden dolayı düşük başlayabilir. (hafıza kaybı, ortamda büyü yapamıyorum filan vb)
Yani mesela oyuna bir settingde başlanır (farketmez hangisi olcağı) 6 kişilik grubumuza istediğimiz kahramanları alırız. (böylece herkes aynı grupla değil sevdiği kahramanlarla oynamış olur, yani biri grubuna elminster'ı alırken diğeri raistlin'i alır)
Çok powerplay olur diyenler için de seviyeleri herhangi bir şeyden dolayı düşük başlayabilir. (hafıza kaybı, ortamda büyü yapamıyorum filan vb)
Belki hoş olabilir.Ama açıkçası aynı karakter aynı isimler bence çok ilgi çekici olmaz.Düşünsenize bilmemkaç tane Raistlin war ..İyi ne güzel bizimde büyücü ye mi hitiyacımzı vardı diyceksiniz.Bence herşey farklı olmalı.İsimler olarakta onun haricinden fikrin güzel bence..Tharivol wrote:Tüm evrendeki (FR,DL,Ravenloft vb) kahramanlar (Raistlin, Drizzt, Lord Soth vb) aynı dünya üstünde inanılmaz bir senaryo akışı ve tesadüfler zinciriyle buluşsa ve bir şey onları birlikte seyahat etmeye zorluyo olsa güzel olmaz mıydı arkadaşlar?