Sizce hangi kitabın oyunu yapılsın?

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Elegost_Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elegost_Strider »

evet filmi yapılsa iyi olur aslında ama kitabın serisi baya fazla olduğu için yüzüklerin efendisindende daha çok kesilmiş bölümleri olur.
İSİM: Elegost (lakabı Yolgezer)
IRK: İnsan (Dunedain)
NEREDEN: Numenor
SINIFI: Korucu
SİLAHI: Yolgezer Kolcu Kılıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

hayır ya kesilirse olmaz yazık olur. ya zaten bunu çok büyük bir bütçeyle 5 film 3 er saat ten falan yapmak lazımki o güzelim efsanenin hakkı verilsin_))) değilmi??
<div>the master of past and NOW!</div>
Elegost_Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elegost_Strider »

evet raistlin dediğin gibi olursa filmi yapılabilir belki ama konuyu değiştirmeyelim bence başlıkta hangi kitabın oyunu yapılsın denmiş :-o :D :D

Mesajınız düzeltilmiştir.// Editör.
İSİM: Elegost (lakabı Yolgezer)
IRK: İnsan (Dunedain)
NEREDEN: Numenor
SINIFI: Korucu
SİLAHI: Yolgezer Kolcu Kılıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

:-P o zaman drizzt abi. hayalimdeki oyun. tarzı da splinter cell gibi olmalı...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Drizztin bence yapılmasın adam zaten itemlerı yapmış. Bizim bunun önüne geçmemiz lazım. Bence Drow Kızı serisinin oyunu yapılsın daha iyi olur. Yada Dl'deki herhangi bir karakter olursak yani ünlü olmayacak daha iyi olur.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

aslında drizzt baldur'^s gate oyununda gizli karakter olarak vardı. hatta öldürebiliyorduk_))
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

silmarilionun oyunu şöle rome total war gibi yapılsa veya age of gibi bir strateji oyunu şeklinde güzel olabilir.

bide vilad taltos diye bir seri vardı.onun oyununu grim fandango şeklinde yapsalar güzel olur.
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

dragonlance saga online
güç içinde yükselen;
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Kesiinlikle Wheel of Time Online!!!! Ash'aman olarak oynamak müthiş olurdu. Ya da balıkçıl sahibi "Kan" dan bir karakter. Gerçi muhafız da mükemmel olur düşünsenize yeşil bir Aes Sedai ve yanında 2 muhafız. Renk değiştiren pelerinleri ile panter adımları atan adamlar. Sevdim ben bu fikri ya.
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

sana ayneen katılıyorum celebnor tamamen benim istediğim bir oyun dragonlance online düşünsenize çok güçlü solamniya şövalyeleri siz oynarken arada sırada yukarınızda ejderhayla geziyorlar çoook güzel olurdu ben büyücü olurdum öle ırk ve sınıf seçersek başta güçsüz olursun ama sınavı verince gittikçe güçlü olursun hatta ben böle bir oyun kafamda tasarladım sadece uygulamak lazım onu da yapamam :-P bi firma olsa yapsa öff ne güze lolurdu bide Lord Necros(alt admin) dedi ki ben karşıyım öle bişi yapılmasına zaten kitabı war diyor ama düşünsene en sevdiğin kitap kahramanı yerine geçiyosun çok güzel olurdu dragonlance online ahh ah :cry:
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

arkadaşlar böyle knouşunca insanın içi gidiyo,ejderha mızrağı damarı kabarıyo,kafamı dağlara taşlara vurasım geliyo.....bu kadar büyük ve milyonlarca müdavimi olan serinin oyunu,filmi yapılmaz diye
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

yazarını adını şimdi unuttum (çok uzunda) ama "iblisin uyanışı" diye bir kitap biliyorum sırf cehennemde geçen online bir oyun benim için hiç fena olmaz. :evil:
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bence hangi kitap olduğu farketmez.Ultima online gibi bir oyun yapılsın ama ayrı ayrı ırklar ve sınıfları olsun.Her ırkın şekli görünüşü ayrı.Böyle birşey yapılırsa bence rp de tavan yaptırabiliriz oyunda..
Tharivol
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tharivol »

Tüm evrendeki (FR,DL,Ravenloft vb) kahramanlar (Raistlin, Drizzt, Lord Soth vb) aynı dünya üstünde inanılmaz bir senaryo akışı ve tesadüfler zinciriyle buluşsa ve bir şey onları birlikte seyahat etmeye zorluyo olsa güzel olmaz mıydı arkadaşlar?

Yani mesela oyuna bir settingde başlanır (farketmez hangisi olcağı) 6 kişilik grubumuza istediğimiz kahramanları alırız. (böylece herkes aynı grupla değil sevdiği kahramanlarla oynamış olur, yani biri grubuna elminster'ı alırken diğeri raistlin'i alır)

Çok powerplay olur diyenler için de seviyeleri herhangi bir şeyden dolayı düşük başlayabilir. (hafıza kaybı, ortamda büyü yapamıyorum filan vb)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Tharivol wrote:Tüm evrendeki (FR,DL,Ravenloft vb) kahramanlar (Raistlin, Drizzt, Lord Soth vb) aynı dünya üstünde inanılmaz bir senaryo akışı ve tesadüfler zinciriyle buluşsa ve bir şey onları birlikte seyahat etmeye zorluyo olsa güzel olmaz mıydı arkadaşlar?

Yani mesela oyuna bir settingde başlanır (farketmez hangisi olcağı) 6 kişilik grubumuza istediğimiz kahramanları alırız. (böylece herkes aynı grupla değil sevdiği kahramanlarla oynamış olur, yani biri grubuna elminster'ı alırken diğeri raistlin'i alır)

Çok powerplay olur diyenler için de seviyeleri herhangi bir şeyden dolayı düşük başlayabilir. (hafıza kaybı, ortamda büyü yapamıyorum filan vb)
Belki hoş olabilir.Ama açıkçası aynı karakter aynı isimler bence çok ilgi çekici olmaz.Düşünsenize bilmemkaç tane Raistlin war ..İyi ne güzel bizimde büyücü ye mi hitiyacımzı vardı diyceksiniz.Bence herşey farklı olmalı.İsimler olarakta onun haricinden fikrin güzel bence..
Post Reply