rp de karşınıza çıkan en sağlam paladin kimd
rp de karşınıza çıkan en sağlam paladin kimd
benim bir yorumumyok çünkü benimle frp oynayanların çoğu paladin2i yönetemeyip dark paladin oldu.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Bu bilgisayar oyunu manasında değil mi?
Benim en beğendiğim paladin modeli NWN'deki ablaydı(adı neydi onun ya?)...
Adım adım "nasıl paladinlikten uzaklaşılır"ı resmen gösteriyordu bütün oyun boyunca. Süperdi bence.
Her bir moddaki değişen üslubu giderek. Offf. Süper ya...
Ha yok, normal rp'de ise oynadığımız masaüstü oyunlarda yakın bir hanım arkadışım var, o muhteşem paladin oynar. Hani "Yuh beaaaa!" dedirtebilecek kadar...
Yok sitedeki RP'yi kast ediyorsan da, oynamadığım için "no comment"
Adım adım "nasıl paladinlikten uzaklaşılır"ı resmen gösteriyordu bütün oyun boyunca. Süperdi bence.
Ha yok, normal rp'de ise oynadığımız masaüstü oyunlarda yakın bir hanım arkadışım var, o muhteşem paladin oynar. Hani "Yuh beaaaa!" dedirtebilecek kadar...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"
-
Thundorius
- Kullanıcı

occultsearcher wrote:Bu bilgisayar oyunu manasında değil mi?
O Lady Aribeth olmasın...
Ayrıca 2. expentionda tekrar karşımıza çıkıyor bilmiyorum oynadın mı...
Ayrıca herkes paladin olarak kabul etmese de benim gördüğüm en iyisi Sparhawk...
lady aribeth ewt.
inancını kaybetme adımları oyunun akışında gayet güzel yansıtılmıştı hakkatten. HotU expansionunda tekrar karşımıza çıkması da hoş olmuştu. kısaca, benim oyum da aribeth'e.
keldorn'u ben de severim. özellikle karısının onu, kendisine ilgi göstermiyor, yanında bulunmuyor felan die aldatması, bunun üzerine keldorn'un içine düştüğü iklem falan güzel detaylardı. paladinin de nihayetinde bir insan olduğu gerçeğini güzel bir şekilde anlatmışlardı.
en sevmediğim paladin ise açık ara ajantis. BG 1'den hatırlayacağınızı umuyorum. gerçi kendisiynen karşılaşmadan oyunu bitiren pek çok kişi var; çünkü kendisi gayet sapa bir yerde haydut avlarken karşımıza çıkıyor. her neyse, konuşması, ses tonu itici, backgroundu fos, statları da orta bir karakterdi. zaten ana karakterim de paladin olduğundan gruba hiç almamıştım.
babasını da sevmezdim zaten
inancını kaybetme adımları oyunun akışında gayet güzel yansıtılmıştı hakkatten. HotU expansionunda tekrar karşımıza çıkması da hoş olmuştu. kısaca, benim oyum da aribeth'e.
keldorn'u ben de severim. özellikle karısının onu, kendisine ilgi göstermiyor, yanında bulunmuyor felan die aldatması, bunun üzerine keldorn'un içine düştüğü iklem falan güzel detaylardı. paladinin de nihayetinde bir insan olduğu gerçeğini güzel bir şekilde anlatmışlardı.
en sevmediğim paladin ise açık ara ajantis. BG 1'den hatırlayacağınızı umuyorum. gerçi kendisiynen karşılaşmadan oyunu bitiren pek çok kişi var; çünkü kendisi gayet sapa bir yerde haydut avlarken karşımıza çıkıyor. her neyse, konuşması, ses tonu itici, backgroundu fos, statları da orta bir karakterdi. zaten ana karakterim de paladin olduğundan gruba hiç almamıştım.
babasını da sevmezdim zaten
War, war never changes...
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

- hellwalker
- Kullanıcı

Lady Aribethi tanırım nede olsa aşık olmuşluğum var
.onu oldurmemek icin kac kere oyuna yeniden başladım iyi oldum kotu oldum hep bi umut bu sefer olmuycek diye meğersem hep oluyomuş
.ama bence en iyi paladine Arthas eğer iyiden kotuye gecmeyi aribethi ornek gosteriyosanız arthas aribethden çok daha iyi.tabiki bu benim goruşum ama Lord Utherde goz ardı edilemez.paladin liği tam yaşayanlardan.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici