The Dark Tower

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

yok beaw çorak toprakları okuorum su anda, kitapa yazmamışlar kara kule sersinden die nedense, hayalet beldesindede 3. kitap yazıo ikinin çorak topraklar olduunu anlamak için uğrasıosun bayaa
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: The Dark Tower

Post by Shadowmaster »

haplo25 wrote:Harbi altıncı kitap aynı anda yayınlanacaktı valla ben bu seriye 14 gün önce başladım ve bu on dört gün 5 kitabıda bitirdim. (düşünün yaklaşık 2500 sayfa) Song of Susannah Temmuz da çıkacak onu biliom
Temmuz geldi geçti, kitap gelmez oldu :lol:
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

gelir gelir velveleye vermeyin hemen ortalığı mutlak gelecek....merakle beklediğimiz seri nasıl devam edecek...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Hükümlü wrote:gelir gelir velveleye vermeyin hemen ortalığı mutlak gelecek....merakle beklediğimiz seri nasıl devam edecek...
Nasıl vermeyelim bea. Yani ilk Temmuz dediler çıkmadı. Sonra Wolves of the Calla ile aynı anda çıkaracağız yani Ağustos 1 dediler çıkmadı. 4 Eylül de İdeefixe ön siparişe gelecek dediler o çıkmadı. 9 Eylül de kitapçılarda dediler gittim sordum daha bize öyle bir kitap ne söylendi ne de verildi dediler. Ya insan nasıl kızmaz ya doğru bir tarih söyleyin ya da hiçbir şey söylemeyin biz bekleriz. Her verilen tarihte bütün kitap sitelerini ve kitapçıları dolaşmak zorundamıyım. Haksızsam söyle Hükümlü kardeş. Yarın bir bakacağım 15 Eylül de kitapçılarda sonra bi bakacam kitap benim elime Aralıkta geçmiş. Güya 2004 yılı içinde seriyi bitirceklerdi alla alla. Ayıptır günahtır yalan bilgiden çıldıracağım of yaaaaaaaaaa :evil:
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Unutmadan... Sırayla güzelden kötüye doğru Büyücü ve Cam Küre Calla'nın Kurtları Üç'ün Ã?ekilişi Ã?orak Topraklar ve Kara Kule.
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

İstanbul Carrefour (anadolu yakasındakilerden biriydi, hangisi olduğunu hatırlamıyorum) da Remzi Kitapevin'de Song of Susannah'ı görmüştüm 1.5 ay kadar önce, ingilizceydi tabii, yıldırım nikahı basar gibi parayı bastım kasaya, kitabı aldım :D
yeyilmaz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeyilmaz »

Gerçekten de okuduğum kitapları içinde en güzeli büyücü ve cam küre'ydi.
Kendi kendime stephen king aşktan ne anlar diyordum,dumur oldum!.Kitap bitince ağlamaklı oldum,kendimi boşlukta hissediyorum,yaklaşmayın yanıma.Bir de ''sonu böyle bitmemeliydi,bitmemeliydi''diye sayıklıyorum.Ama bunlar geçici di mi?Bir de sitesinde okudum bu olaylar geçerken susan 16,roland 14 yaşındaymış?Hayret!Neyseki boşu boşuna değil her sitede susan hakkında roland'ın ilk ve tek gerçek aşkı(his one true love) yazması ...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Kara Kule serisinin son kitabı olan Kara Kule nin ingilizcesi piyasaya sürüldü. Heralde türkçesi 10 ay sonra piyasaya çıkar :oops: :oops:
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

dediğim çıkacak galiba kitp çıkalı 4 ay oldu ama türkçesi yok
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Kara kule

Bence muthiş bir seri Gileald'lı silahşor Roland'ın muthiş hikayesi.
yarı frp yarı kovboy hikayesi gibi ama olay örsü mükemmel sai King 'in müthiş kitabını okumanızı tavsiye ederim
Chide Roland came to the Dark tower şiiri nden esinlenerek yazılan bu yedi serilik eser mükemmeliğe erişiyor.
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Stephen King hakkında yaptığım kısa bir araştırmada, kendisinin gerçek anlamda bir şizofren olduğunu öğrendim. Hastalığı tehlikeli bir seyir izlemesine rağmen ve tüm ABD'de King'in bu rahatsızlığı bilinmesine rağmen King tedavi olmuyor..
Yazabilmek adına fedakarlık..
NOT:En sevdiği olay da yazılarını yazarken, çalışma masasında cam bir kap içinde akrep bulundurması..Ayrıca Başak burcundan..
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

seraphima wrote:Stephen King hakkında yaptığım kısa bir araştırmada, kendisinin gerçek anlamda bir şizofren olduğunu öğrendim. Hastalığı tehlikeli bir seyir izlemesine rağmen ve tüm ABD'de King'in bu rahatsızlığı bilinmesine rağmen King tedavi olmuyor..
Yazabilmek adına fedakarlık..
NOT:En sevdiği olay da yazılarını yazarken, çalışma masasında cam bir kap içinde akrep bulundurması..Ayrıca Başak burcundan..
Benim anlamadığım şizofren bir adam nasıl böyle bir seri yazsın...
Post Reply