bence raistlin aşmıs bi karakterdir (fistandantilus un gucuyle) ayrıca raistlin kendi buyuculuk standartlarıyla yeni bi buyu sınıfı açsa yeridir bence. insanların sadece buyuyu iyiliği ve kotuluğü onemsemediği bi okul
İstediği kadar Fist in gücüyle olsun.Sonuçta Raistlin onu kandırmış avucunda oynatmıştır resmen.Raistlin en büyük büyücüdür.Onun yerinde olsam kırmızı olarak kalırdım.Siyaha geçerken sebepleri falan filan vardı tabi..
Raistin siyah cübbe daha çok yakışıyordu karanlık yapısına ve küre üstündeki gücüne bakarak bece kırmızı cübbedeb daha çok siyah cübbenin gizemi raistin i daha güçlü yapıyordu Ã?ünkü siyah cübbeliler bile ondan korkuyordu Dalamar bile önünde eğilmişti. GÃ?cünün doruğuna gelmişti siyah cübbenin içinde karanlıklar kraliçesine kafa tutmuştu.
GÃ?ce olan tutkusu ve güçten başka bir emeli olmadığı için karanlıkların adamı olması kırmızı vcübbeden daha çok ona yakışıyordu
Kızıl cübbeli bir büyücü normalde. Sylvos unda dediği gibi fistandantilusun etkisi onu kara cübbeye yöneltti. Ama sonuçta kara cübbe içinde ki bir raistlinin yapacakları insanı heyecanlandırıyordu.
raist -kankam sanki ya neyse- şüphesiz kötü biri ama içinde iyilikte var. belki diğerlerinden daha saf. kırmızı daha iyiydi bence, ona daha çok uyuyordu. ama aynı şekilde ruhundaki karanlık yapıyı siyah cüppe daha çok ön plana çıkarıyordu. yinede kırmızı diyorum ben, seri boyunca karşılık beklemeden yaptığı iyilikler vardı sonuçta. aslında tamamen karanlık işlere batmış kara cüppeli büyücüde pek yok ama neyse.