Bi frp kütüphanesi olsa
Bi frp kütüphanesi olsa
Arkadaşlar şimdiye kadar çok hayalini kurdum ve benim gibi düşünen birsürü kişiyle karşılaştım. Sizce nasıl olurdu bir frp kütüphanesi kurmak ?
şahsen böyle bir proje olacaksa ben elimdeki kitapların hepsini bağışlardım kütüphaneye.
Düşünsenize içinde her fantastik eserin olacağı, istediğinizde gidip okuyabileceğiniz bir frp kütüphanesi. :ayyyy!:
şahsen böyle bir proje olacaksa ben elimdeki kitapların hepsini bağışlardım kütüphaneye.
Düşünsenize içinde her fantastik eserin olacağı, istediğinizde gidip okuyabileceğiniz bir frp kütüphanesi. :ayyyy!:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

FAntastik edebiyat yanında kural kitapları da olmalı. Bunun için bir bütçe gerekli esasında. Aslında... bazı üniversitelerin frp toplulukları kendi odalarında benzer kütüphanelere sahip sanırım. Tabi yönetimin yeterli bütce ayırması gerekiyor. Ama bu kütüphane herkese açık olmalı.
Bence en uygun çözüm bir frp kafenin kendi bünyesinde bir kütüphane oluştırması. Düşünsenize ne kadar artar oraya giden
Bir yer işleten birisi bu satırları okuyorsa değerlendirmeye alabilir.
Bence en uygun çözüm bir frp kafenin kendi bünyesinde bir kütüphane oluştırması. Düşünsenize ne kadar artar oraya giden
Bir yer işleten birisi bu satırları okuyorsa değerlendirmeye alabilir.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Bence de Efla'nın dediği çok mantıklı.
Frp kütüphanesi muhtemelen normal bi kütüphaneye göre küçük olur ama yine de kural kitaplarını, efsaneleri ve modern fantastik kurgunun öncesini de dahil edersek yine de baya büyük bir kütüphane olacaktır. Keşke birileri bu fikri hayata geçirse
Frp kütüphanesi muhtemelen normal bi kütüphaneye göre küçük olur ama yine de kural kitaplarını, efsaneleri ve modern fantastik kurgunun öncesini de dahil edersek yine de baya büyük bir kütüphane olacaktır. Keşke birileri bu fikri hayata geçirse
güç amacın, k
güç amacın, k
bir frp kütüphanesi hiç fena olmaz aslında biz bir ara okul kütüphanesine elimizde ki kitapları bağıışlayıp orayı çaktırmadan bu hale dönüştürmeyi düşündük. ama hocalarımız malesef bu kitaplar türk gençliğine yanlış örnekler sunuyor, onların içindeki şiddetti arttırıyot deyip kabul etmedi. ( anlayışsız herif) 
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
değenlendirilmesi gereken bi fikir bence de..
ama tabi ancak birileri yapçak da, biz de kitap bağışlayıp katkıda buluncaz..
cafe fikri bana da cazip geldi ama birileri yapsa da bedava hizmet vermeyi seçer mi ki?
valla kimse de düşünmüo bööle şeyleri..çay kahveyle yetinmek işlerine gelio herhal.
işala girişimci bi cafe işletmeni duyuyodur bizi ne diim..
bu arada
ama tabi ancak birileri yapçak da, biz de kitap bağışlayıp katkıda buluncaz..
cafe fikri bana da cazip geldi ama birileri yapsa da bedava hizmet vermeyi seçer mi ki?
valla kimse de düşünmüo bööle şeyleri..çay kahveyle yetinmek işlerine gelio herhal.
işala girişimci bi cafe işletmeni duyuyodur bizi ne diim..
bu arada
öhhhööğğ..!...hocalarımız malesef bu kitaplar türk gençliğine yanlış örnekler sunuyor, onların içindeki şiddetti arttırıyot deyip kabul etmedi. ( anlayışsız herif)
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
Malesef olaya böyl bakan cahil yurdum insanları da yok değil. Ama böyle bi fikri meydana getirmek için bir engel oluşturmuyorlar.Gaiatar wrote:öhhhööğğ..!...hocalarımız malesef bu kitaplar türk gençliğine yanlış örnekler sunuyor, onların içindeki şiddetti arttırıyot deyip kabul etmedi. ( anlayışsız herif)
Ya girişimcilik açısından da yararlı bu fikir. Bir frp kafeye baya bi ün kazandırabilir böyle birşey yapması. Sadece çayını kahvesini parayla satar ama kütüphane sayesinde çay kahve alan sayısı artar.
Bilg. Mühendisliği değil kafe işletmeciliği yapsaydım kesinlikle bu fikri değerlendirirdim. Kimse değerlendirmezse beş on sene sonra ben mühendis olsam bile değerlendiricem.
güç amacın, k
güç amacın, k
evet kesinlikle böyle bir fikri gerçekleştirmek çok güzel olurdu...mesela biz zamanında okul kütüphanesinde böyle bi bölüm yapalım bari okula yayalım edelim demiştik hocanın verdiği cevap
--''öyle kitapları oyunları biliyoruz biz satanist işi onlar gidin okul dışında napıyosanız yapın ama okula bulaştırmayın izin koparamazsınız'' olmuştu
--''öyle kitapları oyunları biliyoruz biz satanist işi onlar gidin okul dışında napıyosanız yapın ama okula bulaştırmayın izin koparamazsınız'' olmuştu
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aynı şeyleri yaşamışız celeraen bizimkiler bize bile yasaklamaya çalıştı. sadece bir hocam vardı ki bizimle magic cart oynadı onu hariç tutuyorum.celeraen wrote:evet kesinlikle böyle bir fikri gerçekleştirmek çok güzel olurdu...mesela biz zamanında okul kütüphanesinde böyle bi bölüm yapalım bari okula yayalım edelim demiştik hocanın verdiği cevap
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
İyi de şöyle bişi var okulun kütüphanesine zaten milli eğitim bakanlığı nın onayı dışında kitap sokmak yasak.bırakın fk kitaplarını meb onaysız dünya klasiği götürseniz almazlar.nitekim biz de vakti zamanında kütüphaneyi temizlerken 5 saat kadar aramıştık,meb bandrolü olmayan bi kitap.eğer bulsaydık bu kitap burda duruyosa bizim kitaplarımızda durucak deme hakkımız vardı.ama tahmin ediceğiniz gibi bulmak ne mümkün.
her neyse bu frp-cafe içinde kütüphane işi çok mantıklı.ama o tür cafe ler mevcut zaten.gerçi frp temalı değiller ama,kitabını/dergini alıyosun kahveni içiyosun vs. yalnız sen şu cafe yi aç yeminer 6 yıllık kitap arşivimi senn cafe ye bağışliycam.istanbul da başlansa buna diğer illere de sıçrar.
her neyse bu frp-cafe içinde kütüphane işi çok mantıklı.ama o tür cafe ler mevcut zaten.gerçi frp temalı değiller ama,kitabını/dergini alıyosun kahveni içiyosun vs. yalnız sen şu cafe yi aç yeminer 6 yıllık kitap arşivimi senn cafe ye bağışliycam.istanbul da başlansa buna diğer illere de sıçrar.
If the general opinion is pessimistic, fantasy is going to hold its own.
yeminer wrote: Bilg. Mühendisliği değil kafe işletmeciliği yapsaydım kesinlikle bu fikri değerlendirirdim. Kimse değerlendirmezse beş on sene sonra ben mühendis olsam bile değerlendiricem.Ama o zamana kadar fikrimi(ve benden önce düşünmüş olanların fikirlerini) çalacak bir uyanık çıkarsa anlından öper, helal olsun der, o kafeye gider, kitap bağışlayıp kitabımı okur, oyunumu oynar ve de tostdur, kahvedir, çaydır... satılan ürünlerden de alırım
Al benden de o kadar yeminer. Hatta ilerde kursak be bitane frpworld kafe
Chaos is the law of nature,