Uzun mu Kısa mı? Neden?
Sana öyle gelebilir Admon burada nesnel açıklamalar bekliyoruz daha çok di mi? : ) Ben de uzunlar kazık gibi geliyor desem iyi olur mu?
Hepimiz hayata kısa başladık... Devlerin arasında...
Hepimiz hayata kısa başladık... Devlerin arasında...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eeee yaşlanınca insanın da tekrar kısalacağı da söylenir... Ayrıca kısalmasak da her zaman yeni devlerle karşılaşabiliriz. O nedenle devlerin olduğu bir dünyada bu duyguyla nasıl baş ettiğini hatırlamak güzel bence..
HARBE GİDEN
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ben kısa bir elf sacmek isterim...
ama bi gnom kadar kısa olmıycak, sadece ortalamanın altında olması yeterli...
assasinlerin kısa boylu kişilerden secildiğini okumustum...
mesela japonyada ninja olacak kişiler (assasin) 1.70 in altında olmamlılarmıs...
ama bi gnom kadar kısa olmıycak, sadece ortalamanın altında olması yeterli...
assasinlerin kısa boylu kişilerden secildiğini okumustum...
mesela japonyada ninja olacak kişiler (assasin) 1.70 in altında olmamlılarmıs...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

BEn uzunları tercih ederim hem kendim uzun boyluyumdur hemde oynadığım karakterleride genellikle uzun boylu seçerim.Avantajları kısalara göre daha çok gibime geliyo bana. Biraz alakasız olcak ama ben hep uzun olmayı tercih ederken kız arkadaşlarımında kısa olmasını tercih etmişimdir.Ã?özemedim ben bu işi ama nese...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
- darkflarer
- Kullanıcı