çoğu kişinin es geçtiği, monotonlaşan birbirinin kopyası halinde çıkan serilerden farklı olarak deişik bi seri olarakta , bilmem okudun mu yada rastgeldin mi ama PERN serisi de, kurgu, hikaye ve analtım biçimiyle özgün ve zaman kaybı olarak görülmeyecek kitaplardır, şahsi fikrime göre okumanda fayda vardır...
tavsie ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Bir frpci Yüzüklerin Efendisi'ni kitaplığında bulundurmayı, bulundurmayanları dövmeyi kendine vazife bilmelidir.
Bu eserin yanında Forgotten Realms ve Dragonlance serileri de pek bi güzel durur.
Valla genellikle arkadaşlarımdan bulduğum için dl ve fr kitaplarını lotr var zaten o kesin olmalı bencede onun dışında insan kendine göre beğendiği bi seriyi alır kütüphanesine koyar o kişiye en güzel kütüphane olur orası çünkü rafta kendi seçimi vardır
Evet shannarayı okumadım ama genelde herkes öyle söylüyor Shannarayıda bi kütüphanede buldum okuyacağımda sırası nasıl yaa iki ayrı bölüm varmış heralde?
Yaa stephen Kinge gelince Sadist diye bi kitabı var okumayanlar okusun mutlaka kütüphanelik bir kitap yaa 1 günde bitirmiştim ve felaket akıcı ve tam olarak katatonik şizofreniyi konu alan bi kitap