Ben elfli orklu high fantasy'yi bir süredir oynatmıyorum. Biraz ara verelim, farklı mecralara kayalım gerekçesiyle biraz durdum. En son oynattığım grubu bir gün tekrar toparlayabilirsem belki yine oynatırım. Ama şimdilik bir ara verdim.
Kılıçlar ve zırhlar kadar eğlenceli olup olmadığına sonra da karar verebilirsin. Tabii çok eğlenceli olacağını çok çok adam kesebileceğinizi pek sanmıyorum(hani belli de olmaz). Günümüzde ve dünyamızda geçen fantasy'yi bana abilerim aşılamıştı. Demişlerdi ki: "Başka bir dünya yaratmaya gerek yok. Ã?ünkü ne yaparsan yap, buradaki kadar derin olamayacak. şu ana kadar yaratılmış en kapsamlı diyar FR'dır ve gerçek dünyanın yirmide biri bile olamaz."
Bu yüzden Rönesans döneminde geçen fantastik oyunlar(illa tarihi olacaksa) ya da zaten günümüzde niye fantastik şeyler oluyor olmasın tadında çokça WoD'dan etkilenmiş oyunları severim. WoD tecrübem de bir miktar vardır. Dark Matter bilgim de vardır. Eskişehir'deyken komplolarınızı iyicene örebilirsem çok keyifli bir oyun geçireceğinizi düşünüyorum.
Güvercin dediğim şey FRP World sitesindeki "Site Messenger" var ya. Solda, online kişiler görünüyor. Sana ilk mailimi attıktan sonra oradan da haber vermiştim. Ama galiba internet explorer ya da firefox ya da ne kullanıyorsan, onun pop-up alma özelliği kapatılmış. Çok önemli değil, bi daha site messengerdan atmam, PM atarım.