acemi frp oyuncusu arayan?:)
Haftaya başlamayı düşündüğümüz oyunumuza geleceği kesinleşen kişiler:
-Darktimes
-Salyangoz
-Yeminer
-Eoledia
Bu kadar kişinin geleceği kesindir, ekleme yapmak isteyen belirtsin.
Oyun avcılarda saklı bahçe kafede olacak. Saat 11:00 da başlamayı düşünüyoruz.
-Darktimes
-Salyangoz
-Yeminer
-Eoledia
Bu kadar kişinin geleceği kesindir, ekleme yapmak isteyen belirtsin.
Oyun avcılarda saklı bahçe kafede olacak. Saat 11:00 da başlamayı düşünüyoruz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Herhafta sonu cumartesi ve pazar Bakırköy'de oyunlarımız oluyor. Gerçektende birbirinden kaliteli ve eğlenceli oyunlar, oyuncuların seviyeleri çok iyi dm ler iyi, gelip izlemek isteyen arkadaşlar varsa gelsinler ve izlesinler oyunumuz izleyicilere açıktır. Oyunlarımızdan biri Plane Scape diyeri ise dm arkadaşımız ile beraber yarattığımız çok başarılı olduğuna inandığım dünyamızdır.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Aradabir değişebiliyor genelde Town Center 'ın karşısındaki simitçide oynuyoruz (karşı tarafında biraz gerisinde kalıyor). Onun dışında çingene cafe 'de de oynayabiliyoruz.celeraen wrote:bakırköyde belirli oynadığınız bir yer var mı?yoksa değişiyo mu?
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bekliyoruzevet ben de gözlemci olarak katılabilirim bazı oyunlarınıza
Tabiki olmazsınbu haftaya denilen oyunun tam tarihini istesem bi de çok mu olmuş olurum??
Teşekkürler...
Söylediklerine katılıyorum, fırsatım olsa da onlarla oynamaya devam edebilsem. Eğer imkanınız olursa gidip izlemenizi, hatta katılmanızı öneririm.Herhafta sonu cumartesi ve pazar Bakırköy'de oyunlarımız oluyor. Gerçektende birbirinden kaliteli ve eğlenceli oyunlar, oyuncuların seviyeleri çok iyi dm ler iyi, gelip izlemek isteyen arkadaşlar varsa gelsinler ve izlesinler oyunumuz izleyicilere açıktır. Oyunlarımızdan biri Plane Scape diyeri ise dm arkadaşımız ile beraber yarattığımız çok başarılı olduğuna inandığım dünyamızdır.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k