başka söze gerek yok özellikle raistlin'in tipine dikkat
türk yapımı dragonlance
türk yapımı dragonlance
http://www.youtube.com/watch?v=oe5tUR4V ... h=raistlin
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Trailer Project'e laf yok. Ben daha sabi sübyan iken(lise dönemime denk gelir) bu adamlar bunu yapıyolardı. Seneler evvelinden bir hadise yani. O ekibe saygımız sonsuz. Türkiye'de o ekip ve etrafındakiler frp için ne yapmadılar ki?..
Bu arada bunu yeni görmüş olmanızı da eleştiresim geldi. Tabii kendimi de eleştirmem gerekiyor bu durumda, bu gençlerimize niye göstermiyosun hüper düper Trailer Project'i deye... Kendimi sizden çok kınadım yani.
Bu arada bunu yeni görmüş olmanızı da eleştiresim geldi. Tabii kendimi de eleştirmem gerekiyor bu durumda, bu gençlerimize niye göstermiyosun hüper düper Trailer Project'i deye... Kendimi sizden çok kınadım yani.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Bu proje ben 14-15 yaşındayken başlamıştı sanırsam, demekki trailer'ı hazırlayabilmişler. Çok özverili bir çalışma sarfediyorlardı, yaptıkları chain mailler olsun, raistlin'e aranan özel lens olsun çok güzeldi. Ama şimdi izleyince çok da beğenemiyor insan. Ne bilim Kitiara olmuş Kasımpaşalı, ya da Flint desen Noel Baba gibi, hele ki Sturm'u görünce çok kötü oldum, o kadar genç bir insanın öyle bir bıyığa sahip olması çok zor; hani Mehter Takımı'nda en öne bir çocuk koyarlar da herkeste takma bıyık var diye ona da koyarlar, aynı öyle bir durum olmuş. Ama çalışmalarını tebrik ediyorum, en azından kimsenin cesaret etmediği bir şey yapmışlar, zaten bence yapılabilecek en iyisini yapmışlar...
Saygıalrımla...
Saygıalrımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bence Flint'in sakalı ve Blue Crystal Staff haricinde güzel denebilecek bir çalışma. Yıllar öncesini düşünürsek efektler falan da çok kötü sayılmaz yani. Aynı döneme denk gelirler mi bilmem ama ben İstanbul Efsaneleri'nin videolarını daha çok beğenmiştim.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Flint ve mavi kristal asa resmen komikti. Kalanları idare eder seviyede idi. Ama tabii bunu gerçekleştirmeye niyet etmeleri ve iyi ve kötü birşeyler yapabilmeleri bile ne kadar azimli olduklarını gösterir. Daha fazla destek ve para bulduklarında daha iyi şeyler yapabileceklerinden emin oldum yalnız filmi seyredince...
Kolay Gelsin diorum onlara çalışmalarında...
Teşekkürler....
Kolay Gelsin diorum onlara çalışmalarında...
Teşekkürler....
To Live is To Die!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ayrıca Trailer Project'in sitesine bandwith'i aştığı için girilemiyor. Yazık..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Aredheliquas
- Kullanıcı

bunu biliorum ama bu türk yapımı diil siz bilimusunz??
baya öncden 2-3 yıl kadar level dergisinde bahsi gecmişti " olmayan filme fragman yapan 40 delinin öyküsü" baslıı altında...
baska birileri ya bunu yapan trkler diil...
baya öncden 2-3 yıl kadar level dergisinde bahsi gecmişti " olmayan filme fragman yapan 40 delinin öyküsü" baslıı altında...
baska birileri ya bunu yapan trkler diil...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>