Böyle şanssızlık olursa...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Ulan senin arkadaş da az "şey"(forum kuralları dolayısıyla buraya o "şey"in ne olduğunu yazamıyorum, terbiyeli olmayan bir laf yazınız işte) değilmiş. Sen baştan söölesene bu herifin kızla ne cins bir ilişkisi olduğunu, böyle kıl herifin elinden kız çekmek mübahtır bile. Böyle bir durumda bizatihi büyük ihtimalle arkadaşların da onaylamama durumuna girmeyeceklerdir.
Ayrıca trulias kardeş şu "arkadaş markadaş yalan, sen takılmana devam" yaklaşımını tutamayacağım. Benim buradan çıkardığım sen zaten ömrün boyunca çok iyi arkadaşlara sahip olamamışsın. Benim yakın çevremdeki bir grup arkadaşım(kanka?) 8 senedir benimle. Adamlarla liseyi devirdim, üniversiteyi beraber okuyoruz deyim, sen anla nasıl bir ilişki olduğunu. O yüzden kreditasyon felan yalan. Arkadaş, arkaTaş'tır, sırtını dayayamıyosan, o arkadaş değil, tanıdıkdır.
Ayrıca trulias kardeş şu "arkadaş markadaş yalan, sen takılmana devam" yaklaşımını tutamayacağım. Benim buradan çıkardığım sen zaten ömrün boyunca çok iyi arkadaşlara sahip olamamışsın. Benim yakın çevremdeki bir grup arkadaşım(kanka?) 8 senedir benimle. Adamlarla liseyi devirdim, üniversiteyi beraber okuyoruz deyim, sen anla nasıl bir ilişki olduğunu. O yüzden kreditasyon felan yalan. Arkadaş, arkaTaş'tır, sırtını dayayamıyosan, o arkadaş değil, tanıdıkdır.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
ha işte biz de öyle dedik..adam "şey" demek istemiştik ama trulias kızdı lafı ağzımıza tıktı. yani adam böyle "şeylik" yapabiliosa kızı zaten sevmiodur dedikdikdikdidi.....dimi abi? evet abi...
ha o arkadaş kısmını bilemiicem..hherkes farklı bişeler yaşıo. ben dosttan yana şanssızım. başkası da aşktan yana şanssızdır. yane çok emin konuşmamak lazım belli olmaz bu işler..
bak sacokhan kardeş senin için sayfalarca konuştuk konuşuoruz..inşallah kafan iice karışmamıştır...
ha o arkadaş kısmını bilemiicem..hherkes farklı bişeler yaşıo. ben dosttan yana şanssızım. başkası da aşktan yana şanssızdır. yane çok emin konuşmamak lazım belli olmaz bu işler..
bak sacokhan kardeş senin için sayfalarca konuştuk konuşuoruz..inşallah kafan iice karışmamıştır...
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Yok walla şu an pek karışmadı, ben işime bakmaya çalışıyorum, kızı salı günü frp oynamaya davet ettim, bilmiyormuş ama öğrenmek istiyormuş, tiyatro geçmişi var güzel oynar gibime geliyor. Hadi bakalım hayırlısı gerçi pek sırnaşma şansım yok DMimGaiatar wrote:bak sacokhan kardeş senin için sayfalarca konuştuk konuşuoruz..inşallah kafan iice karışmamıştır...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Haaa, helal ya.Gaiatar wrote:herkes farklı bişeler yaşıo. ben dosttan yana şanssızım. başkası da aşktan yana şanssızdır. yane çok emin konuşmamak lazım belli olmaz bu işler..
İşte o cümle ya.
Herkes farklı yaşıyor abicim, tabii ya.
Yani konunun bağlamını sonuçta en iyi sen değerlendirirsin SacoKhan biraderim. Kararı zaten sen vereceksin. Ve aynen de Gaiatar'ın dediği gibi, sanırım konuştukça biz, senin aklın karışacak iyice.
Bence yap yapacağını abi.
Kız sana yazıyosa,
Oğlan zaten yedek teker taşıyosa,
Bırak ya...
Ötesini düşünmenin manası yok. Yarın yapacağın şey belli, ara kızı, buluş, konuş.
yok oyuna karıştırmamak lazım o işleri de kız da ne biliyim baya sıcak da davranıyosa sana,önce arkadaşının ona çıkma teklifi etmesini bekleyip ardından da cevaba göre sen sor bence......... 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ben hala fikirlerimde sabitim, benimde şuanda aramızda yılın 8 ayı 1000km mesafe olan 9-10 senelik arkadaşlarım var ama bu bir etken değil. sana tavsiyem o arkadaşlarınla bir büyük çıkarınızı (mesala burda ki sevgili mevzu ) çarpıştır o zaman daha fiziksel görünür anlatmaya çalıştıklarım occultsearcher.
bu arada sacokhan sen bize boşuna kafa patlattırmışsın ya , olayı çözmüşsün zaten
bence dm lik te var hazır sen o arkadaşa biraz yardım et eee yeni başlıyor nede olsa, bir kaza sonucuda diğer karakterler biraz erken ölür, siz nasıl öldü möldü sohbet mohbet derken yarına bir buluşma kaparsın sonrada Allah Kerim. ama şunu unutmamak lazım herşey sevgi için :schemes:
bu arada sacokhan sen bize boşuna kafa patlattırmışsın ya , olayı çözmüşsün zaten
bence dm lik te var hazır sen o arkadaşa biraz yardım et eee yeni başlıyor nede olsa, bir kaza sonucuda diğer karakterler biraz erken ölür, siz nasıl öldü möldü sohbet mohbet derken yarına bir buluşma kaparsın sonrada Allah Kerim. ama şunu unutmamak lazım herşey sevgi için :schemes:
ahahaha iyi fikirbir kaza sonucuda diğer karakterler biraz erken ölür, siz nasıl öldü möldü sohbet mohbet derken yarına bir buluşma kaparsın sonrada Allah Kerim.
There'll be war, there'll be peace.
şaka bir yana bence hepsinden önmeli; arkadaşının o kızı beğenmesi veya bu işin olurunun olup olmamasından öte, bahsettiğin kişiyle yaşayacağın birlikteğin senden neler götüreceği ve sana neler hediye edeceği.
örnek olarak: gerçekten hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok üstün bir sevgilin vardır, bir ayrılırsınız, bir daha hiç bir insanı kendine yakın göremessin.
veya, bir kız arkadaşın olur arkadaşa cevresiyle , gittiği mekanlarla, beklentileriyle seni sen olmaktan uzaklaştırır kötülüğe sürükler.
abi bence hesaplanması gereken doğru zamanda doğru kişiyle mi ilgilendiğin. etrafındaki insanları bir düşün ve kendine bir milat varsayıp ordan tüm çevrendekilere sıfırdan bak derim. insan tek bir kişiyi sevdiğini düşünüp sadece ona kendini şartlayınca etrafındaki doğru kişileri kaçırabiliyor. sevgi dediğimiz şey çoğu zaman kendi kendimize ve alt beynimizle ürettiğimiz kabullenmelerden ibaret, bazen kontrol altında tutulması gereken tehlikeli bir duygu...
örnek olarak: gerçekten hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok üstün bir sevgilin vardır, bir ayrılırsınız, bir daha hiç bir insanı kendine yakın göremessin.
veya, bir kız arkadaşın olur arkadaşa cevresiyle , gittiği mekanlarla, beklentileriyle seni sen olmaktan uzaklaştırır kötülüğe sürükler.
abi bence hesaplanması gereken doğru zamanda doğru kişiyle mi ilgilendiğin. etrafındaki insanları bir düşün ve kendine bir milat varsayıp ordan tüm çevrendekilere sıfırdan bak derim. insan tek bir kişiyi sevdiğini düşünüp sadece ona kendini şartlayınca etrafındaki doğru kişileri kaçırabiliyor. sevgi dediğimiz şey çoğu zaman kendi kendimize ve alt beynimizle ürettiğimiz kabullenmelerden ibaret, bazen kontrol altında tutulması gereken tehlikeli bir duygu...
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Ya yaşayacağım kişiyi seviyorsam eğer, asla benden ne alıp götürdüğüne bakmam, ta ki onun bana karşı sevgisi bitene kadar, çünkü karşılıklı sevgi benim için önemlidir ve her şeyden önce gelir. Sonuçta bana tahmin ettiğim kadarıyla maddi olarak bir götürüsü olacak ama bu benim için önemli değil, yemem içmem yedirir içiririm hiç önemli değil.
Ben böyle hesap peşinde olmam aşık olursam, ayrıca doğru zamanda doğru kişi yoktur, sadece anı yaşamaktır benim felsefem...
Ben böyle hesap peşinde olmam aşık olursam, ayrıca doğru zamanda doğru kişi yoktur, sadece anı yaşamaktır benim felsefem...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Bundan beş yıl önce kız mevzuu olduğunda iki taraf kenara çekilip bırakmıştı. İkisi de kıza yanaşmadı.trulias wrote:sana tavsiyem o arkadaşlarınla bir büyük çıkarınızı (mesala burda ki sevgili mevzu ) çarpıştır o zaman daha fiziksel görünür anlatmaya çalıştıklarım occultsearcher.
Bizim dostluğumuz (çok klişe olcak ama) kadimdir. Çok kavga ederiz, evet. Arada sırada çok ufak şeylerden sorun çıkarırız, evet. Ama nasıl deyeyim, bizim dostluğumuz Arthur'un şövalyeleri gibi ya da ne bileyim, Rolant'ın hiç bozulmamış ka-tet'i gibi, Heroes of the Lance'in üçlüsü gibi(Tanis, Sturm, Flint). İki tırt meselede bozuşabiliriz ama asla büyük bi meselede bozuşmayız.
SacoKhan,
Babacım, zorlama sen. Sen kızı al, oyununu oynat, hatta oyundan evvel "ehe, karakter yaratalım biz, ehe" diye çek bir gün önceden yanına. Otur muhabbet et, şirinlikler yap. Ertesi gün oyun oynat, sonraki gün de oynat. Sonraki gün sen zaten bu hatundan buluşmayı kaparsın ("aaaa sinemaya ne gelmiiiiiş..."). Sonrasını da zaten burada tartışmanın sebebi yok.
Ötesi kalmamış işte, her şey bir danışıklı dövüş modunda. Yalan olmuş ortam. Bu arada hayatınız Dallas gibiymiş, onu da deyim.
ben sevgili için dost terk edilmez derim. benim nazarımda aşk başka bişeydir. aşık olunur ve o kadardır. bir kere aşık olursun. aşık olduğunda gözün başkasını görmez kulağın başkasını işitmez. çoğu kez aşık olduğun kişi sana aynı gözle bakamaz. yani o senin hayatının aşkı iken sen onun için sadece bi eğlenti bir keşifsindir. bunun farkına varırsın. anlarsın bunu. sana değer vermiyodur sana saygı göstermiyodur. yine de hiç bişey yapamazsın. çünkü sen artık kendini düşünmüyosundur. varsa yoksa onun hayalleri ve geleceği için çabalıyosundur. sen onun hayatında herşey güzel olsun istiyosundur. onun geleceğinden bekleyen karanlıktan onu haberdar etmek istersin ve bunun ötesinde onun bu karanlığı alt etmesi için yapması gerekenleri öğütlersin ona. ama sen bunu yaptıkça o artık seni sevmemeye başlar. sen sadece onu sevmişsindir ve onun için mükemmeli istemişsindir ama onun gözünde sen artık onu bunaltıyosundur. o kendi hayatını istiyodur. ona neyin yanlış olduğunu anlatmaya çalıştığında seni dinlemez. sana söz verdiğinde umursamaz. çünkü sen artık ona aitsindir o da bunun farkındadır. o artık seni sevmiyodur. o sana alışmıştır hatta belki de senin sevginle kendi egosunu tatmin ediyodur ama sen bunları umursamazsın. çünkü onun yüzü gözünün önüne geldiğinde herşey anlamsızlaşverir. onun sesini anımsadığında bi anda onu dinlemeye başlarsın farkında olmadan. her an onun adını sölüyosundur zihninin bi yerlerinde ve bi anda farkedersin. kendinden vermeyi bi yana bırak artık kendinden vazgeçtiğini farkedersin onun için. senden ayrılacağını düşündüğün zaman "ne yazık baba olamayacağım, toprak olmak ne üzücü " dersin kendi kendine çünkü bu iş bitmiştir senin kafanda. kendini ona vermişsindir. ondan başkasını sevdiğini ondan başkasıyla seviştiğini hayal edemezsin. onu seversin ona aşıksındır. o zaman hangi arkadaşı önemseyebilirsin. hepsine birden yol verirsin giderler çünkü onlar anlamazlar. senden ayrılmış olmasına rağmen ,sana bu kadar acı çektirmiş olmasına rağmen neden hala onun adını duyunca gülümsediğini neden hala her fırsatta onu ne kadar sevdiğinden bahsettiğini anlamazlar.içlerinden bazı kendini bilmezler kendini topla die kızarlar. bilmezler ki o giderken seni senden almıştır. bilmezler ki o giderken senden kendini koparamamıştır. sen onun anılarıyla bir ömür çürütürsün. sen onun hayaliyle bütün umutlarını yakar kül edersin. hep beklersin dönecek die...hep umarsın..ya da bazen gitmez ve sevmeye çalışır seni bu onun için zor bişeydir ama dener. o zamanlarda dersin ki "beni sevme. üzme kendini sadece sevgimi kabul et yeter" onun için onurunu gururunu gücünü paranı dostunu aileni herşeyini hiçe sayarsın..
velhasıl, bir kere aşık olunur dostlarım. bir kere sevilir. ve bu kişi artık bir kız/erkek olmaktan çıkmıştır. dostlar maşuk için terkedilir birer birer.
iyi geceler...
velhasıl, bir kere aşık olunur dostlarım. bir kere sevilir. ve bu kişi artık bir kız/erkek olmaktan çıkmıştır. dostlar maşuk için terkedilir birer birer.
iyi geceler...
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
occultsearcher
- Kullanıcı