Drizzt'in Yeni Kitabı Nerde Kaldı?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Drizzt'in Yeni Kitabı Nerde Kaldı?

Post by Asuthay »

Drizzt kitaplarına hiç bu kadar ara verilmemişti. Arkabahçe Drizzt'in eski kitaplarının yeni basımlarıyla uğraşacağına, drizzt'in yazılmış kitaplarını çevirse çok daha iyi eder diye düşünüyorum.8-9 ay oldu sanırım değilmi kılıçlar denizi çıktığından beri?

Cevabı bilen yokmu????

Nerden öğreneceğiz...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Yeni kitap yakında çıkacak. Arkabahçede editör bir arkadaştan öğrendiğim kadarı ile bu ay sonuydu çıkış tarihi ama yine de kesin bilgi değil . Hepimiz bekliyoruz işte senin gibi...

açıklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Raistt
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raistt »

öyle düsünme eskilerini de okumayanlar var örneğin ben daha drizzt'in maceraları kitaplarını +buzyeli vadisi son iki kitabını elimde bulundurmama rağmen birinciyi hala okuyamadım :(
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bende sabırla bekliyom yeni kitabını. Umarım dediğiniz gibi bu ay çıkar.
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

sanrım arkabahçe yayıncılık kapanmış bana arkdaşım söyledi eğer öyle olursa promise of the witch-king'e ne olck
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

kapanmışmı :-o hadi yaa. Eğer öyleyse seriler ne olacak. :-o Umarım doğru değildir.
Arasys_Llanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arasys_Llanor »

entreri2 wrote:sanrım arkabahçe yayıncılık kapanmış bana arkdaşım söyledi eğer öyle olursa promise of the witch-king'e ne olck

umarım doğru değildir fakat kapanmışsa da şaşırdım diyemem çünkü LoTR film serisinin etkisi bitti yani özenti kitle başka şeylere yöneldi, biliyorsunuz frp ile ilgilenen ve kitap okuyan sayısı oldukça az...Sanırım amazon.com'dan yine sipariş vermeye başlayacağız kitaplar için..
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

bazı kitapçılarda bu kitapların ingilizceleri var ama bu kitapçılar tüm türkiyede bir elin parmaklarını geçmiyor :(

Arkabahçe nin kapanması soğru ise yazık olmuş zaten fazla yayınevi yoktu fantastik edebiyat ilgilenen... O da gitti ise artık iyice ayvayı yemişis demektir
To Live is To Die!
Post Reply