unutmayın sadece 3 tane
en cok istediğiniz 3 özellik...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

en cok istediğiniz 3 özellik...
millet film, cizgi film, kitap... karakterlerinde bulunan özelliklerin 3 yanesini alabilme sansınız olsaydı hangilerini secerdinis...??
unutmayın sadece 3 tane
unutmayın sadece 3 tane
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

1-x-men deki rogue gibi dokunduğum kişilerin mutant özelliklerini istediğim zaman kullanmak
2-görünmez olmak
3-1. özellik yeter ama superman gibi de uçayım bari
2-görünmez olmak
3-1. özellik yeter ama superman gibi de uçayım bari
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
1. polgara'nın bakışları. hani birilerinin gözünün içine bakınca adam mahvoluyo felan
2. yine polgara gibi baykuşa dönüşmek
(bak kaç sene oldu okuyalı, hala unutmamışım, o derece hastayım yani polgara'ya)
3. bi de hmm...orman elfleri gibi ormanın bi parçası olabilmek
2. yine polgara gibi baykuşa dönüşmek
(bak kaç sene oldu okuyalı, hala unutmamışım, o derece hastayım yani polgara'ya)
3. bi de hmm...orman elfleri gibi ormanın bi parçası olabilmek
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
- usta yoda kadar dingin ve bilge olmak
-kendini hiç kasmadan herkesi dövebilen yaşlı kung fucu gibi adam dövebilmek
-yerden havalanabilmeyi isterdim ( bi kaç metre yeter adamı tırstırmak için yapıyoz)
-kendini hiç kasmadan herkesi dövebilen yaşlı kung fucu gibi adam dövebilmek
-yerden havalanabilmeyi isterdim ( bi kaç metre yeter adamı tırstırmak için yapıyoz)
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Bunu gördüm de yazamadan edemedim. Ya başka mutant olmazsa ortalıkta. Hırsından kahrolursun wallaceleraen wrote:1-x-men deki rogue gibi dokunduğum kişilerin
Heralde çok büyük bi güç istemem. Ne demişler
"Büyük güç büyük sorumluluk gerektirir." ZAten bana göre güç bür araçtır ya neyse tartışma konusu farklı.
Daha ziyade yetenekler isteyebilirdim.
Kişilerle örneklendirmek zor ama.
Einsteinki gibi bir zeka(Aslında belki de asıl kuvvetli olan zekası değil hayal gücüydü diye düşünüyorum).
Atatürkünkü gibi bir liderlik kabiliyeti.
Mozart gibi birinin müzik yeteneği.
Tabi liste uzayabilir insanoğlunun istekleri bitmez. Ama amacınız mutlu olmaksa basitçe haline şükredebilme mutlu olabilme yeteneği isteyebilirsiniz aslında.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Kesinlikle.Elimizde olanlara şükredebilmek yeteneği olsa yeter de artar..Aç gözlü olmamak lasım..[/quote]
evet ama.. ac gözlülüğü yaratanda zaten kişinin içindeki "farklı olma" isteğidir...
herkes aynı seyleri okuyup aynı şekilde hayatı yasadıktan sonra, ve kendi isteğine göre değilde sistemin dilediği gibi yasadıktan sonra kimse farklı olamaz...
buda beraberinde sonsuz bi az gözlülüğü getirir. derim ben...
size ne dersiniz bilmem...
evet ama.. ac gözlülüğü yaratanda zaten kişinin içindeki "farklı olma" isteğidir...
herkes aynı seyleri okuyup aynı şekilde hayatı yasadıktan sonra, ve kendi isteğine göre değilde sistemin dilediği gibi yasadıktan sonra kimse farklı olamaz...
buda beraberinde sonsuz bi az gözlülüğü getirir. derim ben...
size ne dersiniz bilmem...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
1. Süpermanin dayanıklılığı
2. Dark Phoenix'in maddeleri değiştirme gücü (bakınız X-men 2, sanıyorum disintegrate ve change matter filan yapabiliyor, Krypton'a change matter yapmak iyi olurdu mesela bu zayıflıktan kurtulmak için
)
3. El Minster'ın ömrü (yani ölümsüzlüğü
)
2. Dark Phoenix'in maddeleri değiştirme gücü (bakınız X-men 2, sanıyorum disintegrate ve change matter filan yapabiliyor, Krypton'a change matter yapmak iyi olurdu mesela bu zayıflıktan kurtulmak için
3. El Minster'ın ömrü (yani ölümsüzlüğü
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power