Bu yaz İstanbulda fazla uzamadı mı sizce de ?
sevgili dostlarım ben yarın anca 5 6 7 8 ... gibi aranıza katılabilecek duruma sokuldum..kusura bakmayın dediğim gibi eğer o saate kadar kalan olursa bir kişi bile BİR Kİşİ BİLE ben gelirim. kusura bakmayın artık..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Madem böle bir olay var, geleyim en güzeli.
Fakat konudan haberdar olma anım (yani şu an) buluşmadan 8saat öncesine tekabül ettiğinden uyandığım ana göre herşey çok geç olabilir, bu yüzden [url=http://+905057170852]telefon numaram[/url]ı bilenler beni sürekli rahatsız etsinler, kesin gelirim ben
Fakat konudan haberdar olma anım (yani şu an) buluşmadan 8saat öncesine tekabül ettiğinden uyandığım ana göre herşey çok geç olabilir, bu yüzden [url=http://+905057170852]telefon numaram[/url]ı bilenler beni sürekli rahatsız etsinler, kesin gelirim ben
"Lovefull Evil"
evet bayaa güsel oldu.. yeni, genç, dinamik kullanıcıların çoğunlukta olduğu bi buluşma oldu
((heyt bea)).. yaşlanmışız eskimişiz bi de onu görmüş olduk.. galiba haftaiçi olan ilk buluşmaydı... teşekkürler gelenlere.. gelmek isteyip gelemeyenlere de 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Aa, gerçekten de hafta içi oldu bu buluşma. :S Yeni üyelerle tanışmak için iyi oldu, memnun kaldım. Sonbaharda bir başka buluşmada görüşmek dileğiyle.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
ya uyuz ya sınırım bozuldu abi kusura bakmayın
söyle bişi var ben perşembe bısı ypaıcaktım bısı yapıcaktım dıe dusunuodum sonra yanlıs hatırlıorumdur dedım..
Bjk de kaykay kayıodum,fatih bi sms attı nerdesın lan dıye dedım aAna bulusma vardı lan felan sonrada yalan oldu kusura bakmayın bu hafta ıcı bı bulusma daha duzenleyelım nolur ya..
knserler baslıcagı ıcın sonrası yalan olur
Bjk de kaykay kayıodum,fatih bi sms attı nerdesın lan dıye dedım aAna bulusma vardı lan felan sonrada yalan oldu kusura bakmayın bu hafta ıcı bı bulusma daha duzenleyelım nolur ya..
knserler baslıcagı ıcın sonrası yalan olur
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
-
Psychena
- Süresiz Banlanmıştır
Bana böyle seylerı onceden haber verın unutuyom kızmayın ya
sevıyom sizi
:P:P
bi dane daha bulusma yapalım bu hafta evreni de zorla getırecem ders calısıo serefsiz
bi dane daha bulusma yapalım bu hafta evreni de zorla getırecem ders calısıo serefsiz
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..