bir arkadaşla kafa kafaya verip 24ten fazla yüz bulduk...
bir trakya deyimi vardır...bu gibi durumlarda bizim gibi insanlara söylenir o laf...
-eşek ile başlar...-
anaa...
millet manyadı la..
gidin bi yüzünüzü yıkayın, sigaranızı için öle gelin ekranın karsısına...
daha 11 tane bulabilen yok diodu resmin altında millet 24 e cıktı
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
eğer orda gerçekten 11 yüz var ve siz 24 tane bulduysanız size "Frpworld Yüksek Liyakat Nişanı" vermek düşer ben başka birşey demiyorum :evillaugh: :evillaugh:
ya bidaha baktımda 11den fasla var gib ama acık secik diil yani bence bis onları aradığımız için buluyorus.. aslında surat flm diil onlar... kendimizi surat bulmaya sartladıımız için buluorus...
acık secik görülebillen 11 tane var ve onları görebliorum...
gerisi bi garip gbi..
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
evet ama sanada varlar gibi geliyosa hepimiz kendimizi kandırıyo olamayız..en azından sağlam olmasa da elimizde deliller var denebilir... eğer ben bu bir surat desem ve sende kendini şartladığın için evet benziyo desen o zaman haklısın derim.. ama ayrı ayrı olduğumuz halde 11 den fazla surat görüyosak orda surat var demektir
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..