Chat Modulü!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Chat Modulü!

Post by Quel-Shin »

Beyler ve bayanlar sitemizde yeni bir özellik yeni bir heyecan chat modulü.Artık icq'yu uninstall etmenin vakti geldi :D .Artık oyun oynamanın da vakti geldi. bunda sora siteden kimseyle icq'dan konuşmayacağım konuşanıda ısırırım ha.Chat modülünü kullanmak isteyenlerin dikkatine sıhbet linkini tıklarken shifte badarak tıklayın.

Hade beyler görelim boyunuzu posunuzu!Gelin şurda bi oyun çevirelim nedersiniz?
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

abi sen haberci misin??
bütün yenkilker senden geliyo
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Benim gibi gün boyu siteye bakarsan böle olur işte.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Ee abi adamın ders sorunu yok bır sey yok. Doalsır tabi butun gun sıtede.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Derslerimizin çoğu bilgisayar lab.'ında oluyor.İnternette olunca önümde hazır dayanamıyıp giriyorum aralarda.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

walla chat modulundeki zar çalışınca ilk oyun benden...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

bravo quel..
bu misyonu üstlenmeye devam et ozman :)
Nodaril
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nodaril »

Quel-Shin bu yenilik haberlerinin ve bunun da ötesinde takındığın genel görüntünün çok yapıcı olduğunu düşünüyorum. Senin gibi bilinç sahibi kişilerin varlığı güzel olana ilerlemenin ardındaki en büyük desteklerdir.
Oren_Dautry, sen de sözünü unutma. ^_^ Eğer haberim olur da uygun olursam bu oyuna katılmayı ben de isterim.
Ayrıca belirtmekte yarar görüyorum ki ben icqyu hiç kurmamıştım. ^_^ Yapılacak olanlara güveniyordum.

Güvenim konusunda haklı çıktım. Pek çok ilerleme kaydedildiğini görüp beraberce şahit olacağımıza güveniyorum ve güveneceğim de. Yeniden de haklı çıkacağım düşüncesini taşıyorum.
Işık ışıyanla gelir.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sohbet etmiyor insanlar cok kırılıyorum oysa ne geyikler çevireceğim o odada ben :)

Bu arada biz bu gazal ilerlersek yakında MMORG filan da geliştiririz bütün site oynamaya başlarız :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Raistlin wrote:Sohbet etmiyor insanlar cok kırılıyorum oysa ne geyikler çevireceğim o odada ben :)

Bu arada biz bu gazal ilerlersek yakında MMORG filan da geliştiririz bütün site oynamaya başlarız :mrgreen:
Korkma Raistlin şu vizeler geçsin geyiğin alası var(Oren de var:)).Hatta adnimlerden bi Geyik odası bile isteriz;)

Nodaril wrote:Quel-Shin bu yenilik haberlerinin ve bunun da ötesinde takındığın genel görüntünün çok yapıcı olduğunu düşünüyorum. Senin gibi bilinç sahibi kişilerin varlığı güzel olana ilerlemenin ardındaki en büyük desteklerdir.
Oren_Dautry, sen de sözünü unutma. ^_^ Eğer haberim olur da uygun olursam bu oyuna katılmayı ben de isterim.
Ayrıca belirtmekte yarar görüyorum ki ben icqyu hiç kurmamıştım. ^_^ Yapılacak olanlara güveniyordum.

Güvenim konusunda haklı çıktım. Pek çok ilerleme kaydedildiğini görüp beraberce şahit olacağımıza güveniyorum ve güveneceğim de. Yeniden de haklı çıkacağım düşüncesini taşıyorum.
Orenin ilk oyununda bende varım.ZAten chat modülündeki odaların isimlerini "oyun1 , oyun2 " olarak değiştirmişler.Yane anlayacağınız alt yapı neredeyse tamam.Gandalfoftheday zarlar üzerinde çalışıyor daha iyi
duruma getirebilmek için.
KiNg_Of_DaMnEd wrote:bravo quel..
bu misyonu üstlenmeye devam et ozman
Saolun ama öle bi kastım yok yane ben şöle bi misyon üstleneyim diye.içimden geliyo yapıyorum.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Chat modülü hakkında yeni bi bilgi daha:

Chat modülünden çıkarken "çıkış" yazısına tıklamadan pencerenin "x" ine basarak çıkarsanız hala chatteymiş gibi görünürsünüz.Ancak 100 dakika sonra otomatik olarak çıkarılırsınız.
Bu sebeple yapabileceğiniz iki seçenek var:
1-Öıkış yazısına basarak çıkmak.
2-/quit,/bye,/exit {Veda Mesajınız} şeklinde bir mesaj atarak karizmatik bi çıkış yapabilirisiniz.

Ben bunları nerden mi biliyom?Chat modülünde yazı yazdığınız yerin solundaaki soru işaretine tıklayın görürsünüz.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Ee abi ben dıyorum admaın hayatı nette geciyor diye bide inanmıyorsunuz. :D
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Ya ben yeni üyelik almak için tıklkıyorum ama sayfa açılmıoyr..
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sohbette ilk düello oynandı. Ben çok eğlendim, eminim bu ilk yakında DM'lerin oynatacağı FRP oyunlarına da dönüşecektir...

Corax Tigerheart
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Chatte oyun oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum.Sanırım oynamak yazı bulur.En azından kendi açımdan öle.ama eminimki efsane olacak !!!
Post Reply