Böyle şanssızlık olursa...
Zaten kızın sevgilisi olsa senle buluşmazdı.Seni buluşmada iyice yoklıyıp son kararını vermiş üzmemek içinde böyle şeyler uydurmuş.Ya da sevgilisi var ama bu yeni maceralar peşinde sevgilisinide başka birini bulana kadar terk etmek istemiyor ortada kalmamak için.İçten pazarlıklı yani gibi fikirler yürütülebilir tabi bu sadece beyin fırtınası...
<div>Benim başarılı olmam yeterli değil.Diğer herkes yenilmeli !!!</div><br />
ulfgar wrote:sevgililer ayrılır..aşıklar birlikte ölür..
geçmişini hüzünle anıp geleceğine umutla bak...
inan yeter.. bir gün mutlaka kavuşursun.. hakikatle seviyorsan..
ulfgar bu konuda tecrübe, nerden biliyorsun diye sorarsanız, biraz faydam oldu bir msn muhabbetinde ulfgar'a
anı ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
FrpWorld Ã?öpçatan Team'le bir sonraki macerada buluşana kadar herkese iyi günler. 
Ama cidden duruma şaşırdım ve Salyangoz'un tespitini de mantıklı buldum. Ya da bir ihtimal daha var ki kız çok 'geniş' ve sıcakkanlı.
Ama cidden duruma şaşırdım ve Salyangoz'un tespitini de mantıklı buldum. Ya da bir ihtimal daha var ki kız çok 'geniş' ve sıcakkanlı.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
ya şöle bişi var, evet sevgilisi var öğrendim bunu araştırmacı kişiliimi kullanarak, çocuk punkçı'nın teki ama şöle bi sorun var; herif hapçı çıktı. Ben şimdi ne yapim abi böle bişi olmaz Dallas'a döndü herşey, sırf herşey gitgide karışıyo diye bu işin içinden çıkımak istiyorum ama gönül işte, çekiyo yine kendini
zaten iyice kafayı yemeye başladım, anarşist günlerime geri dönüyorum hafiften...
bi de ben böle bi sevgilisi olabileceiğini hiç düşünmemiştim, iyi tamam hoş çocuk da yok abi yanlış alışkanlıkları var...ühühühühüüüü....kafayı yedim...
bi de ben böle bi sevgilisi olabileceiğini hiç düşünmemiştim, iyi tamam hoş çocuk da yok abi yanlış alışkanlıkları var...ühühühühüüüü....kafayı yedim...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Re: Böyle şanssızlık olursa...
arkadasa 1 kıza 2. acımam...SacoKhan wrote:Düşünün ki istediğiniz zaman şöyle normal güzellikte bir kız ayarlayabiliyorsunuz ama siz daha seçici davranıyorsunuz ve bu yüzden karşınıza çıkan çoğu fırsatı es geçiyorsunuz. Ve bi gün uzun zamandır görmediğiniz yakın bir arkadaşınız yanında gördüğünüz anda aşık olduğunuz bir kızla çıkageliyor ve bu kızın arkadaşınızın eski sevgilisi olduğunu öğreniyorsunuz. Kız sizle daha ilk günden içli dışlı oluyor ve aşık olan bir insanın beklediği tüm hareketleri size gösteriyor(bakışmalar falan...) Bi kaç gün sonra da sizden msn'ininizi istiyor. Ama siz şöyle bir şey öğreniyorsunuz bi kaç ağız yoklamasından sonra; arkadaşınız ayrılacağını bildiği halde tekrar kızla birlikte olmak istiyormuş...Siz de arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz çünkü gerçekten çok iyi arkadaşınız...
Bu kişinin yerinde olsanız ne yaparsınız?(Empati kurun beah)
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
Noldu konu durmus agustos 2006 da herhalde gorevini yapti sistem? Burada diyor ki siz hic evlenmeyin evlensenizde icinizde hep suphe olsun 60yıl empatiyle yasayin. Karsidakide size empati yapiosa ne olcak? Savas olunce biter biri kaybeder kazanan da kaybeder. Niye insanlar aglayarak dunyaya gelir? soru bu cevap bekliyorum.