Dizi Güncesi

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Her Perşembe / 21:00 'de indirmeyenler, seyretmek isteyenler CNBC-E ekranları başına...
Image

Dizinin cnbc-e sayfasındaki sunumu ve ilgi çekici konusunun özeti için ;

http://www.cnbce.com/dizi.asp?ID=41

Gerçi yorum yukarıya da iliştirilmişti :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

ROme muhteşem ...ağğzım açık izliyorum....
ama şahsen nip tuck kimse söylememiş şaşırdım ayrıca
Bitti ama Carnivale var muhteşemdi.......
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Uzun zamandır diziler üzerine sohbet etmiyoruz arkadaşlar :) şimdi yeni dizilerde çıkmışken ve bazıları ülkemizde yayınlanırken biraz üzerlerine konuşalım ve yorumlar getirelim :)

Prison Break ülkemizde 2. bölüm ile yayınlandı sanırım. Bu hafta da 3. bölüm geliyor ve tabiî ki The Sopranos yayınlanmaya başladı. Açıkçası beni mafya üzerine kurulu diziler pek sarmıyor. O yüzden bu dizinin ilk bölümünü bile binbir zorlukla izledim ama türün meraklılarının kaçırmak istemeyeceğine inanıyorum :)

İki diziyi de cnbc-e de izleyebiliriz. İzleyenlerden de bir yorum alalım. Dizi ve bölümler üzerine görüşler lütfen? :D

şimdi yeni çıkmış bir kaç dizi var. Ã?ncelikle henüz izlemediğim bir dizi olan The Unit ilk bölümü ile 7 Martta çıktı. İkinci bölümde bu gün itibariyle geliyor. İlk bölümünü indirdikten sonra yorumlarını yapacağım ki indireceğim de garanti. Çok sevdiğim bir aktör olan Dennis Haysbert başrolünü oynuyor ve dizi de bir özel operasyon timinin görevlerini konu alıyor. Dennis Haysbert bu dizide timin başında.

şöyle bir resim yerleştirelim:

Image

Ardından benim iki bölümünü izlediğim ama devamını izlemek için vakit bulamadığım, Türkçeye çok saygı duyduğum bir çevirmen arkadaşım tarafından çevrilen bir diziyi tanıtacağım:

Ghost Whisperer

Image

Jennifer Love Hewitt tarafından canlandırılan bir başrol karakteri var. Yani oyunculuk iyi olacaktır anladığınız gibi. Karakterin ise gerçekten ilgi çekici bir özelliği var. Bizim dünyamızda görevini tamamlayamadan ölmüş ruhlarla konuşabilmek...

Ruhlar görevlerini tamamlayamadan gitmedikleri için ve kendilerini ondan başkasına da gösteremedikleri için sürekli yardım için ona geliyorlar. Gerçekten ilginç bir seneryosu var ve güzel bir atmosfere sahip dizi. :) O mistik havayı hissetmek için izlemelisiniz. Ayrıca tanıdığımız konuk oyuncularla da şenlenmiş dizi. Gerçekten izlenesi :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Biraz izlediğimiz dizileri yorumlayalım arkadaşlar. Kimse bu aralar dizi izlemiyor mu? Gerçi sezonlar da bitiyor ama. :( Olsun ben şöyle bir döktürüyim:

Supernatural

X-Files (Gizli Dosyalar) Yapımcılarından bir şaheser daha!

Image

Bir çok sevdiğiniz diziden karakteri konuk oyuncu olarak görebilirsiniz dizide. Oldukça hard bir dizi olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Korku öğelerini çok güzel işlemiş ve derin bir arka plan konusu var. Bölümler iki kardeşin babalarını arayışları olarak, yol maceraları şeklinde geçiyor başlarda ama sonradan çok derin şekilleniyor ve sizleri koltuklarınıza çiviliyor.

22 Bölüm ile ilk sezonunu kapattı dizi. Yakın bir zamanda cnbc-e nin de göstereceğini düşünüyorum çünkü şimdiden indirilme listelerinde baş sıraları kaptı.

Lost

En derin kurguya sahip gizen dizisi diyebiliriz.

Image

Bir uçak kazası olur ve kazadan kurtulan 50 yolcu kendisini bir adada bulur. Yolcular arasında ki büyük sırlar ve derin bağlar ile düşmanlıklar ve dostluklar sizi oldukça etkileyecek. Her bölümü bizleri daha da fazla sarsarken gittikçe gelişen konusu ile olayların sadece kayıp olmaktan ibaret olmadığını fark ediyoruz.

şu sıralar 2. sezonunun sonlarında olan bir dizi. Oldukça derin işlenmiş bir konuya sahip. Kaçırmayın derim. :)

Smallville

Bu seriyi daha önceden tanıttığımı hatırlıyorum ama güncellenmesinde bir sorun göremiyorum.

Image

Cnbc-e de şu sıralar 2. sezonunun 19. bölümünü (sanırım öyleydi) oynayan bir seri ve amerika da o kadar çok tutuldu ki 5. sezon ortalarına geldi. Gerçekten de tutulmayacak bir dizi değil hani. Özellikle 2. sezon sonlarından itibaren insanı bağımlısı yapıyor.

Konu olarak superman'in gençliğini anlatıyor ve bariz bir gençlik dizisi. Yani ayrıntıya girmeye gerek yok. Ama superman fanları kaçırmasın derim. :)

Modern Men

Çok çok yeni bir dizi olduğunu söyleyerek gireyim konuya. Komedi dizisi kategorisinde warner bros'un çok başarılı bir projesi.

Image

Dizi üç arkadaşın hayatlarında ki karmaşalar üzerine bir yaşam koşuna gitmelerini konu alıyor. Yaşam koçunun tavsiyelerine uyarak hayatlarını ve ilişkilerini düzene sokmaya çabalıyorlar. Üç arkadaşta hiç birbirinden ayrılmayan kişiler ama olay şu ki birbirlerinden tamamen farklı bir yapıdalar... :)

Bol bol izlenesi, bol bol gülünesi bir dizi. şu sıralar 7. Bölümü yayınlandı ve her bölümünün Türkçe altyazıları mevcut. Kaçırmayın derim...

Arkadaşlar hep ben anlatmayayım. Sizlerde kendi izlediğiniz dizileri kendinizce anlatın. Benim yorumlarım ve tanıtımlarım benden çıkar. Sizlerin aynı dizilere yorum yapmasına engel olmasın bu. Sonuçta sizlerin yorumları farklı olabilir. Benim sevdiğim bir diziyi sizler sevmeyebilirsiniz. :)

emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

X files ı özellikle çok severim..geceleri olması da büyük avantaj genelde gece vakit buluorum tv izlemeye ve bence gerek senaryosu gerek oyunculuk olsun gerçekten övgüyü hakeden bir yapım..

bilimkurgu nun ötesinde gizem ve korku öğelerini de içinde barındırması en büyük artısı
bence x files özel bir konu açıp orda tartışmalıyız..çünkü çok derin bir dizi..
emerus "druid of elderlights"
was here...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Ghost Whisperer ı çok merak ediyorum ben bu arada dizi geçmişimi tamamiyle cnbc-e oluşturuyo benim :) dawsons creek wardı eskiden sonra two guys a girl and a pizza place ward, buffy wardı,married with childeren tekrar weriliyo,e angel tabiki,sonra scrubs,malcolm in the middle,just shoot me,news radio, the carnaval,sopranos,the simpsons,south park,cols case,x filesking of queens,smallville,the oc..........izlemediğim çokaz sayıda cnbc-e dizisi war sanki :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

prison break is number one..
harika bi dizi ya herkese tavsiye ediorum...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

özellikle de hapishane de isyan çıktığı işte doktor hanım kızımızın köşeye sıkıştığı sona nda kurtulduğu bölüm falan bi numaraydı ya
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

BattleStar Galactica diyorum başka da birşey demiyorum. Eskiler bilir Cylon'ların bilimkurgu tarihindeki yerini. Ve işte yine cnbc-e farkıyla Cylon'lar daha da gelişerek karşımıza çıkıyor. Bence herkes izlemeli bu diziyi...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ben bilimkurduları sevemedim bitürlü ya...
starwars unda bana hoş gelen kısmı kılıç savaşlarıydı gene, öle lightsaber flm olmasa onuda izlemem yani...
avrupa yakasını izleyin avrupa yakasını, kadro nerdeyse toptan değişti onun için eski tadı vermio ama genede güldürüo işte adamı :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

kadro nerdeyse toptan değişti onun için eski tadı vermio
ben yeni bölümlerine hiç bakmadım bile nasıl olsa ata demirer gitti ne kadar iyi olabilir ki şeklinde düşünerek
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

celeraen wrote:
kadro nerdeyse toptan değişti onun için eski tadı vermio
ben yeni bölümlerine hiç bakmadım bile nasıl olsa ata demirer gitti ne kadar iyi olabilir ki şeklinde düşünerek
doğruda düşünmüssün ama en azından sıkıntısını gecirio insanın...
ama ata demirer'li bölümler bambaskaydı..
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

Image

pazar akşamı saat 22.03 te kurulduk koltulara elimizde kahvemiz.. uzunca bekledikten sonra nihayet karşımızdaydı..evet o mükemmel giriş.. sailon hanımefendinin

are u alive???prove it...

diyerek öpüştüğü giriş .. bir harikaydı..
yüreklerimiz de battlestar ateşi yanıyordu.. ve cnbc e bu ateşi odunlar besleyecektii..
BATTLESTAR galactica sonunda karşımızdaydı...

silon hatunun yaptığı acımasız ve bir okadar da zeki suikasti son derece başarlı olmuş
ve artık sailonlar insanlara karşı savaş açmıştı...

tek kurtuluşşş Battlestar isimli savaş gemisiydi..
Bu pazar 22.00 da 2.bölümüyle karşımızda olacak...
merakla beklityoruzzzzz!!!!!!
emerus "druid of elderlights"
was here...
Post Reply