arizona dream'ın konusu ne??kaodin81 wrote:arizona dream
herkese tavsiye ederim arkadaslar: olum ancak bu kadar insana yakısabilr ve ancak bu kadar muzige dokulebilir...
En Son Hangi Filmi İzlediniz?
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

İzlediğim son film: Lucky Number Slevin
Kadro: Lucy Liu, Morgan Freeman, Bruce Willis, Ben Kingsley, Josh Hartnett

Özellikle filmin girişine dikkat etmenizi istiyorum. Ã?ünkü herşey orada başlayıp orada bitiyor. Oldukça etkileyici bir film olmuş.
Slevin sevgilisi tarafından aldatılmış, evinden atılmış bir de yolda yankesici tarafından kimliği vs. çalınmış olan elemanın biridir. New York'da yaşayan arkadaşı Nick Fisher'ın yanına gidip biraz kafasını dinlemek ister. Arkadaşının anahtarını ödünç alır ve eve gider.
Bir zamanlar ortak çalışan ama sonra yollarını ayıran 2 mafya babası ( patron ve haham ) tüm suç dünyasını parselliyorlar. Patron, haham'ım oğlunu öldürüp intikam almak için kiralık katil tutmak yerine kendisine borçlu olan birisini çağırtır. Bu kişi Nick Fisher'dır fakat evde Slevin olunca işler karışır. Aslında Nick Fisher sadece bir yemdir..
Kadro: Lucy Liu, Morgan Freeman, Bruce Willis, Ben Kingsley, Josh Hartnett

Özellikle filmin girişine dikkat etmenizi istiyorum. Ã?ünkü herşey orada başlayıp orada bitiyor. Oldukça etkileyici bir film olmuş.
Slevin sevgilisi tarafından aldatılmış, evinden atılmış bir de yolda yankesici tarafından kimliği vs. çalınmış olan elemanın biridir. New York'da yaşayan arkadaşı Nick Fisher'ın yanına gidip biraz kafasını dinlemek ister. Arkadaşının anahtarını ödünç alır ve eve gider.
Bir zamanlar ortak çalışan ama sonra yollarını ayıran 2 mafya babası ( patron ve haham ) tüm suç dünyasını parselliyorlar. Patron, haham'ım oğlunu öldürüp intikam almak için kiralık katil tutmak yerine kendisine borçlu olan birisini çağırtır. Bu kişi Nick Fisher'dır fakat evde Slevin olunca işler karışır. Aslında Nick Fisher sadece bir yemdir..
Last edited by Daeya on Tue Aug 22, 2006 7:05 pm, edited 1 time in total.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
" eskimolarla başlayıp balonla devam eden müthiş surreal film. insana hicbirseyin tesaduf olmadıgını hissettirir ve asla bir muz çorapla kendini asmamayı da ögretir. "Aredheliquas wrote:arizona dream'ın konusu ne??kaodin81 wrote:arizona dream
herkese tavsiye ederim arkadaslar: olum ancak bu kadar insana yakısabilr ve ancak bu kadar muzige dokulebilir...
" mucizeler kacinilmazdir.
-kucukken hep ucmak isterdim, fakat bunu hickimseye soylemedim.eger ucmak istedigini soylersen onlar seni dusurmeye calisirlar "
" aşk bu kadar tehlikeli bir şey mi?
akordiyon bu kadar güzel bir alet miydi?
ölümün şarkısı bu kadar mı ölüm kokar?
uçma isteği bu kadar mı uç noktalarda olabilir? "
eksi sozlukten alıntı biras usendim
lili taylor ve johnny depp film icin yeterli sebep sanırsam...
Allah cocuklari, sarhoslari ve mizahcilari korur Oguz ARAL
Az önce Garfield 2'den geldim. Ahaha süperdi tabi ki. Ben bu kediyi seviyorum ya tam ben..Tıpatıp aynım 
10 üzerinden 10!
Bu seri de Garfield'den 2 tane var arkadaşlar..Mutlaka izleyin derim. Seslendirme tabi ki yine Okan Bayülgen'e ait.
10 üzerinden 10!
Bu seri de Garfield'den 2 tane var arkadaşlar..Mutlaka izleyin derim. Seslendirme tabi ki yine Okan Bayülgen'e ait.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
okan bayülgenin seslendir olayını çok sewiyorum ya hele garfield a acayip uyuyo 
ben de sabah sabah from dusk till dawn ı isledim arkadaşlar...biraz saçma george clooney ve quentin tarantino filmi...
ben de sabah sabah from dusk till dawn ı isledim arkadaşlar...biraz saçma george clooney ve quentin tarantino filmi...
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

En son The Omen nin DVD sini izledim.Dvd yi satan adama çok korkacağımdan emin olduğunu söylemişti ama bi kaç irkilmeden başka hiç bi etki yapmadı.Ve babamın yan koltukta horultular içinde uyumasıda filmin içine etmeye yetti.YAni uygun atmosfer yaratılmadığı sürece izlenmeye değmiyecek bir film...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Ehe bugün Calida ile See No Evil'a gittik ve oldukça da beğendik. Ama bariz değişmeyen kurallar burada da işlenmiş. Daha filmin başında anlıyorsunuz onun haricinde film oldukça etkili sahnelere sahip.
En son olarak "Fedai" adlı filmi izledim sinemada. Filme 10 üzerinden 10 veriyorum. Oyuncuları, senaryosu gerçekten çok iyi.
Oyuncular: Michael Douglas, Kiefer Sutherland (24 dizisinde oynayan jack), Kim Basinger, Eva Longoria (Desperate Housewifes'da Gabrielle)
Senaryo: George Nolfi, Gerald Petievich.
Film ABD yapımı ve 108 dakika sürüyor. Aksiyon, macera severlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir film.
Oyuncular: Michael Douglas, Kiefer Sutherland (24 dizisinde oynayan jack), Kim Basinger, Eva Longoria (Desperate Housewifes'da Gabrielle)
Senaryo: George Nolfi, Gerald Petievich.
Film ABD yapımı ve 108 dakika sürüyor. Aksiyon, macera severlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir film.
Aaa fedai bende ilk onu izlicektim son anda karar değiştirip my super ex girlfriend'i izlemeye karar verdim ve pişman olmadım ismi gibi süper eğlenceli bir film gerilimdir korkudur şudur budur tarzı fimlerden sıkıldıysanız hoş vakit geçirmek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın derim 
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
-
ombuspider
- Kullanıcı

En son sanırım Memento'yu izledim.. Kurgusu ve olayların yaşanış sırası gerçekten çok değişik ve güzel.. "Kısa süreli hafıza" sını kaybetmiş bi adamın, karısının ölümünü çözmek istemesi ve bunun içi yaptıkları anlatılıyo..Filmdeki Ters-Düz olayı da mükemmel olmuş..
Birisi geçmişe doğru gidiyo, birisi normal gidiyio..
Ayrıca en son The Shawshank Redemption'u da izlemil olabilirim .. Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın oynadığı muhteşem bi film.. İzlememiş olanlar kesinlikle izlemeli..
Birisi geçmişe doğru gidiyo, birisi normal gidiyio..
Ayrıca en son The Shawshank Redemption'u da izlemil olabilirim .. Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın oynadığı muhteşem bi film.. İzlememiş olanlar kesinlikle izlemeli..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
en son dün ''lilja for ever'' adlı filmi izledim gerçekten çok sarsıcı bir film olduğunu düşünüyorum isvecli bir yönetmen tarafından rusca çekildigi için de enteresan buldum...yalnız izlemeden önce konusundan falan haberdar olun aksi halde fena etkiliyo
There'll be war, there'll be peace.