Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
Psychena, valla gelmek ister insanlar eminim ama ard arda bu kadar çok buluşma olursa bi anlamı kalmaz, sonuç olarak insanların bir gününü hammmm diye yiyen bir olay bu.
Ama ileride bir tane daha düzenleriz. Bu arada buluşmayı sadece 1,5 gün önce düzenleyip haber vermeme rağmen bu kadar katılım olması şahsen beni sevindirdi
Bir sonraki frpworld etkinliğinde buluşma dileği ile.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Hilmi, bence sen ağırdan ağırdan ortak buluşma hazırlıklarına başlayıver...
Geçen sene Kasım ayında düzenlediydik Bu sene Eylül başında yapalım diye düşünüyorum.... Yağmura, Ã?amura fazla girmemiş oluruz hemde benim tayfamın çoğu İstanbulda olmuş olur :plotting:
heheu tugba ablada bu hogwarts a ıyı sardı hadı bakalım
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
frpworld buluşmasa tugba ablanın aklına bişi geleceği yok ya işte böyle gelemediği buluşmalarda ancak gaza geliyo .. eylülde okullar açılmadan bi buluşma daha olur herhalde...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
8 eylül diyecektim. Ağustos yazmışım. benim kafa bugünlerde hiç iyi değil. Bütün aksilikler 1 haftada olursa ve bütün planların suya düşerse insanda kafa denen bir şey kalmıyor...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
ehehehe Squan kardeş biz alıştık valla kafanın karışık olmasına , neyse senin güzelliğin için sen Ordu' ya gitmeden bir buluşma yapılır, son bir oyun oynanır .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]