Malezyali Savascilar-İzleyin
- C_Deschain
- Kullanıcı

Ya aklımı peynir ekmekle yemediysem asla böle manyakça birşeyi yapmam ya.İnsanada nasıl bir direnç sağlıyo çözemedim ya.Aksine insanı yürümekten bir yerden bir yere atlamaktan flm soğutur ya.Kolay olduğunuda sanmıyorum.Ama belki aramızdan yapmaya cesareti olanlar vardır:P
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
Possessed
- Site Çizeri
bu ne ya ehueuh
Kendimizi nasıl sakatlarız demişler, boyle bir cözüm bulmuslar herhalde 
Allah bilir yıllar once bi adam damdan düşmüş, ayağa kalkıp 'aha bna bi şey olmadı, kasabanın en guçlusuyum ulen!' demiş, 'olur mu en guclu benm' deyip diğerleri de atlamış damdan, kuşaklar sonra gelenek olmuştur.
Başka açıklama olamaz yane, camdan atlama nyse de o damdan atlama ne yaw??
Finali super hazırlamışlar, adam 'siz camdan ya da damdan atlarsanız ben ikisini de yaparım' deyip bu iki atraksiyonla guzel bir harmanlama yapmış
Allah bilir yıllar once bi adam damdan düşmüş, ayağa kalkıp 'aha bna bi şey olmadı, kasabanın en guçlusuyum ulen!' demiş, 'olur mu en guclu benm' deyip diğerleri de atlamış damdan, kuşaklar sonra gelenek olmuştur.
Başka açıklama olamaz yane, camdan atlama nyse de o damdan atlama ne yaw??
Finali super hazırlamışlar, adam 'siz camdan ya da damdan atlarsanız ben ikisini de yaparım' deyip bu iki atraksiyonla guzel bir harmanlama yapmış
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
veyahut 3-5 paranoyak insan birleşip bi felaket olursa camdan atlayarak nasıl hem yaşar hem de yara almayız gibi bir düşünce doğrultusunda da bu olayı çıkarmış olabilir...
belki de bunlar geleceğimizin filmlerinde karşılaşacağımız güzide figuranlardır,burda yetişip semirilip film stüdyolarına gönderiliyolardır

There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
evet ya ona ben de dikkat etmiştim sanki önleri boşluk onlar da bilmem kaçıncı katta diil de normal düz ööyle yüriicekelrmiş gibibide heriflerde atlamadan önce bir heyecan falan da yok
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Vay anasını satıyım, izlerken içim kötü oldu. Nasıl bir konsantrasyon, nasıl bi düşünce yapısıdır bu anlamadım valla
Adamlar cidden, olayı aşmış bana para versen yapmam, yapamamki zaten
ama training se training; yapsınlar, işlerine yarıyorsa. Keşişlerde bi dolu fasulyeye yumruk atarak keendilerini geliştryolarmış ( arakadaşın yalancısıym, bilmyorum duymadım görmedim ). Bende bişeyler bulmalıyım böyle, oraya buraya kafa falan atarım. sonra "Krak!"

Adamlar cidden, olayı aşmış bana para versen yapmam, yapamamki zaten
Sende fasulyelere kafa at en iyisi "Krak !" diyeNocturnaL_Soul wrote:Keşişlerde bi dolu fasulyeye yumruk atarak keendilerini geliştryolarmış ( arakadaşın yalancısıym, bilmyorum duymadım görmedim ). Bende bişeyler bulmalıyım böyle, oraya buraya kafa falan atarım. sonra "Krak!"![]()
Bide adamların ayak izleri kalıyor atladıktan sonra oda çok iyi
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
ahahahah derinliine göre falan...''o hüseyin abi çok pis atlar,ayak izini görecen sen bide'' şeklinde gurur kaynağı falanBide adamların ayak izleri kalıyor atladıktan sonra oda çok iyi