FRPworld tişörtü
Ya aslında cidden iyi olur be
Renk ayrımı konusunda yeminer'e katılıyorum ben olacaksa hepsi eşit olur. Biz demokratik bir siteyiz dimi
Olursa ilk alacaklardan biri de ben olurum 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
- C_Deschain
- Kullanıcı

evet ne kadardır ankeet ankaat diye bağırınıyoruz artık açalım bu durumu birine (örn.yeminer) yapıverelim bir anket.....
inşallah da bileklik çıkar vallaha
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
- C_Deschain
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

inancınızı koruyun yoldaşlarım.. diyarın habersiz sakinleri ile irtibata geçin ve onları neden bileklik olması gerektiği konusunda aydınlatın.. insanların gerçeği görmeleri için fazla uğraşmanıza gerek olmayacaktır. sadece bahsedin ve bırakın onlar hakikatin onları çevreleyen huzuru içinde doğruyu farketsinler.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
- C_Deschain
- Kullanıcı

bu yola beraber baş koyduk kardeşlerim zorlu olcak ama başaracağız gerekirse savaşacağız şunu unutmayın kiiiiii bu yolda belki kayıplar da vereceğiz fakat en sonunda herkesin üstünü aydınlatan hakikata ulaşacağızsadece bahsedin ve bırakın onlar hakikatin onları çevreleyen huzuru içinde doğruyu farketsinler.
There'll be war, there'll be peace.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Bu başlıkta garip bir huy var. Nedense ayda bir falan bir gaza gelip mesaj yağmuruna tutuluyor, sonra da o gazdan hiç eser yokmuşçasına sessizliğe gömülüyor.
Bunun sebebi belli, istek var ama yapacak yok. Arkadaşlar, bunu yapacak olan bizleriz. Başkasından bir şey bekleyemeyiz, bunu yönetim yapacak diye bir şart yok.
Herkes söylesin nerede tişört baskısı yapılır, nerede iyidir, nerede fiyatı uygundur. Bunun için buluşma ayarlansın, belli yerler incelensin falan. Bir yandan birileri baskı için gönüllü olsun, sitemizin bir sürü çizeri var. Photoshop kullanmayı becerebilenler de az değil hani.
şimdi ben bunları yazıyorum ama içimden bir ses bu mesajın başlığın son mesajı olacağını ya da bir kez daha gaza gelinip yine bırakılacağını söylüyor. Tek dileğim o içimden gelen sesin yanılması...
Bunun sebebi belli, istek var ama yapacak yok. Arkadaşlar, bunu yapacak olan bizleriz. Başkasından bir şey bekleyemeyiz, bunu yönetim yapacak diye bir şart yok.
Herkes söylesin nerede tişört baskısı yapılır, nerede iyidir, nerede fiyatı uygundur. Bunun için buluşma ayarlansın, belli yerler incelensin falan. Bir yandan birileri baskı için gönüllü olsun, sitemizin bir sürü çizeri var. Photoshop kullanmayı becerebilenler de az değil hani.
şimdi ben bunları yazıyorum ama içimden bir ses bu mesajın başlığın son mesajı olacağını ya da bir kez daha gaza gelinip yine bırakılacağını söylüyor. Tek dileğim o içimden gelen sesin yanılması...
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests