basımıza gelen komik olaylar
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
emerus
- Site Çizeri
hava kapalı olunca insanın hafızası daha mı iyi çalışıor nedir baya anılar varmış
paylaşmak istedim :
bir keresinde minübüsle akşam vakti eve dönüordum tabi üniversite çıkışı kalabalık..
neyse iki kız yanıma oturdu ben kenar koltuktayım önümdede iki kız...
öndeki gruptaki kızlardan biri elini bacağıma koydu bir an noluyor ya falan oldum
kız eliyle bacağımı okşuor
neysem sonra dan yanımdaki kızlardan biri uyardı şşş napıon falan öbür kızda elini çekti meğer arkadaşının bacağıyla karıştırmış aynı renk kot vardı üzerimizde belki ondan tabi gülüştük baya ..
kız yarım saat güldü ..
ben de yarıldım koptum
paylaşmak istedim :
bir keresinde minübüsle akşam vakti eve dönüordum tabi üniversite çıkışı kalabalık..
neyse iki kız yanıma oturdu ben kenar koltuktayım önümdede iki kız...
öndeki gruptaki kızlardan biri elini bacağıma koydu bir an noluyor ya falan oldum
kız eliyle bacağımı okşuor
ben de yarıldım koptum
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
-
emerus
- Site Çizeri
bir keresinde de otobüsteyim bostancı kadıköt yapıom
ön tarafta hani bu kapının olduğu bölümde ayakların kapı tarafındaki boşluğa uzatıldığı bir bölümde koltuklar var.. o koltuklardan birinde yaşlı bir amcam oturuor böyle tutuyor önündeki demirden..
otobüs ani bir fren yapmasın mı !! amcam olduğu gibi kaydı aradan kapı boşluğuna allahtan bir şey olmadı da oturdu tekrardan...
yani çok güldük ama üzüldükde
:P
ön tarafta hani bu kapının olduğu bölümde ayakların kapı tarafındaki boşluğa uzatıldığı bir bölümde koltuklar var.. o koltuklardan birinde yaşlı bir amcam oturuor böyle tutuyor önündeki demirden..
otobüs ani bir fren yapmasın mı !! amcam olduğu gibi kaydı aradan kapı boşluğuna allahtan bir şey olmadı da oturdu tekrardan...
yani çok güldük ama üzüldükde
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
-
Dreamscape
- Kullanıcı

ben de yaklaşık 6 saat internet cafede online oyun oynadıktan sonra arkadaşın kavga eden 2 çocuktan tekme + tokat girişiminde ''yürü be bi spike bi trust nası çaktı ama?'' lafına çok kopmuştum
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Dreamscape
- Kullanıcı

C_Deschain wrote:valla adam haketmişti yani.
Bide bizim okulda insnaları dumur duruma sokan bi olay vardır.Bayrak çekme...
Erkek öğrencilerin korkulu rüyasıdır kimse çekmek istemez ve bayrak her seferinde mutlaka takılır ve sen İstiklal marşı bitene kadar çekmek için kanter içinde kalırsın.Herkes suratına sırıtarak bakar.Rezalet bir durumdur:D
Bunla ilgili bi anımda var arkadaş bayrağı çekti istiklal marşının bitmesini bekliyordu.Bir an hapşırmak istedi tabii bunu yaparken ellerini ipten ayırdı ve bayrak tekrar aşağı düştü.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Bana yapılan bir telefon şakası 
Kurban (yani ben) telefonla arkadaşını arayacaktır. Olaylar gelişir...
Kurban: Alo...
şakacı şahıs: Kadıköy polis memurluğu, ben komiser Hayrullah, nasıl yardımcı olabilirim?
(Kurban telsiz telefonu yavaaaşça kulağından çekip önüne getirir ve ekrandan numarayı kontrol eder)
şş: Alo?
K: şey, yanlış aradım galiba.
şş: Bir dakika. Hmm, Yasin Sezgin beyle mi görüşüyorum?
K: Iıı, evet.
şş: Anne adınızı öğrenebilir miyim?
K: şey...
şş: şey diye bir anne adı olmaz, tutuklusunuz. Birazdan arkadaşlar gelip sizi alacaklar.
(Kurban karşı taraftan gelen gülme seslerini duyar ve olayı anlar, ama bozuntuya vermeden şakayı devam ettirir)
K: Bende tam tatile çıkıcaktım, neyse kısmet değilmiş.
şş: Özülmenize gerek yok efendim, sizi Antalya'daki hapishanemize yollayacağız. 5 yıldızlıdır ve kapalı havuzu da vardır.
K: Aa ne güzel. Peki benim karşılayacağım bir masraf var mı?
şş: Rica ederim efendim, tamamını karakolumuz karşılayacak. Tam pansiyon.
K: Çok güzel. O zaman size adresimi veriyim gelip alın beni.
şş: Hiç gerek yok efendim biz zaten yerinizi tespit ettik bile.
K: Yerimi tespit mi ettiniz? Ama bu yaptığınız çok ayıp. Avukat tutmak istiyorum.
şş: Hmm, o zaman size memur Erkan beyi vereyim onunla görüşün.
Erkan: (gülerek) Alo.
K: (aynı şekilde gülerek) Oğlum bu kimdi ya?
E: Babam.
Bu vesileyle arkadaşın babasını da tanımış oldum. Tuhaf bir tanışmaydı, ama sonuçta tanıştık işte
Kurban (yani ben) telefonla arkadaşını arayacaktır. Olaylar gelişir...
Kurban: Alo...
şakacı şahıs: Kadıköy polis memurluğu, ben komiser Hayrullah, nasıl yardımcı olabilirim?
(Kurban telsiz telefonu yavaaaşça kulağından çekip önüne getirir ve ekrandan numarayı kontrol eder)
şş: Alo?
K: şey, yanlış aradım galiba.
şş: Bir dakika. Hmm, Yasin Sezgin beyle mi görüşüyorum?
K: Iıı, evet.
şş: Anne adınızı öğrenebilir miyim?
şş: şey diye bir anne adı olmaz, tutuklusunuz. Birazdan arkadaşlar gelip sizi alacaklar.
(Kurban karşı taraftan gelen gülme seslerini duyar ve olayı anlar, ama bozuntuya vermeden şakayı devam ettirir)
K: Bende tam tatile çıkıcaktım, neyse kısmet değilmiş.
şş: Özülmenize gerek yok efendim, sizi Antalya'daki hapishanemize yollayacağız. 5 yıldızlıdır ve kapalı havuzu da vardır.
K: Aa ne güzel. Peki benim karşılayacağım bir masraf var mı?
şş: Rica ederim efendim, tamamını karakolumuz karşılayacak. Tam pansiyon.
K: Çok güzel. O zaman size adresimi veriyim gelip alın beni.
şş: Hiç gerek yok efendim biz zaten yerinizi tespit ettik bile.
K: Yerimi tespit mi ettiniz? Ama bu yaptığınız çok ayıp. Avukat tutmak istiyorum.
şş: Hmm, o zaman size memur Erkan beyi vereyim onunla görüşün.
Erkan: (gülerek) Alo.
K: (aynı şekilde gülerek) Oğlum bu kimdi ya?
E: Babam.
Bu vesileyle arkadaşın babasını da tanımış oldum. Tuhaf bir tanışmaydı, ama sonuçta tanıştık işte
Ben bu kısma ölüyordum yaaa.Benim şu günlerde pek komik olayım olmuyor.E malum okul başlıyor.İnsan çevresine dikkat edemiyor.Okul başlayınca ben hariç herkkes gülecek bakın görün.Setsuna wrote: şş: Anne adınızı öğrenebilir miyim?
Ama şimdi yazmadan edemeyeceğim.Benim kedilerimden bir tanesini bundan yaklaşık 40-45 gün önce hafif çöp atılmış bir beton(!) Zemin üzerinde gezdiriyorduk.Tabi mümknüdür kedinin tuvaleti geldi.Kedi çöplerin bulunduğu yerin yanına giti.Bir güzel .... neyse sonra kazıp üstünü örtmeye çalıştı.Yapamayınca üstünü poşetle filan örttü.Ertesi gün oraysa gitiğimizde yere ... yayılmış halde duruyordu.Ã?öplerde yoktu
benim de kedim dün çamaşır makinesinin içinde uyuyakalmış aradık bulamadık şans eseri bulduk yine
fotosunu falan çekmiştim önceden baya güldürmüştü o hali beni
There'll be war, there'll be peace.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Canım abim sarhoş olduktan sonra okulda çimleri yiyordu, annem alıp götürdü onu. Antika dükkanına gittik bi arkadaşın. Abimin acil işemesi gerekiyordu. Tuvalette tadilat olduğu için yan odada antika halıların serildiği yerde şişenin içine işemesi gerekiyordu. Odanın dışına geldiğinde, şişe hala bomboştu. Annem yapamadınmı diye sorduğunda abimin cevabı gayet hoştu.
"Çok rahatladım."
Antika halılar antika olmaktan o gün çıktı.
"Çok rahatladım."
Antika halılar antika olmaktan o gün çıktı.
Been there. Seen that. Got the scars.
-
jacklien
- Kullanıcı

setsuna arkadasinin babasi super adammis ya, hahaha benim arkadaslarin babasi da bole olsa keske, gerci benim bir arkadasin annesi var. oda evlere senlik bi teysemiz. yasida biraz fazla.
arkadas bizde film izliyoruz. telefon geldi teysecigimiz ariyor.
`aloo, kizim yetisin, ben takildim dustum, bi yuvarlandim, 7-8 takla attim,camurlara battim cikdim,yerlerde suruklendim,ezildim,yerlere yapistim,ordan oraya carptim.saolsun iki tane amele tuttu kaldirdi, kendime zor geldim,yetisin.`
arkadas hemen gidiyo 1 saat sona telefon, teyzemizin durumu asiri abarttigi, yerlerde kapaklandim yuvarlandim dedigi sadece yururken tokezlemis o kadar, kendisinin yerle temasi bile yok
arkadas bizde film izliyoruz. telefon geldi teysecigimiz ariyor.
`aloo, kizim yetisin, ben takildim dustum, bi yuvarlandim, 7-8 takla attim,camurlara battim cikdim,yerlerde suruklendim,ezildim,yerlere yapistim,ordan oraya carptim.saolsun iki tane amele tuttu kaldirdi, kendime zor geldim,yetisin.`
arkadas hemen gidiyo 1 saat sona telefon, teyzemizin durumu asiri abarttigi, yerlerde kapaklandim yuvarlandim dedigi sadece yururken tokezlemis o kadar, kendisinin yerle temasi bile yok