BURSA BURADA YAşIYOR...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Evet yurttayım abi...

Bir haftasonu buluşulabilir şehirde tabiiki. Haftaiçi Görükle'den ayrılmam zor gibi gözüküyor çünkü...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

Hafta içi bende çalısıyorum, hafta sonları uygun. Bi organizasyon yapalım gercekten yokmu baska frp sever bursada?
<div>Cya 6 month later...</div><br>
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

eldarin bende geliorm yurda öğrencilerin arasında bi frp kulübü falan yok mu çünkü yoksa kurulması için hemen çalışmalara başlayalım:D
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hmm ben 2004 te Uludağ Ã?niversitesine girdim. O zamanlar "Strateji Kulübü" altında FRP ci arkadaşlar biraraya geliyorlarmış. Ama aynı dönem o kulüp kapandı. Uludağ Ã?niversitesi Forumlarında yırtındı frpciler bir kulüp kurulsun diye ama o tarihten beri de benim gördüğüm herhangi bir gelişme olmadı.

Kulüp kurma çalışması varmı bilmiyorum. Ama Uludağ Ã?niversitesinde FRP Kulübü kolay kolay kimseye kurdurmazlar. İşin içinde bu forumda yazılamayacak pek çok sebep var çünkü.

Buluşma mevzuuna gelecek olursak, ben Eylül sonunda Bursa'ya geleceğim, ondan sonra bir buluşma ayarlanabilir.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

Hala uludagdaysan su burda yazilmayacak nedenleri bilmek isterim ve elimden geldiğince onlarla savaşmak ayrıca gizli bi kulüpte kurabiliriz yani başka bir isim ve amaç altında frpcileri toplayabiliriz
Zaten türkiye de frp oynayanlara satanist gözüyle bakiolar oynayabileceğim arkadaş bulmak da çok zorlanıorum oynadıgım arkadaşlarımın çoğunu kendim yetiştirdim ki daha önce de söylediğim gibi o kadar da tecrübeli değilim
Bu yüzden artık adam gibi frp dünyasına adım atmak istiyorum hatta mümkün olduğunca dier frp oyuuncularının da rahatça oynayabilecekleri ortamlar bulabilmesini istiorum bunun içinde bir topluluk şart
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Seninle görüşelim biz bi üniversite açıldığında Audale :) ...
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

Hadi bakalım hele bi gelelim de:D
Uludağ üniversitesinin yolladığı belgeler geldi oy oy eskrim ve okçulukda varmış kaçırır mıyım:D
Butun hafta içi işim yok zati ikinci öğretim :angel:
Anca kütüphanede vakit geçiririm diodum ama seninle birlikte frp için savaşmak daha cazip gibi geldi 8)
Hadi bakalım ekimde görüşürüz eldarin :evil:
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

:D hade hayırlı olsun.Eylul sonuna kadar burda organize olalım toplanalım iyi bi oyun yapalım hatta... dm lik yapabilicek warmı aranızda?
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Eğer bir haftasonu buluşacak okursanız (okul döneminde) ben de İstanbul'dan İzmir'e geçerken -ya da tam tersinde- bir uğrayıp "Cee!.." diyebilirim. 3 sene Bursa'da kalmama rağmen siteden kimseyi göremedim, ilginçtir. Belki Bursa benim gitmemi bekliyordu..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

siteden kimseyi göremediniz mi lord Frontside? Ben neyim, komşu çocuğu mu?

Ben nasıl görmedim bu başlığı...
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Kusuruma bakmayın Leydi Elamshin. Ama siz de kabul edersiniz ki ona bir buluşma demek buluşma kavramına haksızlık olur. :P

şaka bir yana derslerinizin kara kanatlı yarasalar gibi başınıza üşüşmediği bir zamanda şunu tekrarlamayı öneriyorum.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

eveettt okula kaydimi yaptirdm bugn artik cirak olarak beni yanina alicak bi buyucu bulmak lasim:D
Uludag yurdundayim iktisadi ve idari bilimler fakültesi kamu yönetimi iö
:D Geliormm sonunda
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

:D Hadi hayırlı olsun...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ulenn :D

durun noluyo...

bende bende :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

Bursada daha once bulustugunuz veya rahat rahat tanısıp muhabbet edebilicegimiz bi mekan warmı? tecrubeli olanlar... :)
Post Reply