Gözünü bir açtiniz ki firavun olmuşsunuz

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

kesinlikle büyüyle muattap olurdum başka o gücü nerde bulcam :D
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

hakkaten yaw bulmusum işte kral gbi fırsatı bilgisayarmı arıyıcam orlarda... :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

sadece ordumu değil..büyücülerimi rahiplerimi herkesimi toplardım..

ama yeni bi firavun oluyosak bi yere kapanır "sanat"ta ilerler ondan sonra büyücüler yetiştirip ordu kurardım.. her halükarda bi ordum olur çıkıyo yani :D
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

oooooo 2 olayı iyi birleştirdin bea :D ne ordu olurdu ama o!!!!
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

"Düştük bir belaya" der usulüne uygun davranır suikastte kurban gitmemek için gereğini yapardım ...
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

abi firavun olsaydım herhalde ilk yapacağım piramitimi yaptırmak olurdu. hem nasıl yapıldıklareını da öğrenirdim.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Kesinlikle büyü ilmiyle uğraşır yapamıyacağım şeyleri yapar bir ordu oluşturur aynı zamanda fetih politikasınıda benimserdim.Ayrıca bol bol da kelle uçururdum.Zaten bu kadar başarılı olursamda heralde anıma bi kaç tane de piramit yaparlardı.Böylece nasıl yapmış olduklarını da öğrenirdim.:D
Son olarakda öldüğümde mumyalanmamak için bi çare arardım huzurlu bi ölüm isterdim:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben Yugi yi arardım.Ee bir çizgi film karakterine daha nerde rastlayacağım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

walla simdi madem firavun olmusum, once bi hayatimi yasardim, zenginlik falan filan, ben halkima zulum etmem ya, milleti doyururum, bu arada tabii suikaste kurban gitmiim die ozel bi muhafiz birligi yetistirtirim, herseyden anlayan,buyuse buyu, neyse ney, hatta beni onlardanda korucak dahada yetenekli yedek bi muhafiz birligi daha, ne olur ne olmas, firavunum babama bile guvenmem.neyse sonacima, dubleks piramit yaptirmayi denerim, e tek kati yapanlar iki katlisinida yapar heralde, deneyelim demi? birde, savasaydi bilmemneyeydi hazirlikli olmak icin orduyu gelistirirdim,tabii bu arada buyuylede kendim bizzat ilgilenirdim. bide kendime harem kurardim. :ayyyy!:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?ncelikle büyü gibi bir şeyin olmadığını sandığımdan firavun döneminde de büyünün var olmadığı var sayardım. Kendine büyücü diyenlerin foyalarını ortaya çıkarır. Rahiplerin gücünü yok edip yeni bir din kurar. Ya da amaaan böle gelmiş böle gider diye boş verip sıcağın da mayıştırması ile yatarak Mısırın keyfini çıkarırdım. Bu arada tabii ilgilenilmeyen Mısır ekonomisi kötüye gidebilir ve ben de Mısırın çöküş dönemini başlatan Firavun olarak tarihe geçebilirdim. Olsun yahu.... Sonuçta tarihe geçerdim. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Post Reply