Msn'de Frp Oynamak/Öğrenmek/İzlemek İstiyorum

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sanırım bir başlıkta daha yazmıştım ama burayada yazayım, her hafta sonu Bakırköy'de oyunlarımız oluyor (çoğunlukla dnd oyunuyoruz fakat wod oynadığımızda oluyor) gurubumuz 5 kişi. İzleyip FRP nedir nasıl oynanır öğrenmek isteyenler oyunlarımıza katılıp izleyebilir. Bana ulaşmak isteyen olursa ---> carnage_11@hotmail.com
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

mesaj geride kaldı diye tekrarlıyorum msn den itinayla frp oynatılır :-P

msn e eklemden önce bana mail atın haberim olsun eklememezlik etmiyim.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
silvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by silvius »

ben d&d dışında bir oyun istiyorum. örnek olarak cp, starcraft, fallout olabilir ama starwars'a girmeyelim
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DefenderOfCorpsE »

Msnden,sanal ortamdan frp öğrenilmez heryerde söylüyorum siz de kulak verin masaüstü oynayın :evil:
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Dostum masaüstü oynama imkanımız yoksa nabıcas.BEn bandırmada oturuyorum.En yakın büyükşehir bursa veya istanbul bana 2 saat ve baya pahalıya patlıyo ulaşım:(Nasıl katılcam ben bu şekilde oyunlara?? Anca öyle msn flm yani..
<div>Tári Nénharma....</div><br>
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Bu tür durumlarda biz ne yaparız biliyor musun ??:kendi frp grubumuzu kendimiz oluştururuz,senin de yapman gereken kendi arkadaş çevren dahilinde frp'yi yaymak insanlara bunu aşıla birkaç tane de kitap alırsın sana bi dost tavsiyesi :wink:
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

TEşekkürler deniyeceğimden emin olabilirsin ama ne kadar işe yarıyacağını bilmioyurm.Ama inşallah yarar:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

nden yaramasın ki benim de ilk adımım bu şekilde oldu eğer ki gerçekten inanıyorsan başarırsın :) :wink:
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

east of smyrna

Post by tomb »

bayadır fantastik dünyadayım.edebiyatında ejderhamızrağınamı başlamadım(kısa sürdü kaçtım),drizzt serisinimi geçmedim,dikenhisar,unutulmuş diyarların serileri,shannara'nın kılıcı efsanesi,çocukları.warcraft serisi ve daha aklıma gelmeyenler.ayrıca genç bir fantastik yazarın çıkacak fantastik kitabının logo ve resimlemeleriyle ilgilendim.velhasıl edebiyatı ufkumu açtı.masa üstüde baya bi zamandır oynuyorum.ha dehşet tecrübeli değilim.ileri derecede araştırma ve deneyim sahibi değilim.içinde rp geçen herşeyi sevdim.barda bile anında yapmışlığımız var.dm'likte yaptım ama rullaz olan playerlık anladım.lakin nicedir uzağım masaüstünden aylar oldu.yükseklisanslı,tezli arkadaşlar elikolu bağlı oturuyor.çok boş vaktim olmuyor hafta içi.ama bu msnden oynama mevzusunu çok çok merak ettim.aklımda kurdum ettim baya bi garip.bizde davranış mimik hatta üslup çok onemlidir kimse nasıl kılıç salladığınıza bakmaz.msn dedim...hayırdır işaallah!!görmek katılmak hatta abi bi köşeye kıvrışıp izlemekte olsa toplaşmış olanlardan bir onay bekliyorum...
TOMB
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

isterseniz msn de kısa oyunlar oynata bilir veya bilgilendire bilirim
ahmetburakkeles@yahoo.com
kender
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kender »

msn de FRP çok ii olur..oyuncuya ihtiyaç varsa seve seve katılırım...
kender0606@hotmail
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

bu iş olmuyo sizi temin ederim.inanmayanlar zaten deneyecektir... 8)
TOMB
Post Reply