Bilgisayar başindasiniz bir an gelicek ki oyundan korkup.
Bilgisayar başindasiniz bir an gelicek ki oyundan korkup.
İnternet cafedeyim Doom takiliyom Ã?yle bir harita var ki elinde hem silah hemde feneri tutamayacagin bir bölüm... Karanlikta ilerlerken fenerle silahi degiştirerek ilerliyorsun. Ama acayip bir korkutucu ses geldi... Kafami kaldirdim internet cafede kimse yok SESden korkup kulakligi biraktim Fişin parasini ödeyip kalktim.... 
vay be doom baya etkiliymiş demek ki. Ben çabuk orkmasamda etkilenen bi insaım aslında. o yüzden korku oyunu falan pek oynamam ama doom oynamıştım sesleri fazla açmamıştım bi süre sonra aniden önüme çıkan yaratıklardan irkmiyodum bile. Yalama yapıyo
ama gerçekten çok sağlam yapmuşlar bazı yerleri
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Yalnız ve sessiz bir gecede evde otururken Nosferatu oynamanızı tavsiye ederim. Fazla değil, en fazla yarım saat. Sonra bana istediğinizi söyleyebilirsiniz özelden. 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Arkadaşlar konu ile ilgili bir site bakarsanız sevinirim hem de çok
http://cavell.sitemynet.com/yanilma/yanilma35.htm
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Konuda biraz sapma olabilir...
Silkroad oynuyordum ve 4 yıldızlık bir kervan yapıyordum.Oyun birden LAG'a girdi ve 1.5 saat böle devam etti.Bilgisayardan kalktıktan sonra sanki bendede LAG varmış gibi hareket etmeye başlamıştım(istemdışı) ve yemeğimi yarım saat 45 dk bitirmiştim...
Silkroad oynuyordum ve 4 yıldızlık bir kervan yapıyordum.Oyun birden LAG'a girdi ve 1.5 saat böle devam etti.Bilgisayardan kalktıktan sonra sanki bendede LAG varmış gibi hareket etmeye başlamıştım(istemdışı) ve yemeğimi yarım saat 45 dk bitirmiştim...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
ombuspider
- Kullanıcı

İnsan Doom III oynarken anlık korku yaşıyo sürekll, fakat Sanitarium gibi bi oyunda psikolojik olarak gerildiğiniz için gerçek anlamda korkuyosunuz ..
Evet Doom III oynarken "Eah ne gerek var kasılmaya" deyip de kapattığım olmuştur..
Ki genelde geceden sabaha kadar oynadığım için Doom III ü .. Uyku da bi yandan ..
Evet Doom III oynarken "Eah ne gerek var kasılmaya" deyip de kapattığım olmuştur..
Ki genelde geceden sabaha kadar oynadığım için Doom III ü .. Uyku da bi yandan ..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

walla bizim dönemde Resident Evil 2 nin bazı anları beni epey tırstırmıştı onda şöyle bi scene vardı:abi elemanla duvar dibinden yürürken bi kaç tane el yumağı tahtaların
arasından fırlıyordu bizim elemanı yakalamak için o an yüreğim ağzımdan fırlayarak yere düştü ve toparlaması da çok güç olmuştu
ve diğer oyun da 2005 çıkışlı bi oyun Call oF Cthulhuydu ...
arasından fırlıyordu bizim elemanı yakalamak için o an yüreğim ağzımdan fırlayarak yere düştü ve toparlaması da çok güç olmuştu
-
ombuspider
- Kullanıcı