Hayatınızın en iyi pogo deneyimi ??!!
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

Hayatınızın en iyi pogo deneyimi ??!!
walla pogo denince akla gelen genelde metal akımıyla başlayıp günümüzde hardcore -grindcore grupları konserlerinde ön plana çıkan zaman zaman eğlenceli zaman zamansa yara verici bi eylem
şimdi size bi anımı aktarayım ahhh ahhhh
abi soulfly konserindeyiz millet kopuyor sahneyle aramda ya 2 ya 3 metre var tam primitive başladı eğlence dorukta kendimi pogonun içinde buldum etrafımda boyları 3 metreyi bulan elemanlar
(yawaşşşşşşşş) yükseldi sanki hepsi birer orc misali
o anın verdiği gazla hurraaa ben de girdim istemeden beni kendine doğru çekti tamm kopuk uçurtma :Dilk başlarda herşey güzeldi ama 5.dk dan sonra kaşıma gelen bi darbeyle feleğimi şaşırdım ve elimi kaşıma götüdüğümde piercing elimdeydi walla epey tırsmıştım ama herşeye rağmen güzeldi daha sonra pogodan çıkıp emrah modunda dinlemeye başladım:D .eğer ki sizin de böyle anılarınız varsa paylaşalım 
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Artex_Croma
- Kullanıcı

"Haggard" gibi sakin denilebilecek müzik yapılan bir konserde bile pogo yapan ateşli genç insanların olması bir takım insanları düşündürüp bu tür müziklerden soğumasını sağlıyor. Bazıları alınmasın ama sırf bu tür insanlar yüzünden konserlerin +18 olmasını istiyorum.
"Pogo" nun çıkışıyla metal müziğin alakası yoktur. Metalcı adam durur edebiyle kafa sallar. En büyük hayalim bir gün pogo yapanların ortalarına geçip "force push" yapmak.
"Aredheliquas" gibi bizde cevremiz de "pogo" yapan arkadaslarla dalga geçiyoruz.
"Pogo" nun çıkışıyla metal müziğin alakası yoktur. Metalcı adam durur edebiyle kafa sallar. En büyük hayalim bir gün pogo yapanların ortalarına geçip "force push" yapmak.
"Aredheliquas" gibi bizde cevremiz de "pogo" yapan arkadaslarla dalga geçiyoruz.
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell
Hakkaten, çok dandik bir şey bu pogo bende sinir oluyorum bu olaya. En son Epica konserine gitmiştim orda bile yaptılar, Epica ya Epica çıldırtılar beni, hemde konserin en ön sırasında başladı, gurup üyeleri bile ne yapıyor bu gerzekler der gibi tip tip baktılar. Bide bu armutlar yüzünden en ön sıradaki yerimi kaybettim 4 m falan sağ tarafa doğru kaydım, neyseki sonra milleti ite kaka eski yerime yerleştim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
POGO SUCKS!!!
iğrenç bişidir... saçma bişidir..anlamsız bişidir.. kafa sallarsın işin hallolur.. dikkatinizi çekerim doğu dinlerinde ya da islam dergahlarında dervişler kendilerinden geçmek için ya da geçtikten sonra kafalarını sallarlar.. o zaman kendini deli dana gibi ordan oraya fırlatmaya ne gerek var.. en kötüsü de milleti bu saçma olaya alet etmeye çalışanlar.. örneğin ;
yıllar yıllar evvel..ben pogo nedir bilmezken ve henüz lisedeyken bi duman konserine gitmiştik. kapalı alan sigara içtirmiyolar ses sistemi kaliteli ama kapalı alan olması nedeniyle bas boğuluyo tiz yankılanıyodu.. kaç saat sigara içmemişim.. kafa sallamışım kendimden geçiyorum.. arkamdan bi tane dangalak sertçene çarptı bana.. "heralde millet uçuyo artık sağını solunu takmıyo" dedim.. bi iki saniye sonra bu sefer hasbi bi dangalak tuttu kolumdan beni bu illete alet etmeye çalıştı.. nihehe ben de tabi bilmiyom bu illetin pogo olduğunu adamlar bana saldırıyolar sandım zaten beynim başım garip bi hadise olmuş.. gençten çocuklardı benim gibi.. üstüme gelenden kurtulup kolumu tutanla şiddetli bi münasebete giriştim.. yermisin yemez misin kisvesinde.."ulan burda da mı beee burda da mı beee" die..
sonra dışarı atıldık gerçi ama en azından dışarı sıkınca keyifli bi sigara içtim
I CURSE POGO! kısacası
iğrenç bişidir... saçma bişidir..anlamsız bişidir.. kafa sallarsın işin hallolur.. dikkatinizi çekerim doğu dinlerinde ya da islam dergahlarında dervişler kendilerinden geçmek için ya da geçtikten sonra kafalarını sallarlar.. o zaman kendini deli dana gibi ordan oraya fırlatmaya ne gerek var.. en kötüsü de milleti bu saçma olaya alet etmeye çalışanlar.. örneğin ;
yıllar yıllar evvel..ben pogo nedir bilmezken ve henüz lisedeyken bi duman konserine gitmiştik. kapalı alan sigara içtirmiyolar ses sistemi kaliteli ama kapalı alan olması nedeniyle bas boğuluyo tiz yankılanıyodu.. kaç saat sigara içmemişim.. kafa sallamışım kendimden geçiyorum.. arkamdan bi tane dangalak sertçene çarptı bana.. "heralde millet uçuyo artık sağını solunu takmıyo" dedim.. bi iki saniye sonra bu sefer hasbi bi dangalak tuttu kolumdan beni bu illete alet etmeye çalıştı.. nihehe ben de tabi bilmiyom bu illetin pogo olduğunu adamlar bana saldırıyolar sandım zaten beynim başım garip bi hadise olmuş.. gençten çocuklardı benim gibi.. üstüme gelenden kurtulup kolumu tutanla şiddetli bi münasebete giriştim.. yermisin yemez misin kisvesinde.."ulan burda da mı beee burda da mı beee" die..
sonra dışarı atıldık gerçi ama en azından dışarı sıkınca keyifli bi sigara içtim
I CURSE POGO! kısacası
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

bir anda patlak veren bi facia güzel bi ifade biçimi olur sanırım birden salağın biri birine çarpıyor ve ahırdaki mandalar gibi insanlar birbirlerine çarpmaya başlıyor yani anlayacağın itiş kakış.C_Deschain wrote:YA hocam ben bu postları okudumda hala pogo nedir çözemedim.Heralde gereksiz bişe ve insanların kendini salak gibi yerden yere atması olarak özetleyebilir miyiz pogo denen olayı??
ben de pogoya karşıyım sadece başıma gelen talihsiz bi olayı anlatma gereği duydum ben de sempatizanı falan değilim
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

onlar seni araya alırsa feleğini şaşırırsın alimallahC_Deschain wrote:Tamam anlamış bulunmaktayın ve gereksiz bir şey olduğunu düşünüerekten beynimden atmayı düşünüyorum pogo kelimesini.Heralde konser alanında da böyle tipler görürsek dövülmeyi hakediyolar bence:D Hep beraber bi icabına bakarız bi daha yapmazlar:D
-
ombuspider
- Kullanıcı