Ohoo sen baya iddalısın Shevarash ozmn P.j ye söyliyelim birdaha çekilsin bide senin olduğun versiyonunu izleriz filmin hem yeniden lotr anılarımız canlanır :p bende Xmen filmindeki jean grey olmak isterdim acaip sempati duyuyorum bu karaktere evet bende bu konuda iddalıyım
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Benim aklıma pek bi film gelmiyo ama, üç küçük ninja'daki colt'u oynamaya gaza gelmiştim küçükken... Kameram olsaydı sarınır sarmalanır ninja kıyafetiyle ufak bişler çekerdim kesin...
yüzüklerin efendisinde kral theodeni..ya da
ölü o zanalr derneğinde bay keating'i ben oynamalıydım...
hmmm..ya da..ya da..
kurtlar vadisinde deve tuncay'ı ben oynamalıydım
Leon'da Jean Reno'nun rolünü oynayabilirdim... yada Good Will Hunting'de Matt Demon'un rolünü... yada Kaptan Jack Sparrow olabilirdim Pirates of Carabien'da
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
alien vs.predator de oynamak isterdim, ordaki lex abla olarak, alienin kafadan kalkan kuyrukdan yay oh mis valla, predatorude kanka yapio abla sonunda hem aksiyon olur, yok alienden kac predatorden kolla kendini..daha ne
Gilmore girls de ki LUKE Cunku lorelai gibi bir kızla hayatı paylasmak kadar zevkli ne olabilr ki. Umarım turkiyede de vardır oyle bir kız ve bana denk gelir...