Wheel Of Time

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Wheel Of Time

Post by DeS »

Arkadaşlar Wheel Of Time serisinin 7. kitabının İngilizcesini nereden bulabileceğime dair fikri olan var mı?Ã?evirisi bitmedi daha diye biliyorum da.......

We come brother we hunt.....
Offfff of Perrin Aybara.......
Gott weiss ich will kein Engel sein
Rammstein
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Hmmm bir hata yazmışım "bitmedi" demişim ama "başlamadı daha" olcaktı kusura bakmayın.......
Gott weiss ich will kein Engel sein
Rammstein
nightshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nightshadow »

istiklal caddesi üzerindeki bi kitapçıda görmüştüm.beşinci kitap hariç hepsi vardı. kitapçının adını hatırlamıyorum ama.
nightshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nightshadow »

Bittiğinde toplam 12 kitap olması planlanıyor.şu anda 10 kitap basılmıs.11. iyide amazon.com da gördüm daha basılmamıs ama.
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

İstiklal'de; Galatasaray'ı geçtikten sonra yürümeye devam ediyorsun. Sol tarafta bir kitap evi var. İsmi Robinson Cruse'du sanırım. Orada var diye hatırlıyorum.
Gwindor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwindor »

Bu topice biraz geç yazı yazdığımın farkındayım ama bu serinin bitebileceği fikri bana inanılmaz geliyor. Adam benim okuyuşumdan hızlı yazıyo sanki seriyi (bende pek yavaş okuyan biri sayılmam). :P
juliaht
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by juliaht »

slm arkadaşlar bişi soracam 6. kitapta karanlık varlık tarafından tekrar beden verilen terkedilmişler var ya dişi olan sizce önceden hangi terkedilmişti yani arangar yada halima ismiyle geçiyo erkek olan kesinlikle aginor bundan eminim de bu ara ortalarda tüm seri bilgisayara yazılmış (ingilizce tabii) şekilde dolanıyodu bulursam yollarım siz bi yerlere kaydettim die hatırlıyorum ama cdyi bulamadım neyse arkadaşlar kitap bildiğiniz üzere fazla renkli ver detaylı bi ara keşfettiğiniz şeyleri ortaya dökerseniz sevinirim mesela halima delena semirhage ve shadar haran karıştığı garip planla ilgili bi fikri olan varmı halima yada arangar hararetle logainin ölmesini yada koparılmasını isterken neden onu moghedşenle beraber serbest bıraktı??? neyse arkadaşlar demem o ki kitap entrika dolu orda burda tonla planlar uçuşuyor artık yetişemiyorum yardım edinnnnnnnnnn
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

juliaht wrote:slm arkadaşlar bişi soracam 6. kitapta karanlık varlık tarafından tekrar beden verilen terkedilmişler var ya dişi olan sizce önceden hangi terkedilmişti yani arangar yada halima ismiyle geçiyo erkek olan kesinlikle aginor bundan eminim de bu ara ortalarda tüm seri bilgisayara yazılmış (ingilizce tabii) şekilde dolanıyodu bulursam yollarım siz bi yerlere kaydettim die hatırlıyorum ama cdyi bulamadım neyse arkadaşlar kitap bildiğiniz üzere fazla renkli ver detaylı bi ara keşfettiğiniz şeyleri ortaya dökerseniz sevinirim mesela halima delena semirhage ve shadar haran karıştığı garip planla ilgili bi fikri olan varmı halima yada arangar hararetle logainin ölmesini yada koparılmasını isterken neden onu moghedşenle beraber serbest bıraktı??? neyse arkadaşlar demem o ki kitap entrika dolu orda burda tonla planlar uçuşuyor artık yetişemiyorum yardım edinnnnnnnnnn

Code: Select all

Osangar Aginor Arangar da Belthamel Shaidar Haran da bence Karanlık Varlığın bir parçası
Ashaman tötet!!!
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

juliaht wrote:slm arkadaşlar bişi soracam 6. kitapta karanlık varlık tarafından tekrar beden verilen terkedilmişler var ya dişi olan sizce önceden hangi terkedilmişti yani arangar yada halima ismiyle geçiyo erkek olan kesinlikle aginor bundan eminim de bu ara ortalarda tüm seri bilgisayara yazılmış (ingilizce tabii) şekilde dolanıyodu bulursam yollarım siz bi yerlere kaydettim die hatırlıyorum ama cdyi bulamadım neyse arkadaşlar kitap bildiğiniz üzere fazla renkli ver detaylı bi ara keşfettiğiniz şeyleri ortaya dökerseniz sevinirim mesela halima delena semirhage ve shadar haran karıştığı garip planla ilgili bi fikri olan varmı halima yada arangar hararetle logainin ölmesini yada koparılmasını isterken neden onu moghedşenle beraber serbest bıraktı??? neyse arkadaşlar demem o ki kitap entrika dolu orda burda tonla planlar uçuşuyor artık yetişemiyorum yardım edinnnnnnnnnn

Code: Select all

Osangar Aginor Arangar da Belthamel Shaidar Haran da bence Karanlık Varlığın bir parçası
Ashaman tötet!!!
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Arkadaşlar zaman çarkı fanları için yeni bir forum açıldı www.wottr.com.tr herkesi bekleriz
Ashaman tötet!!!
Post Reply