Artex_Croma wrote:bir de yeni başlık açılsa buluşmayla ilgili . sonra " AAAAaa vallahi görmedim..." pozları ortadan kalksın
Çok doğru bir tespit. Bu buluşma nasıl olsa bitti diye bu başlığa bakmayanlar da görebilsin.
Buluşma yeri bence de Taksim olsun ama oradan gidip tek bir yerde oturmayalım, gezelim biraz. Geçen buluşmada herkes sabit oturdu, bazılarıyla konuşamadık bile.
Artex_Croma wrote:bir de yeni başlık açılsa buluşmayla ilgili . sonra " AAAAaa vallahi görmedim..." pozları ortadan kalksın
Çok doğru bir tespit. Bu buluşma nasıl olsa bitti diye bu başlığa bakmayanlar da görebilsin.
Buluşma yeri bence de Taksim olsun ama oradan gidip tek bir yerde oturmayalım, gezelim biraz. Geçen buluşmada herkes sabit oturdu, bazılarıyla konuşamadık bile.
Kimmiş o konuşmayan densüzler tez vurula boyunları
Valla bilindik hareket planımız genelde... Taksim meydan simitcisini takiben Tophanede Nargile keyfi oluyor ki (bu sefer az değişiklik fena olmaz... Valla ben ki Nargile severgillerdenim artık bunu diyorsam bi düşünüverin )
Yener kardeş sende haklısın... en iyisi yine Avrupa yakasıdır efem
Nerede buluşalım peki nereyi öneriyorsun Nos. Altınşehir, şahintepe, Kurtköy, Güneşli, Maltepe ???? Yer belirt taksimden daha iyi bir orta nokta bulabilirsen tabi.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Taksim ulaşımı bakımından çok rahat bir yer olduğu için öncelikli olarak taksimde buluşmayı öneririm.Hiç olmadı taksim zaten her yere yakın ordan nereye gidiceksiniz artık gidersiniz..