Fantastik dünyadaki en hazin sonlar
feanin wrote:flint benide baya üzmüştü,raistlinin kendisini aşkı için cehenneme kapatmasıda çok duygulandırmıştı,bide iblis savaşları serisinde en sonda Elbryanın başına gelen (sölemiim kitabın sonunu) olayda kötüydü,salvatore iyimserliği ve şansı kitabın sonunda korucudan yana kullanmamış,ha bide aynı serinin 1. kitabında yelebekçinin ölümü
Demissin ama RAİSTLİN kendisini askı icin kapatmıyor ki abyss e . Onun nedeni baska.
beni en çok hüzünlendiren son lotr: kralın dönüşünde theoden in ölmesi olmuştu
frodo'nun ve diğerlerinin orta dünya'dan ayrılmasına bile o kadar üzülmemiştim çünkü theoden ikinci filmden beri en sevdiğim karakterler arasına girmeyi başarmıştı
Where is the horse and the rider ?
Where is the horn that was blowing ?
They have passed like rain on the mountains .
Like wind in the meadow .
The days have gone down in the west
Behind the hills into shadow .
How did it come to this ?
Where is the horn that was blowing ?
They have passed like rain on the mountains .
Like wind in the meadow .
The days have gone down in the west
Behind the hills into shadow .
How did it come to this ?
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Sturm'un ölümü kahramancaydı ve imrenilecek bir sondu. İsteyebileceği en iyi şeydi belki de.. Tanis'in ölümü tam bir faciaydı, hüzünlenmek bi yana sinirlenmiştim. Yine en hüzünlüsü Flint'in ölümüydü, ömrü vefa etmedi gitti.. Caramon'un ki de hüzünlüdür ama o yapacağı herşeyi yaptı mutlu gitti dostlarının yanına
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

Zaknafein çok dramatik ölmüştü. Ayrıca Kelemvor'da çok dramatik ölmüştü ayrıca Cyric'in kılıcının Midnight ve Adon'u neden öldüremediğini hala anlamadım. Zaten gıcık oldum Adon'a adam Cyric'ten her türlü oku kılıcı yiyiyor sonra yeniden ortaya çıkıyor eşşek herif ya. Bu arada Clacker'ında ölümü dramatikti. Yazık garibana ya, bak yine üzüldüm. Keldorn kahramanca öldü, devlerle savaşırken. Wulfgar'ın Yochlol tarafından öldürülmeside çok dramatikti. (cehennemden geri çıktı ayı oğlu ayı) Irenicus'un ölümüde dramatikti, adam o kadar kastı bg2 de beni öldürmek için sonra ben bi gazlandım gariban geberiverdi. Ama en dramatiği yinede Kelemvor'un ölümüydü. Cyric bi anda çıkıp üçünüde aldı sonra Kelemvor'un kanını kılıcına son damlasına kadar içirtti, çok fenaydı ya.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı