FABLE

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Divine punishment diyorum baskada irsey demiyorum hem minionları indiriyor hem jack e vuruyor hem de invulnerable oluyorsun...
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

çok tatlı ve sevimli bir oyun...
ama maalesef yeniden oynanabilirliği zayıf...

iyi olarak bitirdikten sonra kötü olarak oynayıp bitirmeyi istemior insan..
aynı şey kotor 2 de de başıma gelmişti..
ilk kotor u iki kere iyi ve kötü olarak bitirdim aynı zevki yaşadım ama 2.sinde nedense pek isteğim kalmamıştı..

aynı fable da olduğu gibi...2.kez oynanmıor :|
emerus "druid of elderlights"
was here...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

iyi olarak bitirdikten sonra kötü olarak oynayıp bitirmeyi istemior insan..
Aynen katılıyorum. Başta planım önce kötü, sonra iyi olarak oynamaktı ancak ikinci seferde biraz oynayıp bıraktım. Kötü ve iyi karakterler arasında daha büyük farklar olsaydı (en azından son seviye büyüleri daha farklı olsaydı) belki tekrar oynatabilirdi.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

Sylvius wrote:Divine punishment diyorum baskada irsey demiyorum hem minionları indiriyor hem jack e vuruyor hem de invulnerable oluyorsun...
katılıyorum
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Oyundan özellikle evil oynadıımda çok zevk aldım tavsiye ederim.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Özellikle pure evillığa ulaşınca miğferin ardından parlayan kırmızı gözler insanı çok güzel gaza getiriyor, misal kötüyüm diye bir şehirdeki canlı nüfusunu tamamen yoketmiştim :evil: . Ama şu tepede uçan sinekler çok saçma olmuş. Kötüyüz diye banyo da mı yapmayacağız yani :D
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ben iyi olarak bitircem böyle görmüş geçirmiş bi skalı flm cıkıo insanın zeusa benzio insan :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Abi sakal görmüş geçirmişlikten değil tıraş olmadığından çıkıyor ya. Bıyık ve sakalı değiştirtebiliyosun berberlerden :D
İyi olunca kafa üzerinde hare, tepeden inen bir ışık huzmesi oluşuyor. İnsanın başının etrafında ethereal kelebekçikler uçuşuyor. Çok hoş oluyür.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

occultsearcher wrote:Abi sakal görmüş geçirmişlikten değil tıraş olmadığından çıkıyor ya. Bıyık ve sakalı değiştirtebiliyosun berberlerden :D
İyi olunca kafa üzerinde hare, tepeden inen bir ışık huzmesi oluşuyor. İnsanın başının etrafında ethereal kelebekçikler uçuşuyor. Çok hoş oluyür.
yapma yaw!! :D :D
ei ozman hade bkalım..
da abi bi problem var ben bayaa attractiveness ı arttırdım kadınları kendime cekiim die, erkeklerdede kalpler cıkmaya basladı sokaklarda arkamı kollar oldum yaw :D :D
ara sokaklarda yürüemiorum :D :D asılan asılana.. :D
offf cok kötü :wink: ....
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

yapma yaw!!
ei ozman hade bkalım..
da abi bi problem var ben bayaa attractiveness ı arttırdım kadınları kendime cekiim die, erkeklerdede kalpler cıkmaya basladı sokaklarda arkamı kollar oldum yaw
ara sokaklarda yürüemiorum asılan asılana..
offf cok kötü ....
Hero Status kısmında cinsel tercihi gösteren bir yer vardı. Heromuzu boş bırakmamak, arada sırada bir anne edasıyla buraları kontrol etmek de lazım. Yoksa böyle nahoş sürprizler olabiliyor :D
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Setsuna wrote: Hero Status kısmında cinsel tercihi gösteren bir yer vardı. Heromuzu boş bırakmamak, arada sırada bir anne edasıyla buraları kontrol etmek de lazım. Yoksa böyle nahoş sürprizler olabiliyor :D
Len olm, orda benim "heterosexual" yazıyodu ama erkekler de gayet asılıyodu bana len. O çok acayip bi hadiseydi lean. Hala gülüyorum ya :D
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aynen bendede heterosewuel yazıo ona trağmen asılıolar...
bende üzerinde kalp olan adamların yanında osuruom flm direk silinio kalpleri.. :D
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Demek sorun sizde değil onlarda :wink:
Post Reply