Laurana ve Arwen
Bu konu üstünde extra bi yorum edemeden duramadım. Hakikaten yapılan tasvirlere göre "anchorite" nin bahsettiği sey doğru yani Arwen dünya dışı biri olarak resmedilmiş kitaplarda... ama o bu kadar güzelse ben Luthien hakkındaki tasvirleri merak ediyorum.sonuçta Arwenin atalarından biri ve Melian ın kızı... Arwene yapılan bu tasvirlerin biraz abartı oldugu görüşündeyim.Arwen'den Tolkinen öyle bahsediyorki, görsek ölecekmişiz gibi..
Teşekkürler.....
To Live is To Die!
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

Nedense ben Arwen e bir türlü ısınamadım ya, kitapta sadece son anda gelip Aragorn'u götürdüğü için midir nedir bilmiyorum ama bi türlü kanım ısınamadı. Filminde biraz değiştirip daha ilginç bir hale getirmiş Peter ama yine de ben bu ikili arasından Laurana'yı seçerim.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
bittersweet
- Kullanıcı

-
Xsorenz_Exralion
- Kullanıcı

Arwen'in güzelliğinin ilkdoğanlar için bile şaşırtıcı olduğu ve bu güzelliğinin elflerden sahip olduğu Maia kanını kendi atalarından hepsinden daha fazla taşıdığından kaynaklandığı yazıyor kitaplarda....
Laurana'yı anlatan ne böyle bir tasvir ne de güzllik açısından çekebileceği bir Yarı-tanrı akrabası var. Elimizde LAurana'nın DL deki elflerin standartlarının üstünde bi güzelliği olması haricinde bunu destekleyecek birşey yok.
Her ne kadar Arwen hakkında yapılan tasvirleri biraz abarı olarak bulsamda durum Arwen lehine gözüküyor.
Teşekkürler....
Laurana'yı anlatan ne böyle bir tasvir ne de güzllik açısından çekebileceği bir Yarı-tanrı akrabası var. Elimizde LAurana'nın DL deki elflerin standartlarının üstünde bi güzelliği olması haricinde bunu destekleyecek birşey yok.
Her ne kadar Arwen hakkında yapılan tasvirleri biraz abarı olarak bulsamda durum Arwen lehine gözüküyor.
Teşekkürler....
To Live is To Die!
http://www.beautyriot.com/stuff/images/ ... 02-400.jpg
bence Kate Bosworth oynayabilir......ne dersiniz?gerçi ben her şekilde laurana dan yanayım
bence Kate Bosworth oynayabilir......ne dersiniz?gerçi ben her şekilde laurana dan yanayım
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.