---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Ben de tahsil istiyorum.Benim de avatarımı tahlillemek istiyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası

Murdoc: Hoş bir iğneleme olmuş. Resmin kalitesi düşük de olsa tanrının 32879 kollu bir ucube olması ihtimalini güzel yansıtmış.

Efla: Yine ilginç büyücülerden biri. Jason Engle çizimlerine benziyor. (Olmayabilir de, şimdi bakmaya üşendim.) Yüzü gözü bir garip de olsa etrafını saran elektrikler karizma bir hava vermiş.

Setsuna: Son avatarını tahlil edeceğim. Genel olarak baktığımda bir çölde rakibiyle dövüşecek bir samuray gibi duruyor ama sanırım rakibinin önünü kapattığı için biz göremiyoruz ve kılıcı tutuşundan samuray olduğuyla ilgili şüphelerimiz de oluşuyor. Gökyüzünün neden mor olduğu da ayrı bir konu.

Galathiniol: Ã?nceki yanıltıcı avatarından sonra bu cinsiytetin hakkında daha doğru tahminlere yöneltiyor. LOTR'den bir illüstrasyon olabilir çünkü arkası dönük ufaklık fazlasıyla hobbite benziyor, karşısında çömelmiş oturan da elfe benziyor ama kıro çömelişi elf oluşundan fazla emin olamamama sebep oluyor. Ã?özünürlük daha iyi olsa belki daha iyi yorumlardım.
Celeraen: Aaa, bak bunu fark eden tek kişi benim sanırım. Avatarın sitenin avatar galerisindenmiş ve adı da Winged Beauty'ymiş. Gerçekten çok simgesel. Üzerinde durduğu kaideye bakarak bir zamanlar heykel olduğu söylenebilir. İyiliğin sembolü olarak durmuş kaidesinde, bulutların üstünde. Ama sonra bir gün gelmiş ve saflığını ve kanatlarını (sanırım elbiselerini de) bir kenara atarak kendisi olmaya karar vermiş.

Andy: Mangamsı bir hava var avatarında. Sürmeli gözler ve kafasındaki dekoratif (!) örümcek tokası da metroseksüelliğin izlerini taşıyor. Vücudunun siyahlığını amele yanığına bağlarsak metroseksiellikten pek de emin olamıyoruz ama. Bulanıklaşma efekti de iyiymiş, pokemon oyunundaki quick attack'ı hatırlattı bana.

Ulfgar: Kaosun alevleri ve patlamalarının düzene girip bir pentagram oluşturması gibi. Gerçekten beğendiğim ender avatarlardan. Ama arkaplanın siyah olması %50 şansla avatarn karesinin ortaya çıkıp ambiyansı bozmasına sebep olmuş. Bir fotoşoplayıp arkaplanı saydam yap derim.

Aredheliquas: Sanki biraz özensizce çizilmiş bir resim gibi. Tip olarak da hançer tutan anatomisi bozuk bir elf çocuğuna benziyor. Tek renk olması çeşitliliği azaltmış. (Bunu söyleyen benim yalnız.) Yine de vermek istediği anlamı veriyor.

Lemaris: Yine manga tarzı bir çizim gibi geldi bana. Boynuzlu, kuyruklu ve yarasa kanatlı yeşil yarı çıplak bir dişi yaratık. Ben canavarım imajı veriyor. Yandan vuran güneş ışığı da canavarım ama ışığa doğru gidiyorum demek istemiş.

C Deschain: Ev yapımı bir çizime benziyor. Pelerinli bir adam gözü gönmüş sapıtık bir attan düşmemek için kollarıyla ata sarılmış ama karizmayı da çizdirmemek için bir yandan poz vermeye çalışıyor.Atın gövdesi de biraz uzunmuş. Ya rüzgâr arkadan esiyor ya da at geri geri koşmaya çalışıyor iki ayak üstünde -ki ben böyle bir attan beklerim.

Phoenix: [yalaka]İşte avatar budur![/yalaka] Mavi gözlü bir yılana sarılmış bir anka kuşunun gümüş sembolü gibi. Yılanın gözü yerine de safir konmuş gibi. Anka kuşu duruşuyla savaş sembolü çağrışımı yapıyor. Arka plan saydam olsa daha iyi olurdu.

Yener: Druid olduğu söylenmiş ama ben neresinin neresi olduğunu seçemedim. Sadece kafaya en benzeyen yerinde Road Runner çizgi filmindeki çölde bulunan kurukafalara benzer bir şey olduğunu söyleyebilirim. Çok kara bir avatar. Kuzgun çağrışımı yapıyor bir de.
Edmond: İlk bakışta WoW karakterinin screenshot'ı gibi görünüyor ama dikkatli gözler senin avatarının da galeriden olduğunu görebilir. Üzerinde janjanlı kıyafetler olan ve bilmesem warrior olduğunu anlamayacağım vasıfsız bir adam gibi ama yakışıklı hani.

Defender of Corpse: Kırmızı gözlü, kara pelerinli ve yeraltının ölümcül topraklarında dolaşan azrail tipli oraklı bir adam. O elindekinin maske olduğunu anlamak için biraz incelemek gerekiyor. (En azından benim için gerekti.) Sanki bir cellat gibi görevini yaparken maskesini takmış da görevi bitince -görevinin bittiği oraktaki kanlardan amlaşılıyor- maskesini çıkarıp normal hayata dönmüş gibi. Hoş, sembolik bir avatar.
Önemli not: Normalde bu yazıda yüzlerce smiley olması gerekirdi ama uğraşamadım. Siz her cümle sonunda
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Resmi photoshopla küçültünce gözükmedi, bakınız rakibi kimlermiş
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 35&pos=111
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 35&pos=111
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Evet, karşısında birazcık ordu varmış.
Ama o kılıcı tutuşuna bakarak fazla dayanamayacağını düşündüm. 
Bu arada neymiş bu FrpWorld'deki Jason Engle avatarı yapma sevdası böyle?
Bu arada neymiş bu FrpWorld'deki Jason Engle avatarı yapma sevdası böyle?
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..ooo kutlarım seni FrontsideAir...tahlil içinse teşekkürler çok güzel yazmışsınAaa, bak bunu fark eden tek kişi benim sanırım. Avatarın sitenin avatar galerisindenmiş ve adı da Winged Beauty'ymiş
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
calida ben tahlil edeyim senin avatarı ben yokken görevimi devralmış Nos. saolsun
calida : Peçeli hoş bir hatun, fakat o peçeyi takmaktaki amacını anlamadım bu arkadaşın yani, zaten yüzü o incecik tül peçeden olduğu gibi gözüküyor sanırım amacı yüzünü gizlemek değil peki ne ???
amaç şekil yapmaktı sanırım başarılıda olmuş yani yanlız o önünde duran mavi şeyin ne onu anlamadım.
madwolf131 : Evet karanlıkların içinden anlaşılması nerdeyse imkansız bir avatar daha
, sanırım o arkadaki karanlı sluet sigara tütürüyor, o karanlığın içerisinde o tip starcraft taki protosları andırıyor, fakat olnların ağzı yoktu
.
Edmond: Moğul imparatoru Cengiz Han' ın gençlik yıllarının bilgisayar versiyonu gibi, karanlıklar içerisinde yine birilerine tepeden "başka bir gün öl"
der gibi tepeden bakıyor. Yanlız o üzerindeki kıyafetteki fazla renklilik hoş durmamış sanki.
Defender of Corpse: Gerçekten hoş bir avatar. Yanlız şahsiyetin cinsiyetini tam olarak anlayamadım. Birde o elindeki maskeyi takacak gibi bir görüntüsü var ve taktıktan sonrada şunları söyleyecek gibi "Hepinizin celladı olacam ulan !!!"
Setsuna : Bir önceki avatarından daha güzel bu avatar, başarılı bir seçim olmuş bu yanlız samurai avatarı. Güneşim batışında kılıcını çekmiş ve uçsuz bucaksız arazilere doğru yaya olarak ilerliyor. (Fazla yaşamaz bu arkadaş ben söyliyim onu
).
calida : Peçeli hoş bir hatun, fakat o peçeyi takmaktaki amacını anlamadım bu arkadaşın yani, zaten yüzü o incecik tül peçeden olduğu gibi gözüküyor sanırım amacı yüzünü gizlemek değil peki ne ???
madwolf131 : Evet karanlıkların içinden anlaşılması nerdeyse imkansız bir avatar daha
Edmond: Moğul imparatoru Cengiz Han' ın gençlik yıllarının bilgisayar versiyonu gibi, karanlıklar içerisinde yine birilerine tepeden "başka bir gün öl"
Defender of Corpse: Gerçekten hoş bir avatar. Yanlız şahsiyetin cinsiyetini tam olarak anlayamadım. Birde o elindeki maskeyi takacak gibi bir görüntüsü var ve taktıktan sonrada şunları söyleyecek gibi "Hepinizin celladı olacam ulan !!!"
Setsuna : Bir önceki avatarından daha güzel bu avatar, başarılı bir seçim olmuş bu yanlız samurai avatarı. Güneşim batışında kılıcını çekmiş ve uçsuz bucaksız arazilere doğru yaya olarak ilerliyor. (Fazla yaşamaz bu arkadaş ben söyliyim onu
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Arkadaşlar açıklama vakti geldi.
O püsküllü saçaklı yaratık Uçan Spagetti Canavarı.Hikayesi de şudur,
şimdi Amerika daki eğitim büyükleri evrim teorisinin açıklarının fazlasıyla öne çıkmasından sonra demişler ki "biz de bu açıkları farketmeye başladık en iyisi yenisini bulalım" deyip "akıllı yaratıcı" teorisini ortaya atmışlar.Daha sonra da genç bir eğitim görevlisi mi öğrenci mi öyle birşeyler "tamam" diyor alın size "akıllı yaratıcı" teorisi deyip bir kağıda arapsaçına benzer bir şekilde bu Uçan Spagetti Canavarı nı çiziyor
daha sonra benim yaratıcım da budur değilse de ispatlayın diyor ve şimdi bir tarikat kıvamında geyik bir şey oluyor.
Nasıl?
Eğitim de "evrim teorisi"nin önemini vurgulamaya çalışmış ama sonradan sapıtmış bir karakter.Bir de korsanlar ve küresel ısınmayla ilgili bir grafikleri,o da şöyle korsanlar azalınca küresel ısınma artıyor o zaman yaşasın korsanlar diyen garip insanlar.
Ayrıntılı bilgi için www.venganza.org adresine bakabilirsiniz.
Dip Not:Bu tarikatın müritlerine "Pastafaryanlar" deniyor.
Bilgilerinize...
O püsküllü saçaklı yaratık Uçan Spagetti Canavarı.Hikayesi de şudur,
şimdi Amerika daki eğitim büyükleri evrim teorisinin açıklarının fazlasıyla öne çıkmasından sonra demişler ki "biz de bu açıkları farketmeye başladık en iyisi yenisini bulalım" deyip "akıllı yaratıcı" teorisini ortaya atmışlar.Daha sonra da genç bir eğitim görevlisi mi öğrenci mi öyle birşeyler "tamam" diyor alın size "akıllı yaratıcı" teorisi deyip bir kağıda arapsaçına benzer bir şekilde bu Uçan Spagetti Canavarı nı çiziyor
daha sonra benim yaratıcım da budur değilse de ispatlayın diyor ve şimdi bir tarikat kıvamında geyik bir şey oluyor.
Nasıl?
Eğitim de "evrim teorisi"nin önemini vurgulamaya çalışmış ama sonradan sapıtmış bir karakter.Bir de korsanlar ve küresel ısınmayla ilgili bir grafikleri,o da şöyle korsanlar azalınca küresel ısınma artıyor o zaman yaşasın korsanlar diyen garip insanlar.
Ayrıntılı bilgi için www.venganza.org adresine bakabilirsiniz.
Dip Not:Bu tarikatın müritlerine "Pastafaryanlar" deniyor.
Bilgilerinize...
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Calida: Galeriden bir avatar daha. İsmi de Priestess. Ama giysilerindeki motiflere bakarsak bu ancak Prince of Persia'dan (DOS oyunundan) fırlamış bir rahibe olabilir. Kukuleta, peçe, alnındaki taş ve gözünün altındaki benekle imajı yapmış. Bu avatardan otantiğim ve tehlikeliyim mesajı çıkarılabilir. (Mavi şeyi ben de anlamadım.)

Madwolf: Yener söylemese onun bir sigara olduğunu asla anlayamayacağım bir avatar. Sigarayı içen tip de ninja falan olmalı çünkü yüzü siyah bir şey tarafından kapatılmış sanırım. Sol alt köşedeki yazı resmin küçültülmüş olmasına rağmen gözümden kaçmadı ama elimde Amerikan filmlerindeki FBI teknolojileri olmadığı için (Hani fotoğrafı büyüttükten sonra kare kareyken bir tuşa basarlar da görüntü netleşir, ayrıntıları incelerler ya.
Not: Ã?nceki notumdaki gibi bunda da muhtelif yerlere smiley serpiştirebilirsiniz. Ek olarak bir şey daha belirteyim, birden fazla mesaj atmamak için biraz biriktirmeye çalışıyorum tahlilleri, bekletirsem affola.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest