Öyelik
Öyelik
Bu site tam tamına 7645 üye var ve bugün üye listesi kontrol ettim ortaya o kadar komik bir sonuç çıktı ki gülmekten iki büklüm oldum. TAM 6250 kişi daha tek bir mesaj bile yanlış duymadınız tek bir mesaj bile atmamış. Geri kalan 1100 kişinin se anca 10 mesajı falan var. Sadece 150 kullanıcı sürekli mesaj atıyor. Bence mesaj atmayan üyelerin üyeliği silinmeli ve indirgenmeli. Geçen gün arkadaşıma önerdim siteye adam güldü 8000 kişilik site mi olur dedi ve ekledi eğer bu siteye 200 ün üstünde adam habire mesaj atıyorsa adam değilim. Bende dedim atıyordur bugün kontrol ettim ve gördüm ki hakketen sonuç vahim bence bir an önce admin ler bu işe el koymalı ve gereksiz üyelikler silinmeli ki daha iyi bir ortam oluşsun
Ashaman tötet!!!
Sitemize üye olan, fakat üyeliğinden bugüne kadar hiç mesaj atmayan kullanıcılarımızın üyelikleri "Özlük Hakları"na uymadığı için silinmemiştir. Ã?yelik silme sistemi sitemizde mevcut değildir.
Sitemiz sadece forumdan oluşan bir site olmadığı için kullanıcılarımız diğer bölümlerden de faydalanabilmektedirler ve dolayısıyla mesaj atmama hakkına da sahiptirler.
Bilginize..
Sitemiz sadece forumdan oluşan bir site olmadığı için kullanıcılarımız diğer bölümlerden de faydalanabilmektedirler ve dolayısıyla mesaj atmama hakkına da sahiptirler.
Bilginize..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...