Sizi en çok hayalkırıklığına uğratan film
evet unutmuşum bende büyük iskender oldukça sıkıcıydı, baştan daha belgesel tadında oldugunu bilsem ona göre izler ve sıkılmazdım belki ama daha aksiyon bekliyorduk çok ağır çıkmıştı...
ayrıca yeni aklıma geldi de "blair witch" i izlediğimizde şok olmuştuk.
ellerinde kamerayla çekip duruyorlardı, biz sürekli kamera sahneleri bitecek ve film başlayacak diye beklemiştik te ara verildiğinde "ulan bu böyle devam edecek galiba" diye bir düşünmüştük , ayrıca film bittiğinde sinemadaki kimse yerinden kalkmamıştı "ee hani daha birşey yok ki esas film ne zaman başlayacak" gibi bir hava vardı.
Devasa bir hayalkırıklığıydı doğrusu, ancak daha sonra farklı bir hava ile izlediğimde hoşuma gitmişti...
ayrıca yeni aklıma geldi de "blair witch" i izlediğimizde şok olmuştuk.
ellerinde kamerayla çekip duruyorlardı, biz sürekli kamera sahneleri bitecek ve film başlayacak diye beklemiştik te ara verildiğinde "ulan bu böyle devam edecek galiba" diye bir düşünmüştük , ayrıca film bittiğinde sinemadaki kimse yerinden kalkmamıştı "ee hani daha birşey yok ki esas film ne zaman başlayacak" gibi bir hava vardı.
Devasa bir hayalkırıklığıydı doğrusu, ancak daha sonra farklı bir hava ile izlediğimde hoşuma gitmişti...
-
immortaleva
- Kullanıcı

- C_Deschain
- Kullanıcı

arkadaşlarla testere 2 yi izlemeye gitmiştik. Ama film gösterimden kalkmış.Onun yerine başka bir filme gideim dedik Kurt Kapanı diye bir filme gittik. Film aşırı derecede kötüydü.Filmin bittiğinde kimse filmin konusunu tam olarak çözememişti.Sadece bir tane manyak bir adamın bütün ortalığı katlettiğini anlamıştık bütün filmden...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

SacoKhan wrote:Mila Jojovich'in Ultraviolet diye bir filmi. çok kötüydü sadece kadını ön plaan çıkarmaya çalışmışlar ve yapamamışlar.
aaa...milla'ma laf yok
film güsel olmaya bilir ama o hatuna bitiom ben yaw...
yok onun gbisi
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Lady in the Water...
allahım dün gittik bu kdaaaar kötü bu kadar darbuka bi film olurmu ya adam resmen olayları bağlayamamıs, sacmalamıs bağlamak için...
cornflakes'lere bakarak yapılcakları söyleyen bir cocukmu istersin...
çimsırtlanı(filmdeki köpeğimsi yaratık) la karsılasıpta kaçmak yerine "şimdi ben filmdeki sevilmeyen adamım ama birkaç komik rolumde olmus olabilir" diye sesli sesli yorum yapan bi adammı istersin...
hersey bu filmde... o kdarda büyük hayallerle gitmiştim...
cok kötü, cok basarısız...
allahım dün gittik bu kdaaaar kötü bu kadar darbuka bi film olurmu ya adam resmen olayları bağlayamamıs, sacmalamıs bağlamak için...
cornflakes'lere bakarak yapılcakları söyleyen bir cocukmu istersin...
çimsırtlanı(filmdeki köpeğimsi yaratık) la karsılasıpta kaçmak yerine "şimdi ben filmdeki sevilmeyen adamım ama birkaç komik rolumde olmus olabilir" diye sesli sesli yorum yapan bi adammı istersin...
hersey bu filmde... o kdarda büyük hayallerle gitmiştim...
cok kötü, cok basarısız...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>