ilkler???
-
_MonomaniaC_
- Kullanıcı

ilkler???
mrb arkadaşlar. Fantastik roman maceranız hangi kitapla başlamıştı? Ya da yeni başlayanlara önerileriniz waamı???
Ben bilmoorum da
...and first u must to learn how to smile as u kill, if u want to be like the folks on the hill...!!!<br>
Bende Ejderha mızrağı (dragon lance) destanı 'nın birinci kitabı güz alaca karanlıgının ejderhaları kitabı ile başlamanı öneririm dili Yüzüklerin efendisine göre oldukça sade ve akıcıdır. Bende Yüzüklerin efendisi ile başlamıştım fakat sadeliği ve akıcılığı sebebi ile sıkılmadan okunma ihtimali daha yüksek olan bir kitap Ejderha mızrağı. Ben fantastik romanlara giriş yaptığım zamanlar yüzüklerin efendisinden başkası yoktu
bu sebeple seçeneğim olmadı. Fakat Yüzüklerin efendisinide mutlaka oku _MonomaniaC_ çünkü o fantastik romanın temel yapı taşlarından biridir.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Harry Potter'la başladım ben ama onu FK saymayanlar için Hobbit de diyebilirim. İkisi de pişman olunmayacak başlangıçlar.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
_MonomaniaC_
- Kullanıcı

Arkadaşlar burada sadece "şunu okudum bunu okudum" şeklinde değilde yeni fantastik roman okumaya başlayan arkadaşlarımıza yol göstermesi amacı ile hangi kitapla başlamasının daha faydalı olacağını nedenleri ile belirtirsek bu başlık daha anlaşılır ve yararlı bir başlık olacaktır.
Özen, dikkat ve ilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum...
///Mod///
Özen, dikkat ve ilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum...
///Mod///
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Ben Elmas Taht'la başlamıştım. Elenium üçlemesinden. Ama yeni başladığına göre Güz alacakaranlığının Ejderhaları 'nı okuyabilirsin. Ya da bazı dl karakterlerini tanıtan eş ruhlara başlayan seriyi okuyabilirsin.
Daha maceralı bişiler istiyosan fr'de anayurtla başla
Daha maceralı bişiler istiyosan fr'de anayurtla başla
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Darth_Vader
Kesinlikle Kara Elf Üçlemesiyle başlama, sıkılırsın, aklın mantığın almaz, nasıl yani gibi bir çok soru sorarsın kendine. İleride oku onları yavaş yavaş alış neyin ne olduğuna öyle başla. Tolkien amcamızın gayet güzel kitapları var. Onlarla başlayabilirsin. Ya da Dragon Lance serisiyle başlayıp devamını da Forgotten Realms'la getirirsin.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...