ilkler???
- C_Deschain
- Kullanıcı

Ben yüzüklerin efendisiyle başlamıştım ama heyecanı kısa sürdü.3 kitap beni kesmemişti.Bizde drogon Lance serisine başladık ve bulabildiğimiz tüm kitapları okuduk.Hepside birbirinden güzel ve ağır değil.Ve sana belli bi bilgi birikimi kazandırıyor.TAvsiye olunur...
<div>Tári Nénharma....</div><br>
bence de en iyisi hobbit + yüzüklerin efendisi ile başlamak
ben de öyle yapmıştım
gerçi kuzenlerime de onu tavsiye etmiştim, 3 kuzende de işe yaramadı. biraz ağır geldi galiba
sonra baktım olmuyo, ben de şöyle yaptım;
ikisine david eddings verdim okudular. şimdi yüzüklerin efendisini okumak istiyolar.
david eddings (belgariad ya da ellenium) iyi bi başlangıç olabilir gerçekten, çünkü kafa karıştırcak kadar çok çeşitlilik yok yarattığı dünyalarda. ayrıca çok eğlencelidir. okurken kahkahalarını tutamaz insan
diğer kuzene de kara elf üçlemesini verdim çünkü kendisi süper kahraman hastası. yüzüklerin efendisinde çok öne çıkan bi kahraman olmadığından sıkıldı herhal. hayran olabileceği bi kahraman felan istiyodu.
yani kişiden kişiye değişebilir. ben yüzüklerin efendisini öneririm herzman ama başka kitaplar da var sonuçta
neyse umarım yeni başlayacaklara bi fikir verebilmişimdir...
ben de öyle yapmıştım
gerçi kuzenlerime de onu tavsiye etmiştim, 3 kuzende de işe yaramadı. biraz ağır geldi galiba
sonra baktım olmuyo, ben de şöyle yaptım;
ikisine david eddings verdim okudular. şimdi yüzüklerin efendisini okumak istiyolar.
david eddings (belgariad ya da ellenium) iyi bi başlangıç olabilir gerçekten, çünkü kafa karıştırcak kadar çok çeşitlilik yok yarattığı dünyalarda. ayrıca çok eğlencelidir. okurken kahkahalarını tutamaz insan
diğer kuzene de kara elf üçlemesini verdim çünkü kendisi süper kahraman hastası. yüzüklerin efendisinde çok öne çıkan bi kahraman olmadığından sıkıldı herhal. hayran olabileceği bi kahraman felan istiyodu.
yani kişiden kişiye değişebilir. ben yüzüklerin efendisini öneririm herzman ama başka kitaplar da var sonuçta
neyse umarım yeni başlayacaklara bi fikir verebilmişimdir...
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

- Arasys_Llanor
- Kullanıcı

11-12 yaşındayken yüzüklerin efendisiyle başlamıştım fakat pek bişey anlayamamıştım ilk başta bi kere daha tekrar okudum sonra gerisi geldi.Ardından Ejderha Mızrağı'nın çıkan ilk üçlemesini okudum,hala okurkenki aldığım zevki hatırlıyorum..
Sana tavsiyem bi süre sonra unutulmuş diyarların kitaplarını ve Ravenloft'un ilk kitabını okuman.
Sana tavsiyem bi süre sonra unutulmuş diyarların kitaplarını ve Ravenloft'un ilk kitabını okuman.
-
KitiaraUthMatar
- Kullanıcı