Fallout: A Post-Nuclear Role-Playing Game

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Fallout: A Post-Nuclear Role-Playing Game

Post by Yener »

"Hayatta kalmak, acaba yaşamımın tek amacı bunu olmalı, yoksa kendi kaderimle beraber başkalarının da kaderlerini mi değiştirmeye çalışmalıyım ? Bazılarına göre nükleer bir facia, bazılarına göre insanlığın gelişimi için gerekli olan bir şey, bazılarına göre ise bir lütuf... Acaba hangisine inanmalıyım ? Bazen dünyanın tekrar, nükleer savaş öncesine ait yüzyıllık kitaplarda okuduğum haline gelip gelemeyeceğini düşünüyorum, ağaçlar, etrafta neşeyle koşup duran çocuklar, kalabalık ve günlük bir karmaşa içerisinde olan metropoller, üniversiteli insanlar, baseboll oynayan gençler. Bu gerçekleşmesi mümkün olmayan bir üpotya..." Bölüm 1 Edward 'ın günlüğü.

Yener wrote:OYUN YERİ : TAKSİM
OYUN İÃ?İN İLK BULUşMA : 9 EYLÃ?L CUMARTESİ
SAAT : 13:30
TOPLANMA YERİ : TAKSİM MEYDAN , BROTHERHOOD HEYKELi Ã?NÃ? :D
OYUN ADI : FALLOUT UTOPİA
oyuncular : fronsideair, madwolf, yilmax, lord necros ve artex_croma

Heyecana bir gün :) .

NOT : İzleyici katılımı serbesttir.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
madwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by madwolf »

Yener wrote:"Hayatta kalmak, acaba yaşamımın tek amacı bunu olmalı, yoksa kendi kaderimle beraber başkalarının da kaderlerini mi değiştirmeye çalışmalıyım ? Bazılarına göre nükleer bir facia, bazılarına göre insanlığın gelişimi için gerekli olan bir şey, bazılarına göre ise bir lütuf... Acaba hangisine inanmalıyım ? Bazen dünyanın tekrar, nükleer savaş öncesine ait yüzyıllık kitaplarda okuduğum
haline gelip gelemeyeceğini düşünüyorum, ağaçlar, etrafta neşeyle koşup duran çocuklar, kalabalık ve günlük bir karmaşa içerisinde olan metropoller, üniversiteli insanlar, baseboll oynayan gençler. Bu gerçekleşmesi mümkün olmayan bir üpotya..." Bölüm 1 Edward 'ın günlüğü.
abi çok harika bir giriş olmuş :clap: sabırsızlığım bir nebze daha arttı :ayyyy!:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Malesef ki çoğunluğun katılamaması sebeliyle bu hafta ki oyun iptal arkadaşlar.
madwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by madwolf »

ooooo.... ne zaman oynayacağız bu oyunu sabırsızlıkla beklerken hep kötü haber almaktan nefret ediyorum.ben fallout u istiyorum.

FALLOUT......FALLOUT......FALLOUT....FALLOUT....
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

İstanbul Buluşması başlığında da yazdığım gibi gelemiyorum arkadaşlar. Geldiğimde görüşmek üzere.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

OOo brotherhood'a mı dahil olacak oyuncular? Çok gaz ya! Bak ben de gaza geldim şimdi, aklımda kalırsa izlemeye geleyim bari :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

peki bu haftaki oyun var mı?
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ahhhh. Ben askeriyede Fallout için oyun yazdımda adamla kavga etmesek oynayacaktık. Etrafın toplar tüfekler ve eski model jiplerle doluken havasını yakalama konusunda da zorluk çekmezdik. En azından başkalarının bu oyunu oynayabildiklerini görmek güzel oldu valla.

Bir daha oynayın, bir daha oynayın. Ve oyunlarda neler olduğunu buraya yazarsanız sevinirim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Arkadaşlar kusura bakmayın burada haberverme fırsatım olmadı, oyunu yarın oynuyoruz. YER BAKIRKÃ?Y SAAT 13:30 'da Meydanda buluşuyoruz, oyuncu kadrosu 7 dir. İzlemek isteyenlerde katılabilir.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Dün oyunumuzu oynadık gerçektende oyuncu arkadaşlar çok iyi bir performans sergilediler. Güzel keyifli bir oyun olduğunu düşünüyorum, arkadaşlar Brotherhood 'u tanıdı, paladinleri gördü hatta arada bir kaçından azar işittiler :D , emir komuta zincirini gördüler, training yaptılar ve bir göreve çıktılar (yolda karşılaştıkları durumlardan bahsetmeyelim bile :D ), bakalım repair ci Luis' i slave guild in elinden kurtarabileceklermi :) .

Oyun için bir sonraki tarihi en kısa zamanda burada belirteceğim.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

ilk gurubumuz ile ikinci oyunumuzuda oynamış bulunmaktayız, diyer guruplada ilk oyunumuzu cumartesi günü oynadık. İki oyunda gerçektende harikaydı. Pazar günü ilk gurup ile oynanan oyunumuzda 5 kişilik oyuncu gurubu ilk görevlerini başarıyla tamamladı, Bilim adamı Luis' i kurtardılar. Broken Hills 'e gidip her nekadar şerif Marcus' dan yardım istemiş olsalarda Marcusun yardın teklifine karşılık olarak kendisine yardım etmelerini önermesi gurubun vakit darlığı gerekçesi ile vazgeçmelerine neden oldu, gerçi gurupta bu konuda baya tartışmalar yaşandı :) .

Diyer gurubumuz ise eski bir Brotherhood çalışanının yapmış olduğu bir nesnenin peşine düştü.

Oyunlarda heyecan sürüyor...

5 kişilik gurubumuz ile oynadığımız oyunun devamı önümüzdeki Pazar günü oynanacaktır... Yer Bakırköy saat 12:00 (Ramazan nedeni ile saat erkene alınmıştır).

3 kişilik gurubun oyun tarihi ise oyundaki arkadaşlarla konuştuktan sonra belli olacaktır.
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DefenderOfCorpsE »

Allah be OyuNa bak ulaN yine kaçırıcam a.q :cry:
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Yener beni sergeant yap :evil:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

oooo Buyur gözüm buyur gel bak ben seni neler yapacam daha :D İstediğin sergeant olsun yaparız onuda, hani sen paladin istiyodun :???: Paladin Solo hatta :D .

Bu arada çok sevgili dostlarım oyunumuza bu hafta sonu kaldığımız yerden devam edeceğiz.

15.10.06 (PAZAR GÃ?NÃ?) BAKIRKÃ?Y SİMİTÃ?İDE SAAT 12:00 DA OYUNUMUZA KALDIğIMIZ YERDEN DEVAM EDECEğİZ. İKİ GURUP BİRLEşTİRİLMİşTİR HABERİNİZ OLA...
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

Yener biz emre ile çift başlı ikizleri oynamak istiyoruz, tek vücutta. Mümkünmüdür? Bize uygun bir zırh var mıdır? Söz veriyoruz tarihin en güzel rolünü yapacağız.
Post Reply