Istanbul Bulusuyor - Bulusan Istanbul
Siz ikiniz de görmek isteyip göremediğim az sayıda kişidensinizceleraen wrote:yaaa ben de bugün ombuspider a aaaaa setsuna da ordaymış tüh hangisiydi acep demiştim
Belki de görmüşümdür, şüphelenmediğim birileri yok değil
Karalara bürünmüş halde cam kenarında dut yemiş bülbül gibi oturan kişi de bendim
-
ombuspider
- Kullanıcı

İlk defa bi Frpword buluşmasına katıldığım için öncekilere göre nasıl oldugunu bilemicem ama, genel forum buluşmalarına göre gayet güzeldi diyebilirim..Özellikle Yeminer'in ibiz karşısına alıp oyun oynatması ayrı güzeldi..Burdan kendisine teşekkürlerimi sunarım :ayyyy!:
Beatles'den kalkıp karıncaya geçmemiz bence gayet iyi oldu
Ayrıca nedense başım deli gibi ağrıdı, pek suskun falan kaldım falan ama.. Yıh yıh.. :schemes:
Bu buluşmada Artex'in elinden kurtuldum , bi dahakinde de elinden kızılcık sopasını siz alırsınız, ben kaçarım ?
Beatles'den kalkıp karıncaya geçmemiz bence gayet iyi oldu
Ayrıca nedense başım deli gibi ağrıdı, pek suskun falan kaldım falan ama.. Yıh yıh.. :schemes:
Bu buluşmada Artex'in elinden kurtuldum , bi dahakinde de elinden kızılcık sopasını siz alırsınız, ben kaçarım ?
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı

havarilerine bi öğüdü .. ama dini propaganda yapıyosun derler bana şimdi
pek bi olayı yok zaten .. romanın bi komplo hazırlığı içinde olduğunu farkeden İsa havarilerine böyle olmalaarını öğütler.. Yılanlar kadar tedbirli, güvercinler kadar saf davranın.. die
ayrıca çoğumuz kaynadık arada
pek bi olayı yok zaten .. romanın bi komplo hazırlığı içinde olduğunu farkeden İsa havarilerine böyle olmalaarını öğütler.. Yılanlar kadar tedbirli, güvercinler kadar saf davranın.. die
ayrıca çoğumuz kaynadık arada
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..