FRPworld tişörtü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
ardayaman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ardayaman »

öncelikle bu sitedeki ilk mesajım. bana hayırlı olsun :-P
daha sonra, bakın ben 5 dk araştırdım, bunu buldum. sanırım sizde ilgileneceksiniz. bu siteden kolayca yapılabilir. ne düşünüyorsunuz?

https://www.promosyonal.com/index.php?c ... runkod=TY2
ardayaman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ardayaman »

https://www.promosyonal.com/index.php?c ... how&pid=73
veya bundan daha genelde bakabilirsiniz. ayrıca site çok güzelmiş ya. boşa giden bunca zaman, yanlış sitelerde harcadığım o zaman... ühüüüü :cry: :cry:
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ardayaman valla tebrik diyorum o kadar zaman tartıştır ettik bi geldin adeta olayı çözdün yahu...gerçekten yaralı olabilcek bir site teşekkürler :clap:
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ardayaman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ardayaman »

bişeydeğil abi. baktım herkes "birlikte uğraşıp yapmamız lazım" falan deiyo ama kimse başlatmıyo, ben yapayım dedim bari. bende çok çektim bu tür organizasyonlardan da... :D neyse. bakın pahalıda değil. toplu yapılırsa belki indirim falanda yaparlar. şööle arkamızde dev gibi FRP yazısıyla dolaşsak nası olur??? iyi olur dediğinizi duyar gibiyimm... :D
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Cidden çok hoşmuş.En azından fikirdir.Birçok şeyi yapmamızı sağlıyor bu site..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
ardayaman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ardayaman »

evet. şöyle arkaya bi FRP WORLD amblemi çok güzel olur. ama sizce t-shirt mü yoksa uzun kollumu olsun? ben uzun kolludan yanayımda ondan soruyom...bide frp worldun yukarıdaki yazılı amblemide siyahın üstüne çok güzel durur haa... :w00t:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım bu t-shirt olayına girdi. Eğer liste baya kalabalık olursa ona yaptırabiliriz çok güzel gerçekten. Hem de diğer yaptıracağımız yerlerden çok daha ucuza gelmiş olur.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
ardayaman
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ardayaman »

olur. olsun ya. çok havalı olur bu t-shirtle gezmek. isteyenler için bi liste falan yapsanıza. daha kolay olur sayıyı belirlemek falan... :ayyyy!:

bu arada karşıyakalıymılsın onu gördm. ben bu yıl izmirden ayrılıyorum ya üni. için. aklıma getirdin gene hüzünlendim... :cry: :cry: :cry:
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

O sayı alma işini bir şekilde halletmek lazım.Daeya nın arkadaşı bu işe girişicekse bence bir an önce sayı alma yöntemi bulmamız lazım.şuanda benim aklıma mantıklı birşey gelmiyor..
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

şu üzerine nick yazma olayı olacak mı peki? şahsen ben tişörtümün üstünde nickimin yazmasını isterim.

Aklıma bir de daha farklı bir fikir geldi. Sitenin 4 farklı kutubu olan Hırsız Loncası, Büyücülük Kulesi, Savaş Karargahı ve Tapınak için 4 farklı tema olsun diyorum. Mümkün müdür, ne dersiniz?

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Hoş olabilir aslında.Cidden düşünülünce olabilir kanısındayım frontsideair ın fikri için..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Nereye sığdıracaksın o kadar şeyi? Temalar belirlenir kim hangi kutubu istiyorsa söyler nickiyle beraber t-shirt'ün arkasına yaparız. Ben konuşayım bi Özgür'le zaten o da frp ile alakalı bi şahsiyet. bakalım neler çıkartacak.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

benim merak ettiğim bu t-shirt'ler nasıl kullanıcılara ulaştırılacak?posta yöntemiyle mi?yoksa şehir şehir buluşmalarda örneğin istanbul buluşmasına gelip sipariş verenler alcak falan mı?
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Her ilden 1 temsilci seçilir bütün t-shirtler o adrese gider. Artık buluşmalarda falan verilir. Dİğer türlü tek tek adrese kargo çok pahalıya kaçar.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Tema olayı biraz da şunun içindi, herkes siyah tişört istemeyebilir. Kimileri tişört yazın giyileceği için başka renk de tercih edebilir. Siyah ve beyaz 2 çeşit tişört yapmak yerine böyle bir uygulama daha hoş olabilir. Böylece isteyen istediği renk tişört alır.

Tişörtün şekli de şöyle olabilir: önde, sol üst köşede FrpWorld logosu, hemen altında nick. Arkada da temayla uyumlu bir büyük FrpWorld logosu. Temaya göre tişört rengi de değişebilir.

Tişörtler de İstanbul'da olanlar için buluşmada dağıtılır. Diğerleri yakın zamanda gelecekse başkasında durur o alana kadar. İstanbul'a gelme imkanı yoksa da kargoyla falan yollanır.
(şimdi gördüm, Daeya'nın önerisi de iyiymiş.)

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply