Fantastik kitaplar dışında neler okuyoruz?
Polisiye roman okumayı seviyorum.En son "Kızıl nehirler" adlı Christophe Grange'ye ait bir kitap okumuştum.En gülüncüde kitabı okumadan önce onun bir filmi vardı.Onu izlerken sıkıldım ve izlemedim
.Kitabı okudukça aklıma geldi.Hay benim salak kafam dedim
.Aslında o filmi izleseydim belki de işin güzelliği kalmıcaktı.Ama olsun.Bendee size önerebilirim herşey bir gizem içinde kitapta..Poliseye seviyorsanız tavsiye ederim..
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Hafızam iyi değildir ama askeriyedeyken okuduğum kitaplardan hatırlayabildiklerimi yazacağım. Keşke kitaplar yanımda olsada size yazarlarınıda verebilseydim.
İlyada................(Oldukça sıkıcıydı)
Odise.................. (İlyadadan daha iyiydi ama yinede iyi değildi)
Davinci şifresi................... (Okurken gerçekten çok zevk aldım)
Melekler ve şeytanlar.................. (Buda oldukça zevkli bir kitaptı.)
Akıl çağı................... (İşte davinci gibi popülerler ile nobel ödüllü klasiklerin yazılışları arasındaki farkı ilk kokladığım kitap. BAsit bir olayı o kadar güzel anlatmış ve karakterleri o kadar güzel yaratmışki bu kitapta gerçerk hayatın tadını aldım.)
Ã?anlar kimin için çalıyor............... (Zaten bir klasik söylenecek çok bir şey yok. Bu kitaptaki bir tartışma sahnesini Drizzt'in kılıçlarıyla dövüş sahnesine tercih ederim.)
Bye bye türkçe.............. (Dilimiz üstünde oynana oyunlar ve bunun bize verdiği zararın aslında sandığımızdan ne kadar daha çok olduğunu amlşatan güzel bir kitap. Ancak akıcı değil.)
Dünya türke olan borcunu öde...................... (Osmanlı gerilemi döneminde kaybettiği topraklardaki türklerin taşınmaz mallarını anlaşmalarla koruma altına almış. şu anda bu malların değeri bizim dış borcumuzdan kat-kat fazla. YAni aslında biz dünyaya borçlu değiliz, dünya bize biz borçlu diyor bu kitap. BAkın bir isterseniz.)
İyi konuşma ve başarma........................ (Kişisel gelişim kitabı.)
Ã?ağdaş dünyada çalışma düzeni..................... (Bunu daha bitiremedim. Üstteki gibi kişisel gelişim kitabı. Sivilde bu kitabı alıp bitireceğim))
NOT: Arkadaşımın dediğine göre bir zamanlra sabah gazetesinin verdiği NOBEL serilerindeki bütün kitaplar çok güzelmiş ve bu kitapları sahaflardan çok ucuza temin edebilirsiniz. Ben bunlardan sadece Akıl çağı ve Ã?Anlar kimin için çalıyor'u okudum. Kesinlikle çok güzel kitaplardı.
İlyada................(Oldukça sıkıcıydı)
Odise.................. (İlyadadan daha iyiydi ama yinede iyi değildi)
Davinci şifresi................... (Okurken gerçekten çok zevk aldım)
Melekler ve şeytanlar.................. (Buda oldukça zevkli bir kitaptı.)
Akıl çağı................... (İşte davinci gibi popülerler ile nobel ödüllü klasiklerin yazılışları arasındaki farkı ilk kokladığım kitap. BAsit bir olayı o kadar güzel anlatmış ve karakterleri o kadar güzel yaratmışki bu kitapta gerçerk hayatın tadını aldım.)
Ã?anlar kimin için çalıyor............... (Zaten bir klasik söylenecek çok bir şey yok. Bu kitaptaki bir tartışma sahnesini Drizzt'in kılıçlarıyla dövüş sahnesine tercih ederim.)
Bye bye türkçe.............. (Dilimiz üstünde oynana oyunlar ve bunun bize verdiği zararın aslında sandığımızdan ne kadar daha çok olduğunu amlşatan güzel bir kitap. Ancak akıcı değil.)
Dünya türke olan borcunu öde...................... (Osmanlı gerilemi döneminde kaybettiği topraklardaki türklerin taşınmaz mallarını anlaşmalarla koruma altına almış. şu anda bu malların değeri bizim dış borcumuzdan kat-kat fazla. YAni aslında biz dünyaya borçlu değiliz, dünya bize biz borçlu diyor bu kitap. BAkın bir isterseniz.)
İyi konuşma ve başarma........................ (Kişisel gelişim kitabı.)
Ã?ağdaş dünyada çalışma düzeni..................... (Bunu daha bitiremedim. Üstteki gibi kişisel gelişim kitabı. Sivilde bu kitabı alıp bitireceğim))
NOT: Arkadaşımın dediğine göre bir zamanlra sabah gazetesinin verdiği NOBEL serilerindeki bütün kitaplar çok güzelmiş ve bu kitapları sahaflardan çok ucuza temin edebilirsiniz. Ben bunlardan sadece Akıl çağı ve Ã?Anlar kimin için çalıyor'u okudum. Kesinlikle çok güzel kitaplardı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
işte bunlar en sevdiklerim
okuduklarım arasında
goethe-faust
knut hamsun-göçebe,toprak yeşerince
rudolf steiner-nietzsche özgürlük savaşçısı
halikarnas balıkçısı tüm eserleri
şiir:
attila ilhan üstadın tüm eserleri
ve ilhan berk ( modern türk şiirinde üstüne tanımam)
lale müldür
ece ayhan
bu şairleri neden yazdım diye merak edecek olursanız
bizler gibi hayal dünyası geniş olan insanlar için birebir diye düşünüorum
ve bir de okumuş olanlar varsa diye söylüyorum ilhan berk eğer bizim
kuşaktan olsaydı kesin frp oynardı bence hatta dm olurdu kesin
ilgilenenler mısırkalyoniğne kitabına bi baksın
okuduklarım arasında
goethe-faust
knut hamsun-göçebe,toprak yeşerince
rudolf steiner-nietzsche özgürlük savaşçısı
halikarnas balıkçısı tüm eserleri
şiir:
attila ilhan üstadın tüm eserleri
ve ilhan berk ( modern türk şiirinde üstüne tanımam)
lale müldür
ece ayhan
bu şairleri neden yazdım diye merak edecek olursanız
bizler gibi hayal dünyası geniş olan insanlar için birebir diye düşünüorum
ve bir de okumuş olanlar varsa diye söylüyorum ilhan berk eğer bizim
kuşaktan olsaydı kesin frp oynardı bence hatta dm olurdu kesin
plaisir d'amour ne dure qu'un moment,
chagrin d'amour dure toute la vie.
j'ai tout quitté pour l'ingrate silvie,
elle me quitte et prend un autre amant.
chagrin d'amour dure toute la vie.
j'ai tout quitté pour l'ingrate silvie,
elle me quitte et prend un autre amant.
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

Emre Kongar'ın yazdığı bir iki kitap vardı güzeldi onlar. Stephen King falan okuyorum diicem ama onlarda fantastik korkumu ne oluyo. Orhan Kemal okuyodum bitti ama serisi. Bide Türksolu dergisinden kitaplar falanda getiriyolardı bayaa onları okuyorum. Aslında paso fantastik okuyorum yinede 3-4 kere tekrarlıyorum serileri. Sular seller mevzusu 
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
virginia woolf'un kitapları okuması zor dense de oldukça güzeldir.
jane austen'ın kitapları okumayanlar tarafından pembe dizi serisi diye aşağılansa da okunmaya en değer kitaplardan bazılarıdır (ama erkeklere tavsiye edemiyorum).
jean paul sartre inanılmaz güzel yazıyor.
william shakespeare'in kitaplarını roman olarak değilde oyun olarak okuduğunuzda çok zevkli.
bir de agatha christie var ki, lise yıllarımı kütüphane görevlisi olarak geçirmeme neden olmuştur.
jane austen'ın kitapları okumayanlar tarafından pembe dizi serisi diye aşağılansa da okunmaya en değer kitaplardan bazılarıdır (ama erkeklere tavsiye edemiyorum).
jean paul sartre inanılmaz güzel yazıyor.
william shakespeare'in kitaplarını roman olarak değilde oyun olarak okuduğunuzda çok zevkli.
bir de agatha christie var ki, lise yıllarımı kütüphane görevlisi olarak geçirmeme neden olmuştur.
-
ombuspider
- Kullanıcı